Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Megint Valaki

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ivettnek problémája akadt az Allegroup egyik online aukciós oldalával, a cég szerint megsértette az site szabályzatát, pedig ő csak egy egyszerű kérdést tett fel az eladónak. Azóta letiltva tengeti napjait, se üzenetváltás, se adásvétel. Problémám akadt a vaterával, már a…..
Megint Valaki 2011.08.05 12:45:54
Határozott fellépéssel bármit el lehet érni. Miklósnak az Ikeában nem volt hangulata számlát ellenőrizni a biztonsági őrrel:Tegnap vásároltam az IKEÁban. Teljes megdöbbenésemre a pénztártól való távozás után hozzám lépett egy udvarias biztonsági őr aki kérte hogy…..
Gabi történetéből kiderül, miért nem adunk fel romlandó terméket postán. Pedig még ünnepnap sem volt, csak egy hétvége csusszant a logisztikai központba érkezés és a kiszállítás között, de ennyi idő alatt a fagyasztott dög rothadásnak indult:Az én édes jó anyám egy…..
Zoli sajnos még azelőtt sikeresnek értékelte órája eladását a Vaterán, hogy a vevő vissszahozta volna, ő pedig visszaadta neki a pénzt. A Vatera ettől függetlenül igényt tart a jutalékra:Meghirdettem egy órát 35 ezer forintért. Licitált is rá valaki, később átvette a…..
A Homár sajnos nem elég járatos ilyen körökben, de a kommentelők között biztos lesz, aki tud segíteni T-Mobile Stick telepítésében, ha kiderül, milyen Linuxot használ naiv ügyfél:Tegnap vásárolt gyermekem anyja egyik barátnőnkkel egy "Mobile Broadband Stick V" nevű…..
Kínos, nem kínos, a Homár nyeles szemén valódi könnycseppek csillogtak, mire végignézte a fenti videót. Mire gondolna bárki, ha csak annyit hallana, hogy egy nagy csapat utas tervez valamit egy BKV-sofőrrel? Erőszakra valószínűleg, mi másra. Egy koppenhágai busz törzsutasainak…..
Megint Valaki 2010.05.20 02:15:18
Hát most mi sem lennénk szívesen RobRoy szomszédai, úgyanis ő az a fazon, akinek minden reggel 6 és 6:30 között bekapcsol a riasztója a parkolóban. És a csajának is és mindenhol máshol, ahol szeretnék kinyitni az újonnan vett Fiat Bravo-t, ugyanis a központi zár mindkét kocsinál…..
Nosztalgikus érzés, amikor nem online vagy telefonos átverésre figyelmeztetnek minket, hanem a postaládából kerül elénk a hülyeség. A Díj Szolgáltató azt írja, hogy egy 7.000.000.- Ft értékű csekk vár Telifántra, amihez aztán még hozzácsap 2,8-at és még aprónak hetvenezret…..
Megint Valaki 2010.03.01 11:56:33
Egyetlen biztonsági őr elég volt Galimának, hogy soha többé ne tegye be a lábát a százhalombattai Tescoba. Még a karácsonyi rohamban felejtett a bevásárlókocsijában két kazettát kifele menet, amit a biztonsági őr lopási kisérletnek minősített, aztán egy hónappal később…..
Az online vásárlás személyes átvétellel is lehet zsákbamacska, éppen így járt Bohóchal is. Hiába szerette volna megnézni fizetés előtt a táskát, nem engedték neki, így csak utána vette észre, hogy nem azt kapta, amit várt. A Samsonite-nak rendelt noname táska a kereskedő…..
hogy ide is kiemelem, amit a Borfesztiválon történt kisgyerekes afférunkról szóló poszt kommentjei közé írtam: Drága olvasók Elkezdtem reggel olvasgatni a kommenteket, mint kicsit feljebb láthatjátok, először elkezdtem egyenként válaszolgatni, de mivel a legtöbb komment…..
Kökényszemű Katica kalandja a zaklatott pécsi vendéglátóssal igazán vérforraló. Katica másfél éve rendszeresen kávézik ugyanott, levele szerint ezelőtt csak egyszer panaszkodott, mert nem volt jó a teája. Most a kávé nem volt elég forró, neki pedig volt képe azt kérni, hogy…..
Megint Valaki 2009.09.14 01:13:16
A szolgáltatók még mindig az adatforgalmi díjjal terelik a mobil internetbe belekóstoló felhasználókat a normális bevételt termelő 5GB-os előfizetés felé, de még mindig van, aki meglepődik ezen. Hun Quijote 1GB-os csomagjára böngészett rá még fél gigát, amit a Vodafone 18000…..