Regisztráció Blogot indítok
Adatok
itti

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Na jó, nem mindenki, de én például igen. Egyébként nem vettem volna egy erősen durva válságévben egy olyan autót, amire praktikus szemszögből nézve az égvilágon semmi szükségem nincs. Mercedes–Benz 280 SLC, 1975. Noooormális? Vélemények azonos című…..
Az olvasói levelek mindig tanulságosak. Van, aki a feszültséget vezeti le, van akinek tetszik, amit csinálunk és van, aki csak megír egy történetet. Talán okulásul, egy kicsit a mi szórakoztatásunkra is. Gábor ilyen ember, elnézést, Gábor, nem bírtuk ki nevetés nélkül. Pedig…..
itti 2009.10.06 19:48:59
@stüszi:

Határozottan visszautasítom a hozzászólásodat!

Nem magával az autóval volt a baj, hanem a gányolással, igénytelenséggel és az átveréssel, hiszen így sok pénzt húztak ki a zsebükből...

Nálunk volt olasz és német autó is a családban (most II-es megane van) és mindekettővel több baj volt mint a franciával (ami az első autó amiben hosszútávon sem fájdul meg a derekam:).

Rendszeresen cserélek mindent és tökéletesen működik!
Belsőség Gyűlölök és szeretek 2009.08.13 20:27:00
„Odi et amo quare id faciam fortasse requiris, nescio sed fieri, sentio et excrucior.” Catullus Ez hosszú lesz, ezért szerintem csak az kezdjen bele, akinek bírják az idegei, az ideje, és szereti a nehezen emészthető szellemi nyűglődést három felvonásban. Jobb-e a…..
Belsőség Barmok a zebrán 2009.06.24 00:56:55
  Megszívtuk a sebességmérő kamerákkal és a fekvő rendőrökkel is, de nem tanultunk belőle. Aztán majd sírunk, ha az üres utcában lévő zebra előtt is harmincra kell lassítani vagy meg kell állni.  Vélemények az azonos című írásunkról...
Hónapok óta a csapból is a válság folyik. Különösen az autókereskedők szája görbül lefelé - érthető is, az eladási statisztikák igen nagy lendülettel haladnak lefelé. Ilyenkor minden jól működő cég keresi a megoldást, hogyan vészelheti át a nehéz időszakot. Legtöbbjük…..
Átültem a vadiúj Vectrából a kilométer-számláló szerint agyonhasznált másikba. És a hirtelen szürkeség felett érzett depresszión túljutva voltaképpen nem éreztem semmi különbséget. Ezt adnák harmadannyiért? Vélemények az azonos című cikkünkről...