Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tanninvadász

15 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A németből átképzett orosztanárokból átképzett angoltanárok már ismerkednek az elágazásokkal, többen érteni vélik a hátul tesztelő ciklust, de sokan vannak, akik exception-öket dobtak a hír hallatán. „Az angolt túl egyszerűnek találtuk, a holt nyelvekhez nehéz élő…..
tanninvadász 2011.08.26 13:13:34
A Gösser marketingcsapat ismét kitett magáért. A kánikulai utcákat járó citromnő mellett, már javában zakatol az a facebookos szolgáltatás, ami stílusos módon egy régi sörös viccen alapul: A fickó bemegy a kocsmába és mondja: - Egy sört kérek. Erre a pultos: - Alkoholmentes…..
Legóból felépíteni azt a gépet, amely azokat az elemeket készítette, amelyből őt magát építhetjük fel, egy lépéssel közelebb viheti a játék kedvelőit a teremtés gyökereihez. A képeken látható készlet épp ezt nyújtja, megspékelve némi történelemmel...A készlet két…..
tanninvadász 2011.06.14 16:03:55
Bizarr baleset történt a Maláj Nagydíj egyik pénteki szabadedzésén. A HRT-s Vitantonio Liuzzi kocsija lerobbant, a pályamunkások tolták a füvön, amikor egyikük elesett, és a bal első kerék alá került. Társai észrevették, tolták tovább a már lendületben lévő gépet, át a…..
tanninvadász 2011.04.09 20:00:23
Az utolsó szó jogán büntetőperében elmondott beszédével nyerte el Stohl András a kritikusok díját a Pécsi Országos Színházi Találkozón. A látogatás az áldozatnál, A megtört elkövető és az Adj egy cigit című egypercesekben nyújtott teljesítményét is…..
Aki hisz ebben, az mindig megtalálja az okot az ünneplésre. Persze van más eredője is a vigasságnak, de a Celebrations csokiválogatás brand managerei 2:1 arányban ezt találták a legszórakoztatóbbnak, új kampányuk tervezése során. Az ötlet, a kivitelezés a CCLM BBDO, ügynökség…..
A legpusztítóbb VV4-párbaj evör, animáltan. Befosás. ..
tanninvadász 2011.04.07 13:16:25
Filmdroid Másnaposok 2 trailer 2011.04.01 11:50:00
A Másnaposok 2 teaser-e nem mutatott sokat, csak az első rész kritikáiból szemezgettek. Az új előzetesben azonban többet láthatunk, hőseink egy görbe éjszakát csapnak Bangkokban, majd másnap felébredvén konstatálják, hogy ismét nem emlékeznek semmire az előző estéből,…..
Ma meghallgattam a Barcamp konferencián azt a beszélgetést, ahol a közösségi vásárló oldalak képviselői "csaptak össze". Maga a beszélgetés számomra jelentős plusz információt nem adott, ellenben sok kis apró elemmel gazdagodott a tudásom. De végig motoszkált bennem…..
Szeretném megosztani veletek a thaiföldi TMB Bank reklámját, ami valójában sokkal több mint egy reklám, inkább egy szórakoztató tanmese. Az igaz történetet feldolgozó videóban a világ legkülönlegesebb focicsapatát mutatják be a készítők, akik ezzel akarják inspirálni a mai…..
A világ legismertebb konfliktusa megoldódik ma este a Gödörben, együtt zenél Izrael és Palesztina. Idézet a szervezőktől, a Spektrum televízión futó nagyszerű dokumentumsorozat, az On the Spot alkotóitól: "Ez nem egy buli a békéért, szerintünk nem lehet bulizni a békéért,…..
tanninvadász 2011.03.29 12:43:40
A címben összefoglalt ötlethez nem nagyon tudok sokat hozzátenni, de azt hiszem nem is kell. A babazászló annyira magától értetődő dolog lenne a gyászlobogó mellett, hogy nem is értem, eddig miért nem jutott senkinek eszébe.Ahogy egy gyászzászló pár pillanatra rossz kedvűvé tud…..
Minden idők egyik legkülönlegesebb wc használati utasítása, legalábbis ez volt az első benyomásom a képet megláttam. A fotó innen származik, ráadásul itt készítették a szomszédban, vagyis Malajziában, közelebbről pedig Penangon, a Coffee Island nevű helyen. A blogger hölgy,…..
Schmitt Pál javaslatára mássalhangzót ezután csak magánhangzó követhet, ami alól az államfő neve sem kivétel, de abban a második „t”-t ezentúl magáhangzónak kell tekinteni. Szintén alkotmányi szintre emelkedhet néhány értelmetlen nyelvtani szabály is. Az új…..
Bizonyára sokan próbáltátok, még többen olvastatok róla: pár napja próbajáratra indult a 86-os vonalán az új budapesti szuperbusz, kinek neve MAN Lion's City GL. Ötajtós, áttetsző csuklóval felszerelt monstrum, modern információs rendszerrel, 10 518 köbcentis, 320 lóerős…..
Az Android - az egy szar.Áááá, az Android, az aztán tényleg egy rakás szar. Valami hülye kitalálta, hogy lekoppintja az iPhone-t, de elég szarul sikerült. Hát nézd már meg ezt a szart, akadozik, recseg-ropog, full bóvli műanyag szar az egész úgy ahogy van. Hát hasonlítsd már…..
tanninvadász 2011.03.25 22:13:46
Budapestre látogat a világbajnoki ezüstérmes holland fociválogatott. A leendő Európa-bajnok!A sorsolásnak köszönhetően a magyar fővárosban vendégeskedik az Oranje. Ha van fix kettes, akkor ez az - mondhatja a tippelő drukker. És tényleg. Amennyiben onnan közelítűnk az…..
tanninvadász 2011.03.25 22:08:06
Mikor a postán már a negyedik rublikába kell vésni az embernek mondjuk Hódmezővásárhely nevét, bizony bosszantó tud lenni. A hosszabb nevű településeken élőknek bizonyára ekkor gyakran eszébe jut : "de jó lenne ilyenkor Vácott vagy Pécsen élni". Megfordult ez nem…..
A kérdés felvetése mindenképpen jogos, de a téma könnyebb bemutatása érdekében azzal az egyszerűsítéssel élünk, hogy a száraz kategórián kívül minden kategóriát, tehát a félszárazat, félédeset is édesnek tekintjük. Tehetjük ezt azért is, mert Nyugat-Európában…..
Az Omonia Nicosia hivatalos honlapján olvasható, amit már tudni véltünk, hogy Leandro a DVSC válogatott hátvédje a ciprusi bajnokjelölt Omonia Nicosiahoz igazolt. A tízszeres válogatott eligazolásának útjába nem gördített akadályt a DVSC vezetősége, így csak az orvosi…..
tanninvadász 2010.01.13 15:46:25
A sokkreklám nem újkeletű reklámtechnika. A befogadók ingerküszöbének emelkedésével egyre gyakrabban nyúlnak hozzá a hirdetők, különösen, ha úgy érzik, az az üzenet, amit át szeretnének adni elég fontos ahhoz, hogy ellensúlyozza a sokkolás esetleges negatív hatásait.…..
tanninvadász 2010.01.13 13:32:25
Mindenekelőtt szeretnék boldog két-ünnep-közöttöt kívánni olvasóimnak! Kívánom, hogy minél többen töltsék munkahelyüktől távol, csendben, nyugalomban ezt a pár napot, de ez persze nem vonatkozik a pizzafutárokra, az árufeltöltőkre, a Blog.hu szerkesztőire, a…..