Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arnold.

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyugati OldalKeleti Oldal Sziasztok, Kedves ButaPestiek! :)Gondoltam, folytatom az úti-naplót, mivel 1 hete már, hogy újra itt vagyok Magyarországon. Ez is egy merőben új tapasztalat számomra éshát muszáj megosztanom Veletek!1.) Az emberek élete itt túl zsúfolt.Éppezért nem…..
arnold. 2008.12.17 18:55:53
The TRUTH is IN HERE   Süti, mi? ;)(a Tudatosság a Lelketeket...:)Gondoltam, yó lesz Karira... :)(Ez a kedves kis LélekSüti Nektek...)Egy Tudatos szereplő JelenLéte Áldás!!!(Mahavatar Babaji-jé + pláne!)Ezért fontos összejönni Karira ezt javaslom:20-án…..
 In GOD We Trust   Babaji 1984-es (kb. utsó) BeszédeSzeresd és szolgáld az egész emberiséget.Segíts mindenkit.Légy vidám, légy udvarias.Légy generátora az elfojthatatlan vidámságnak.Ismerd fel Istent és a jóságot minden arcon.Nincsen szent múlt nélkül és…..
ÓM NAMÁ SIVÁY!!!This is the True Universal Law of Relativity:I am GOD is EveryOne!!!(E = mc²) Már két hónapja, hogy szeretet-extázisban élek itt kint, Isten kertjében, az Univerzum Középpontján.Itt az ideje, hogy továbbadjam az élményeket...Nem, neeeem blog formában! Már…..
YATRA - Kirándulás Szent Helyeken Yatra after Navaratri   Navaratri Vége! El is ment a nép kb. 4/5-öde, Shakti/Shiva száma, ami együtt egy Bikaerős 9-es. :) Nandi, azaz Shíva Bikája pedig (amit az elpusztíthatatlan templom előtt…..
Kepekk: http://picasaweb.google.com/krisnaloka/1AnandpuriChilianaula#Nagyszeruen, fantasztikusan erzem magam itt, bar meg mindig nem Herakanban vagyok... :) Ez Chiliyanaula, ahol a Navaratrit (Shiva fesztival) unneplik minden osszel nem csak a Herakaniak, hanem a vilag minden tajarol jonnek ide.…..