Regisztráció Blogot indítok
Adatok
k. baldrick

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 "zöldszemű lány. szívdobbanás. virágnak örülés. hozzárohan megállás. 2 nap eltelés. végig fejben járás." - rendhagyó stílusú levél délutánra. február. farsangtime. bemelegítő parti. nálam. remek hangulat. pizzasütés. sörözés, borozás. röhögés.…..
Az első történet nagyon vicces a mélyhűtött Jagermaisterről, a második meg szomorú, mert ilyenek vannak benne hogy: Én voltam élete legjobb pasija, többet kapott tőlem mint bárki mástól addigi életében és tulajdonképp mindig is egy ilyen férfira vágyott, aki szereti, nem veri…..
Lehet barbárnak tűnök, de most láttam először ezt a filmet, noha tíz éves. Eléggé érdekesnek és elgondolkodtatónak találtam. Egy vámpírtörténet kissé kifacsart változata. Leírni ugyan nem fogom miről szól, mert ahhoz kicsit hosszú és bonyolult, meg kell nézni és át kell…..
"Te visszamennél magadhoz?" - ez a kérdés mindent elárul a fiúról, aki Baján kergette őrületbe a barátnőjét a rengeteg piálásával. Figyelem, az eljegyzés nem megoldás semmire. Józsi!Gondoljam át még egyszer?Hidd el én ezt nem egyszer gondoltam át hanem több…..