Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IreCar

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És természetesen bedöglött. Nem, nem egy dolog, hanem négy. Hiába volt már ötszázas Fiatom, meg a feleségemnek is. És hiába szedtem szét én a Bianchit, hiába szereltem nettóban több hetet az utóbbi pár évben, hiába bontottam már magam széjjel a motorját vagy ötször, ennek…..
IreCar 2009.09.08 22:11:32
kár-park Maseratival koccantott 2009.05.02 02:31:00
Több mint 400 lóerő, majd két tonna és közel öt méter gyönyörűség. A Maserati GranTurismo okozhatott volna gazdájának meglepetést egy sodrósabban vett kanyarban, nagyobb fékezés, vagy vehemensebb kigyorsítás alkalmával is. De nem ez történt. Egy parkolóban kopogtatott Murphy.…..
Főmunkatársunk, Balázs Viktor azt mondta, lélekben feladtam én már ezt a Mazdát. És igaza volt: egyszerűen nem érdekel már a kabriózás. Utálom, ha tűz rám a nap, egyébként is motorral megyek, amikor jó idő van, ráadásul már akkor is szívesebben használtam a Nivát , amikor…..
Belsőség Autót nyitni a netről? 2009.04.12 22:53:00
Tény vagy kitaláció a sztori, mely szerint az ős-kocka Passat kulcsával az összes korabeli Audit és VW-t ki lehetett nyitni? És mi a helyzet manapság? Mit csináljon az ember, ha az autóban felejti a kulcsot? Keressen egy garantáltan bevált trükköt az interneten? Francokat, hívjon…..
Úgy néz ki, már csak a japán autógyárak tartják életben a nemzetközinek hirdetett rendezvényt Vélemények az azonos című hírünkről...
IreCar 2009.03.25 18:40:33
A BMW 5 GT tanulmányautó első fotói, majd a hivatalos genfi sajtóanyag után már itt is a szériaautót bemutató BMW TV-s videó. Rajta Hans-Jürgen Branz, a tanulmányautó projektvezetője három masszív percen keresztül beszél, de nem mond semmit a kocsiról. Ahogy az várható volt, a…..
IreCar 2009.03.20 17:36:25
Belsőség Mit kaptál? 2008.12.15 15:02:00
Gyerekkorunkban izgatottan súgtunk össze karácsonykor: „na és te mit kaptál?” A kamionos szülő gyermekét már azelőtt irigyeltük és utáltuk, mielőtt kinyitotta a száját, a félárva barátunkat meg már akkor sajnáltuk, amikor örökölt kabátjában kijött a jégre…..
  Somi barátom fotóriporter és autóval fertőzött. Ha lát valami érdekeset, azonnal küldi a képeket, mint ahogy azt most is tette. Történt ugyanis, hogy a december 2.-án érkezett az Osztrák Központi Bankból egy eurószállítmány a Szlovák Nemzeti Bank számára. Ez volt az…..
autózz! autózz!kocsma - off topic 2008.10.19 23:27:00
[UPDATE: 2009. 07. 24.]A kocsma renoválás idejére bezár, a felújítás befejeztéig várunk mindenkit a sörsátorban!Jó kis társaság alakult ki itt a blogon, aminek kifejezetten örülünk, ám ezzel együtt sokszor az egyes témák elkanyarodnak nem pont oda illő témába. Létrehoztuk…..
Minden autószalon tele van csajokkal. Jó csajokkal. Jó csajokkal, akik azért állnak a standokon, hogy a sok hülye odamenjen, guvassza a szemit. A párizsi szalon is ilyen volt.Azért is vannak ott csajok, hogy a hülye újságíró menjen oda, és fotózzon. Aztán a fotóra…..
A Hummerrel a trenddel szemben című Autonánia-cikk megírásakor sokfelé kódorogtam a neten, és egész érdekes képgyűjteményt szedtem össze különféle polgári és katonai kivitelekről. Ezeket kötöttem most két csokorba a téma iránt érdeklődő olvasóink kedvéért. Ebben a…..