Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egyatlagosfelhasznalo

0 bejegyzést írt és 203 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
       Boldog Salkaházi Sára nem a keresztény kultúrát akarta megvédeni. Ő a zsidókat akarta megvédeni a nyilasoktól és ezért megölték. A keresztény kultúra védelmezése Magyarországon azt jelenti, hogy nemcsak a zsidókat kell Dunába lőni, hanem a Salkaházi Sárát is, és amikor aztán boldoggá…..
A "legjobb filmek" vagy különböző műfajú filmes alkotások listái többnyire tízes felsorolások szoktak lenni, ám a mi blogunk ars poetikája az ötös számkörbe tartozik, ahogy erről bemutatkozásunkban írtunk, így jelentős rövidítéssel élve mi ezúttal a legjobb ötre fókuszáltunk! Persze ezzel saját…..
egyatlagosfelhasznalo 2020.07.08 13:04:42
Az erkélyek eszmei értéke az utóbbi időben erősen felértékelődött, és várhatóan ez még jó darabig így is marad. Most olyan meghökkentő erkély kihasználási módokat gyűjtöttünk össze, amiket már valaki letesztelt, de neked még véletlenül sem ajánljuk. ;)..
egyatlagosfelhasznalo 2020.04.01 12:07:58
@zuulululu: Pedig sokan élnek olyanban, és attól még normális emberek, csak ezt pörgette nekik a gép...
Boldog Karácsonyt Neked és a cicádnak! De vajon tudod-e hogy mi lehet veszélyes az Ünnepek alatt a cicádra, ami akár az életébe is kerülhet? Mire kell figyelned, mit kell tenned, hogy megelőzd a bajt? Most összegyűjtöttem 10+1 tanácsot, ez az ajándékom Neked, hogy problémamentesen teljen az Ünnep!..
A Skywalker korát egyszerre lehet imádni és gyűlölni. Egy több mint 40 éves űrsaga ért véget, felemás módon. Spoilermentes kritika. ..
Az 55 éves volt londoni főpolgármester, Boris Johnson, aki korábban külügyminiszterként és a Brexit fő támogatójaként szerzett magának világhírnevet, július 23-án kapta meg a jogot és az esélyt arra, hogy a brit konzervatívok jelöltjeként az Egyesült Királyság új miniszterelnöke legyen (Theresa Mayt…..
A szokásosnál enyhébb telek miatt miatt talán hihetetlen, de van, ahol még komolyan lehet venni ezt az évszakot. A szibériai Ojmjakon méltán viseli a Föld leghidegebb kisvárosa címet. Egy átlagos januári délután mínusz 50 fok körül van a hőmérséklet, de mértek már mínusz 60 foknál alacsonyabb…..
Több mint egy évvel a bemutató után eljutott a Saul fia oda, ahová először kellett volna: Németországba. A fogadtatás megdöbbentő: a nagy német lapok többsége szerint a film „láger­giccs”, „szellemvasút”, „kizsákmányoló erőszak-pornográfia”, egyszóval: “hányingerkeltő”, és “ugyanazt a…..
egyatlagosfelhasznalo 2015.06.18 11:25:09
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: Pont hogy fordítva, tisztelt parasztlegény. Ha a világ legnagyobb demokráciája ezt teszi, akkor nekünk nemhogy szabad - de egyenesen kötelező!
Előzmény: (Rév)Komárom, és az ő naponta kétszer látogatható erődje A komáromi erődrendszer a ma a szlovák oldalon levő Öreg- és Újvárból, a Vág torkolata körüli sáncokból és bástyákból, és három komolyabb erődítésből állt a mai magyar oldalon: a tulajdonképpeni…..
Nehéz ma úgy Egyesült Államokban gyártott TV-műsort, filmet, sorozatot nézni, hogy lépten-nyomon ne lennénk kitéve burkolt vagy teljesen leplezetlen ideológiai (át)nevelési kísérletnek.  Ha minden előzetes várakozásommal ellentétben mégis bevezetik az internetadót, annak egy…..
egyatlagosfelhasznalo 2014.10.29 09:19:52
@Veridicus76: Bizony hogy nem. Alig akartam hinni a fülemnek, amikor egy karácsonyi Disney rajzfilmben azt kiáltozták, hogy "boldog hanukát!" WTF???
Ma van a közmédia napja, (oppardon, A Közmédia Napja, nehogy baj legyen majd ebből is) ami többek között azért is nagyon vicces, mert a comment:com ellen indított egyik perük keresetében azt írják igen kioktató stílusban, hogy olyan, hogy közmédia, nem létezik, ilyen szervezet…..
Ha több nő venne részt a magyar politikában, nem a múltba révedés és pozíciószerzés uralná a közéletet, hanem a jövőtervezés, ami mindenkinek jobb volna. Hol vannak a nők a politikából? Magyarországon lehangolóan kevés nő jut el a politika, a vállalatok és a média…..
         Állítólag egyszer megkérdezték Nadia Comanecit, hogy vajon nagyon nehéz dolog-e dupla hátraszaltót ugrani a gerendán.  Nem -  válaszolta Comaneci - az vagy könnyű vagy lehetetlen.          Schiff András is így van…..
egyatlagosfelhasznalo 2013.12.24 06:48:29
@Kettes:
Kiket akartok ti levadászni és mire fel? Ja, hogy ez a tolerancia libsi módra... na, például ezért mentek a történelem szemétdombjára.
A mi diplomatáink a külföldi érdekérvényesítésből csak a protokolláris formaságokat sajátították el. Smúzolás a sonkás tekercsek, ráksaláták és drága borok mellett – és itt meg is áll a tudomány. Tegnap került nyilvánosságra az a videó, amelyben osztrák humoristák a…..
egyatlagosfelhasznalo 2013.12.20 05:32:08
@tobeor:
A hatályos nemzetközi jog szerint magyar felségterületen voltak. Ott helyben le kellett volna tartóztatni őket, ennyi.
Persze ehhez olyan diplomata kellene, aki nem segget nyal, hanem valóban az ország érdekeit védi.
Számháború alakult ki a Nagy Nemzeti Kígyózás, avagy az október 27-i Székely Menet részvételi aránya körül. A dotoho segít eldönteni, melyik szám a reálisabb. 200 ezer embert vártak eredetileg a szervezők 120 ezer ember vett részt az eseményen, a rendezők szerint 15 ezer…..
egyatlagosfelhasznalo 2013.11.02 09:45:01
@Namir: Ez a tipikus "demokrata" hozzáállás, a tolerancia, a más vélemény elfogadásának szép és nemes megnyilvánulása... az a demokrata, akit mi annak mondunk, a többinek kuss. Szar magyarozni demokratikus és elfogadott, sőt, kifejezetten elvárt dolog. A "kiválasztott népet" csak szeretni szabad.
A költözködés viszonylag egyszerűen ment volna, ha a lépcsőzéskor lefelé nem fordult volna a bokám cipőstől a lábam alá. Akkor meg csak kicsit sántítottam, estére már be is dagadt. Na mindegy, az új lakásunk ugyanabban az utcában van, csak jóval közelebb a fő úthoz, amin…..
Már csak kettőt kell aludni, és jön a GTA V, köszöntsük méltó módon: a sorozat női beköltöznek kicsit a játékcsajrovatba (bár a hatujjú Lola már szerepelt itt korábban). A GTA-kat szokták nevezni bűnözésszimulátoroknak is, így a női szereplői között eléggé…..
egyatlagosfelhasznalo 2013.09.16 14:32:22
@Void Bunkoid:
Mi a baj a Nokia "butafonnal"? Az, hogy valóban az is, aminek hívják: telefon? Miért olyan menő egy tenyérnyi kijelzőt bámulni? Én maradok a 24" monitornál, a telefont pedig telefonálásra használom, minden egyébre ott a PC. És igen, jól megvagyok szkájp meg a többi trendi szarság nélkül, mi ugyanis beszélgetni szoktunk a barátokkal - és nem virtuálisan, hanem személyesen. Tudom, ez egyesek számára felfoghatatlan, de ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy jó irányba halad a világ, sőt...
Tegnap ugyan azt írtam, hogy az oroszok harcolták ki a Szíria elleni amerikai légicsapás elnapolását, de ebben egyéb tényezők is komoly szerepet játszottak. A közvélemény, az internet, és Irak bosszantó öröksége. A közösségi felületek, az alternatív média növekvő…..
Elég volt a cyber térben cáfolatlanul áradó történelmi badarságokból, csodás származásból, összeesküvés elméletekből? Így gondolhatták a Tényleg!(?) honlap  indítói, akik „kutyaharapást szőrével” alapon az őrületeket hazai pályán: neten, mobilon,…..
Ez nem tartott sokáig, újra a zsidózó magyarok pártján az MLSZ. Újra lehet focipályán az ellenfél himnuszát kifütyülni, hátat fordítani és letolt gatyával mocskoszsidózni, kicsit mussolinizni, indulavonatozni. Újra lehet palesztin és iráni zászlót magunkra ölteni, hiszen…..
egyatlagosfelhasznalo 2013.02.13 14:51:50
hacsaknem Európa levelét megírta 2013.02.01 16:01:10
Michael Haneke, Elfriede Jelinek, Matthias Hartmann... Nem tudom, Balog Zoltán hallotta-e a nevüket eddig, de mostantól remélem nem fogja elfelejtni. Ha elvbarátait kérdezi, ők azok, akik kintről megmondják a tutit, beleszólnak a dolgainkba az aljas balliberális, nemzetáruló…..
egyatlagosfelhasznalo 2013.02.02 11:38:12
@kennyking: És a Nobel-díj? Az már smafu? :-)
... pedig nem róla, illetőleg nem csak róla kellene. Bayer Zsoltnak egyetlen egy dologban ugyanis igaza van: a cigány származású magyar állampolgárok helyzete egy olyan kérdés, amiről tényleg beszélni kell. Bayer Zsolttól eltérően én azért tartom a róla folytatandó beszédet…..
„Most épp azon dolgozunk, hogy magyar szöveget írjunk a Love Me Do-hoz, mert ugye eltelt ötven év, és lejártak a szerzői jogok...", hallottam reggel a rádióban, és felszisszentem. Ezek szerint van még a szerzői jogi védelmi idő témában annyi, hogy egy blogbejegyzést…..
Nincs alkalmasabb pillanat az év végénél arra, hogy az ember újraolvassa a korábbi írásait. Nincs jobb viszonyítási pont annál, mint amikor összevetjük a mai tudásunkat a régebbivel, különösen, ha azok nem is ismeretek voltak, inkább csak a jövőre vonatkozó feltételezések.…..
egyatlagosfelhasznalo 2012.12.31 07:29:24
@tundrazuzmo: Ez egy szép és nemes, igazi demokratához méltó gondolat! Ilyenkor sajna kilóg a lóláb, hogy mennyire is vagytok ti demokraták és főképpen toleránsak - amit persze amúgy is tud minden gondolkodni képes ember. Sajna egyre kevesebben veszik be az uszító fröcsögést, a hisztériázást, mentek a levesbe. :-)