Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gtsongor

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tilosban, szabálytalanul parkolás annyira általános jelenség, hogy nálunk is csak az egészen speciális esetek szoktak helyet kapni, ellenkező esetben minden napra jutna ilyen posztból öt-tíz. József viszont olyan levelet kerekített a lenti fénykép kapcsán, hogy azt érdemesnek…..
Ezért jó a fényezett tükör, jobban vigyázunk rá, mert a legkisebb kocc nyoma is meglátszik rajta, ha behajtható, ha nem. Tamás ezúttal nem úszta meg, úgyhogy kurvaanyázott, a rendőrségen meg ő lett lebuziköcsögözve - bár ezt ő maga sokkan finomabban fogalmazta meg nekünk.…..
gtsongor 2008.10.02 16:22:53
Nekem a 3 (Három)napos autóm avatta fel így egy kedves koléga.
Híd, két oldat 30 cm magas járda, a használható útfelület kb 1.90 autónyi. A hossza olyan 250 m.
Persze tábla hogy a szembejövő forgalomnak van elsőbbsége, de mivel az előttem haladó gépkocsi már a híd közepénél volt, és szemből várakozó autó nem látszott, belevágtam...
Mikor én is elérem a híd közepét meglátom hogy szemből egy ipse igen nagy sebességgel közelíti meg a hidat, a másik autó épp leért és ő nyugott szívvel nekivágott.
Persze látszott hogy nem férünk el, ezért a lehető legjobban lehúzódtam jobbra (megnéztem kb 3 centi volt a járdaszegélyig,)és nyomtam is az ablakemelő gombját hogy behajtsam a tükröt... sajnos nincs sem turbo sem instant mód ezért nem sikerült időben megragadni a tükröt.
Persze a drága propelleres díszpinty csak lasssít és imádkozik... összeértünk... megáll az ablakommal egyvonalban (legalább kiszálni nem lehet) és magyarázza nekem a tábla jelentését, én próbálom magyarázni hogy jó-jó de én már a hídon voltam mikor ő elindult, erre válasz hogy de a bmw tükre nem hajlik be.
Ők négyen én egyedül, összesen nem volt annyi hajuk mint nekem (tudom nem vagyok sikeres ember...), de valószínüleg lusták voltak kiszálni ezért se szó se beszéd továbbhajtottak... én meg az autómat másnap reggel karcolt tükörrel találtam a parkolóban ;) ... még jó hogy fizette a biztosító.
Vannak férfiak is akik nem tudják hogy mekkora nekik a...