Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fikabácsi

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai napon kollégánk és barátunk, Árpád, valamint kedvese, Dóri, Isten színe előtt esküdtek örök hűséget egymásnak. A sajátos szertartáson ott voltunk (Bobby Hebb Sunny-jára vonultak ki), ajándékainkat átadtuk és ezúton mi, mindannyian, sok boldogságot és csak a legjobbakat…..
fikabácsi 2010.05.23 09:57:15
Megtaláltam az egyik standon a legstílusosabb elvihető ajándéktárgyat is. El kellett hoznom, annyira szép. Imbuszcsavaros keret, kipattintható zárfedél - két dimenzióban rányomtatva. Öntapadós. A feladványhoz tartozó autó képeiért kattintson, és galéria nyílik! Mivel én nem…..
Karesz elkészült Dezsővel, azaz most még egy utolsó cserélendő olaj van benne, amit majd én cserélek le szűrőstől, mert ő csak pár száz métereket tudott ott menni az utcában, az kiadott három olajcserét. Ez a negyedik, hosszan futtatott olaj remélhetőleg a legmikroszkopikusabb…..
  Egy hétig voltunk távol, minden megtörtént velünk. De az öreg Mercedest elhoztuk a sarkkör alól, és már tett önerőből egy kört Kareszéknál, az utcában. Utólag már el se hisszük az egészet. Vélemények az azonos című írásunkról. A sztori eddig: 1.rész, 2.rész,…..
Belsőség A láthatatlan melós 2010.03.09 14:45:00
Kevés szó esett az egész expedíció atombiztos hátterét adó Insigniáról. Zokszó nélkül vitte a négy embert, és a plafonig rakott csomagokat, olyan robbanékonyan, mint ha semmi sem lenne az utastérben. Na ja, az a kétliteres turbómotor, a maga 220 lóerejével nem volt éppen vérszegénynek…..
Karesz persze nem bírt magával, szokás szerint mire kettőt pislogtunk, könyékig belenyúlt a motorba. Reggel már jött az esemes: megvan a hiba igazi oka...
Belsőség Utolsó erővel 2010.03.08 09:29:00
Lejtőn megyek és csóvál ez a szar - jelentkezett be Csikós reggel 7:57-kor, Ausztriából. Bécs előtt 57 kilométerrel tartottak, zuhogó hóesésben, mínusz hat fokban, lemerülő telefonnal. A terv szerint Bécs után Sopronnak fordulnak, és onnan irány Visz, azaz Kareszfalva. Pista Pozsonyból rajtol…..
Belsőség A film forog tovább 2010.03.07 19:12:00
Azután, hogy találkoztam Domsjőben a csapattal, minden eseményt posztoltak a fiúk, az érzéseinket azonban érthető módon nem lehetett. Elmondani is nehéz, kicsit olyan volt az egész, mintha egy film forogna, amiben lehetetlen módon mi is szereplők vagyunk. Nem volt azonban csapó és a jeleneteket,…..
Belsőség Hasítunk 2010.03.06 14:25:00
Végre beértük Csikósékat, akik legnagyobb megdobbenésünkre pulcsiban ülnek az autóban és kinyitották a pillangóablakot. Történt ugyanis, hogy Karesz végre megszerelte a fűtést, és nem csak ezzel végzett, ha már ott volt, kicsit állított a gyújtáson is, ami ismét borította a terveinket. Hajnali…..
fikabácsi 2010.03.06 16:34:23
@dr.oid: Ez Qrvajó:DDDD Hajrá fiúk!!!
Kozmikus a hideg: mínusz 4 fokban vártam a taxit a Gubacsi úton, ahol a Crazy Mama Music Pubban Tim "Ripper" Owens koncertjét tekintettem meg. Nagy élmény volt - akinek jelent valamit a Judas Priest, az tudja, miről beszélek. Ráadásul teljesen egyedi volt az élmény, mert Ripper egy egészen…..
Szépen csorogtunk dél felé, csodásan purrogott a Merci motorja, jöttek egymás után a falvak városok, közeledett az evés hely és ideje. Mi mentünk hátul az Insigniával, Zsolték elöl, hogy lássuk ha van valami baj, ne kelljen tolatgatni. Egyszer csak mögénk került egy tartálykocsi, elég közel volt, az…..
Belsőség Elindultunk 2010.03.04 20:29:00
19:28-kor a megjavított Pontonnal és az Insigniával elindultunk ideiglenes házigazdáinktól a Hudiksvall irányába. Innen 250 km az út, nagyon várjuk, hogy odaérjünk. Zsolt keni neki, mint állat: kilencvennel megy a hetvenes táblánál. A sztori eddig: 1.rész, 2.rész, 3.rész, 4.rész, 5.rész,…..
Csikós Zsoltinak, a 4./b.-ből valóra vált az álma. Illetve nem is volt ez neki álma, mert annyira elérhetetlennek tűnt a dolog, hogy már abba belefáradt, ha egyáltalán rágondolt. De az élet – mint tudjuk - nagy rendező, valahogy úgy hozta a sors, hogy elé gördített egy…..
És kis mandulaműtét után végre egészséges krahácsolás hangzik a motortérből.   A sztori eddig: 1.rész, 2.rész, 3.rész, 4.rész, 5.rész, 6.rész, 7.rész, 8.rész, 9. rész, 10.rész, 11.rész, 12.rész, 13.rész, 14.rész, 15.rész, 16.rész, 17.rész, 18.rész, 19.rész, 20.rész, 21.rész,…..
Hétvégén megjelent egy poszt arról, hogy kis híján megőrültem egy vén Merci miatt, ami a sarkkörön épp csak innen lakik, és pár nappal korábban eladó volt az ebay aukciós portálon, konkrétan annak a német oldalán, s ez az eladó szempontjából hiba volt. Szerencsére a kocsinak csak az indulóára volt…..
A BMW E60 M5 kétségkívül egy ikonikus penge verda. Vegytiszta vérvonallal, erős motorral, játékos futóművel. Az M divízió még rossz autót nem csinált és egy-egy példány birtoklása bizony a tulajdonos társadalomban elfoglalt pozícióját is jelzi. Ám előfordulhatnak olyan…..
Belsőség Mekkora mázli, apám! 2009.05.31 00:27:00
Csupán tizenegy éve küszködök ezzel a kis szeméttel. A földből húztam ki 1998 februárjában Leányfalun, 2003-ra már elvileg készen lett, aztán mégsem. Mindene rossz volt. Egy teljes körű restaurálás után, amikor a Münchenben, Imolában és itthon kapható összes alkatrészt…..
kár-park Egy ronda Picasso 2008.11.29 00:06:00
Jó közelítéssel az Euro NCAP frontális ütközési tesztjét reprodukálta ez a hatéves francia egyterű, amikor a képeken látható sérüléseket szerezte. A norma szerinti 64 km/óránál ugyan lassabban mehetett, és a félátfedéses eltolás sem sikerült tökéletesre, de az ütközés…..
Elég sokan értesültek róla itt a Belsőségben, hogy lyukas, öreg, szürke állólámpásunk, Bazeg, aki két éven át hű társunk volt itthoni és külföldi nyaralásaink során, eladósorba került. Elég sokan kifogásolták, miért nem tartom meg, úgy látszik, nem értették a…..
Sajnos tipikus és gyakori eset: késő éjszaka, sok száz levezetett kilométer, csendesen duruzsoló motor, kényelmes bőrülés, kellemes meleg, és gyilkos egyhangúság. Hiába a doboz Red Bull vagy a sűrű presszó kávé, a sofőr néhány másodpercre elbóbiskol. Még az sem biztos, hogy…..