Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rockant tyúk

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolkoztatok már azon, hogy mit tesz velünk az Internet? Az összes boldogtalannak van hozzáférése, és bármit a világ elé tárhatnak. Soha a büdös életbe meg nem mondanátok, hogy az a szerencsétlen szemüveges srác otthon a nagy magányában kengurujelmezben veri. Aztán ott van az…..
Fordíccsukle Pink - So What 2008.09.05 00:35:00
"Na Na Na Na Na Na Na El fog indítani egy küzdelmet Na Na Na Na Na Na Na Mi annak az egésze vagyunk, hogy elmegyünk bejutni egy küzdelembe!" A teljes dalszöveghez kattints a továbbra! Klipp a youtubeon >>>  Pink - So What Na…..
Subba Koncertkuki 2008.11.18 08:10:00
A kép nézegetése közben megjelent előttem a kép, ahogy pattogó tűznél a kandalló mellett 70 évesen az unokáknak mutogatja a hős, a régi turnékon készült fotókat. ..
Subba Rettenetes videó 2008.11.25 09:20:00
Egészen biztosak vagyunk benne, hogy ennél durvábbat nem fogunk látni EVER. Ezért csak linkelni merünk rá és a legbátrabbakat kérjük álljanak sor elejére, a bénábbakat pedig tereljék vissza a hóesésbe tüdőgyulladásért. Klikkelni erre kell.  ..
Engedjétek meg, hogy bemutatkozzam, Subba Sámson vagyok. Én első sorban a posztok mellett a szerkesztőség hangulatjelentését fogom összeállítani, de ha kell mobil, vagy valamit eladnál kommenteld be és megbeszéljük. p.s.: ha hozzáérsz a plüsskacsámhoz, varjak cimbalmoznak majd a…..