Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eszti345

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsi Ház DIY hideg zsíroldóval 2012.10.02 14:30:06
A hideg zsíroldóval nem vagyok túl nagy barátságban. Egyszer, lefolyt a konyhapolcomról, és megmarta a festéket a falon. A költözködéskor lemarta a bőrt a kezemről. Kemény cucc. Amihez hozzáér, ott semmi sem marad. Ezért jó arra, hogy tükröt öregítsünk vele. Ez a projekt…..
Kreatív Kertész Darázs-garázs 2012.05.25 10:32:00
Tavaly nem lehetett kiülni a teraszra ebédelni! Egyrészt mert déli fekvésű és 172,5 fok volt ott :), másrészt a darazsak miatt. De nem ételt, elég volt valamilyen italt kihozni és máris nagy számban rajzottak. Szortyogtam is erről mindenféle embernek, és megtudtam, darázsirtót…..
Új lakók költöztek Apuhoz, és ezzel megjelentek a színek a kertben. Pontosaban színfoltocskák... Amúgy ma van a névnapja, szóval innen is Isten éltesse még sokáig!!!Miután elértük a nullát, kezdődhet az építkezés a növényekből. Az ágyásokat nem akartuk telezsúfolni,…..
A nőnapról az áltisis osztály iskolapadja ugrik be, rajta a csokor hóvirággal, ibolyával. Ki gondolta volna, hogy az aluljárókban 5 Ft-ért árult, izzadt kezes csokrok valaha majd ikonná válnak, ma aztán hozzá ne nyúlj, ha az erdőben látod! Kreatív férjem felvetette, hogy az a…..
Indítom is a következő játékot! A héten a képen látható Playmobile szuper szettért folyik a küzdelem, melynek értéke 5000 Ft. Naná hogy kertészes! Tudom, többen jobban örülnének egy gaiga dobozos kalózszigetnek, de azt majd az eletegykalozszigeten.blog.hu-n sorsolom ki.Igaziból…..