Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Đarius.

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Várjuk az újabb csodát 2007.01.16 11:45:00
A Subbának meglehetősen erős a Kiszel Tünde-ellenes meggyőződése. Az, hogy buta, agresszív és ízléstelen, minket különösebben nem zavarna, hiszen hát milyen lenne valaki, aki a tévében van. Inkább Tünde messiás-komlexusával vannak problémáink, de ez az intro igazából csak…..
Đarius. 2007.01.27 00:51:22
Hmm...

* Jó lenne ha a nép tenne valami konkrétát ezek ellen. Nem kötelező elviselni ezt az embereknek, vagy mégis?


* Ne jöjjön nekem senki olyanokkal, hogy "ez úgyis az alacsonyabb értelmi szintű emberek számára készült", mert ez szerintem az egész emberiség számára egy pofon, egy megalázás, egy hétköznapi gyalázat, mint az a sok kuka amit még ezen kívül közvetítenek TV-k, rádiók, újságok!


* a magyar nép szerintem nem ezt érdemli! Vagy igen? Helyesbítsen már valaki, ha máshogy érzi :)


* Olaszországban lakom. Egy csomó szemét van itt is, big brotherektől kezdve, minden egyébb vacakig, de miután már több évig nem láttam magyar TV-t, egyszerre és hírtelen vettem észre hogy mivé vált 15 év alatt ez az egész. Szégyen azokra, akik ezt megnézik, akik ezt értékelik, akik ezt gyártyák, akik közvetítik, és mindazokra is, akik ez ellen nem tesznek semmit, akik nem rohadt zöldséget dobálnak az adó bejárátához..


* A világ nem a hülyéké. Sosem volt az övüké, hanem az értelmes embereké. Vegyük már vissza. Vegyük már vissza világunkat, országunkat, és becsületünket. :)


* Liszt és Bartók felkelnének hányni, ha ezt látnák, aztán rögvest letagadnák magyar eredetüket :)


* ja, egyébként Linux-ot használok, eszembe sincs lecserélni, és ezen az oldalon a videó nem látszik sem Firefox-on, se más szabványos böngészővel... Ez egy kicsit olyan, mint ha egy autópályára csak síneket építettek volna. Ugye sem az Opel, sem a Ford, sem az Audi, sem a Trabant nem járnak sínen, nem?



Üdv.
Ðarius.