Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vargapali

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fenti kérdést a 14 éves Andika abban a pillanatban kapta, amikor először felment a chat.hu-ra. Válaszra nem volt ideje, azonnal új ablak jelent meg: [TI.James] Cia Wetközöl nekem camon feltöltöma telcsid 10000 forintal vagy adok 50 eurot!!!!!!! Bocs ha bunkó voltamSzerencse, hogy…..
w A Sólyom-paradoxon 2006.11.26 08:00:00
Mondja megint Sólyom László az erkölcsi tutit, a nemzet élő lelkiismerete ő; akkora a formátuma lassan, hogy bele se fér a Kárpát-medencébe. Újdonsággal nem szolgál az elnök úr - azon kívül, hogy ő trappistát vesz a boltban, és felismerik -, az Elkúrtuk-gate-ről sápítozik…..
w Állatok két keréken 2006.11.20 17:03:00
A motorost nehéz szeretni. Nem ad rá okot. A motoros ugyanis éjjel kettőkor recsegve vonul végig az utcákon, mert az ő ostoba állatagyát ez kellemesen ingerli. Azt pedig leszarja, hogy eközben ezer kisgyereket ver fel álmából, akik aztán bepisilnek, akkor lehet újra megágyazni,…..
comment:com Ne szójjá' be bazmeg! 2006.10.13 13:47:00
Olyan hírünk van, amiből az egyszavas pletykamagazinok egy hétig élnek, verekedett két színész, ihaj! Nincs is ezzel semmi baj, én ösztönözném pl. a Barátok közt/Sztárbox házasságot, csak legyenek a menetek között tangás bigék táblával, vagy tanga nélkül. Ráadásul nem is…..
comment:com Olga vs. Tarlós 2006.09.15 18:35:00
Bár az MTV szájtja mást mond, a többi műsormagazin szerint lesz ma nyolckor Dob + basszus, úgyhogy beajánlom, mert a köztévében úgyse lehet bízni. Fél 11-kor kezdődik a Kultúrház egyiptomi körútja, amit nem említenék, ha a szokásos piramisnézegetős turistafilm lenne, de nem…..
Most hagyjuk, hogy az RTL Klub szerint az Ámbár tanár úr fontosabb az év magyar tragédiájánál/médiaeseményénél, a Tv2 szerint pedig még egy német vígjáték is, és azt is felejtsük el, hogy az MTV, a tájékoztatás állami bástyája egy hírműsoron belül hol három, hol pedig…..
Az Index is beszámolt az EFOTT-cikkében az utóbbi napok minimálbotrányáról, hogy a Kispál és a Borz nem adott a fesztiválon ráadást, pedig ők voltak a főzenekar, sokan csak miattuk mentek ésatöbbi. Több levélíró próbálta is mentegetni őket, hogy az előttük…..
Csáp Géza Vén hazátlan marha 2006.06.14 13:18:00
Tíz éve még azt mondtam volna, Vonnegut egy szégyentelen közhelyvadász, frázispuffogtató, felületes, félművelt, nagypofájú, érzelgős marha. Ma már inkább nem mondok semmit. Elek posztja. A minap valaki megkérdezte Kurt Vonneguttól, hogy ha tíz éve azt mondta, nem ír több…..
Micsoda vicceket csinál a tudattalan, például előköp rég hallott dalokat, mintha saját ötletünk lenne, aztán lemezre vesszük, eladjuk többmillió példányban, videóklipet készítünk, slágerlistát vezetünk, és a végén elhűlve fedezzük fel, hogy ugyanezt a számot már megírta…..
Ha már megvolt a vadvízi evezés, a bungee jumping, meg a közösségi sziklamászás, és már mindenki ugrott mindenki karjába becsukott szemmel a bizalompróba kedvéért. Ha már szerveztünk vállalati karácsonyt, ahol mindenki könnyes szemmel állta körbe a cégjelzéses fenyőfát, vagy…..
comment:com Huligánhatározó 2006.06.07 12:14:00
Néztem tegnap este a Híradót (m1) nagy nyugodtan, mikor egyszer csak megjelent egy arc a képernyőn (Lapid Lajos, a budapesti rendőrfőkapitány közbiztonsági helyettese), és a hétvégi, ominózus fotósveréses dzsemborival kapcsolatban kijelentette: az intézkedő közeg nem…..
comment:com Megaszar 2006.06.06 13:53:00
"Létünk ingoványra épült, mely a sötét mélybe húz” – énekelte Máté Péter, de egy életveszélyes műsorral kevesebb fenyegeti a nézőket a csatornák közötti szörfölgetésben. Véget ért a Szenes-turné, minden idők legkegyetlenebb valóságshow-ja, hazamentek a…..
A futballt szakkomentáló szakkomentátorokat nehéz szeretni. Mindenekelőtt azért, mert nem jók. Pedig csapatostul szaladgálnak, mióta minden hétvégére tucatnyi nemzetközi meccs jut. Kétféle szakkommentátor létezéséről van tudomásunk. Az egyik semmivel sem mond többet, mint amit…..