Regisztráció Blogot indítok
Adatok
felmary

0 bejegyzést írt és 232 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma se dugunk Pomádé 2015.02.26 22:42:35
Édes Istenem, de finom a csókja. Ugyanolyan 10/10-es, mint tavaly volt (jó ég, kevesebb, mint egy éve). Ugyanúgy szorít magéhoz, tapad rám éhesen a szája. Ugyanúgy nyomja azokat a lábremegtető hazugságokat, amiket olyan jól esik megint elhinni. Hétköznap délelőtt van, egy…..
felmary 2015.03.02 15:07:23
Sosem hittem a szerelemben. Csak abban, hogy "egy fiú meg egy leány a megfelelő körülmények között találkoznak" (túl sok Hamupipőkét nézek mostanában, elnézést). Abban hiszek, hogy minden ember életében van egy pont, amikor azt mondja, hogy most már meg akar állapodni, kiszállni…..
Még egy ilyen placid tyúkot. Végre bevonszolta magát az irodába. Csak a hírét hallottuk eddig, Gyuri főnök ecsetelte, hogy milyen király munkaerő lesz, mennyivel "könnyebb lesz a dolguk", ha ő "segít". OK, mondjuk nem erre számítottam. Azt hittem valami lelakott banya jön, egy…..
Ma se dugunk Break free 2014.12.16 12:12:50
Szépen halad a munka. Szinte unalmas. Jani bátyám bármit elintéz nekem. Olybá tűnik, mindenkit ismer az iparágban, és mindenkire tud hatni. Rá meg én tudok hatni.  Azt azért nem mondanám, hogy a szeretője vagyok. Semmi ilyen intim nincs köztünk. Felhívom, ha kell valami, és…..
Ma se dugunk Just keep swimming 2014.11.18 06:20:00
Kurvára felbaszta az agyamat, hogy bementem az irodába, és Görény nem volt ott. Nem mondta el rendesen telefonba, hogy mi a gondja, csak azt, hogy most segítenem kell. Amúgy félrészegen-hullafáradtan bevágtam magam egy taxiba, rohantam fel és.... sehol semmi. Az asztala kicsit…..
Kedves olvasók! Mély sajnálatomra Mehovcsik, szerzőtársam, a Görény posztok írója visszaadta a lehetőséget a blogírásra. Én magam szeretném folytatni a történetet, de a Dénes szál kimarad, mert nem tudnám az ő szemén át látni. Most úgy tűnik, hogy egy időre mindenképpen…..
Ma se dugunk Cliffhanger 2014.10.21 00:17:14
- Válj el tőle. Már rég mondom - folytatja zordan Zalán. - Nem vagyunk házasok. - Tudod, hogy értem. Tudom, hogy érti. De tényleg annyira össze vagyunk kötve. A közös lakás. A közös cuccok. A közös... hát nem tudom. Élet? Mert sok más közös nincs. Közös érdeklődés?…..
Ma se dugunk Apád fasza 2014.10.06 12:46:49
- Jó kislány vagy - simogatja meg a hajam - nyeld le az egészet. Ennek van a legnagyobb farka a három közül. Simán az apám lehetne. Komolyan. Nem csak korra, fazonra is. Alacsony, zömök, de nem kövér. Sűrű. (Tömörkéj István, höhö.) Baltával faragott arc. Bár azt nem nagyon…..
felmary 2014.10.07 14:51:08
@50shames: Kérlek, csak azt ne mondd, hogy minden alkalommal, amikor egy posztot írsz, az motoszkál benned, hogy index főoldalra kerüljön...

Amúgy a bántalmazott nők, akiket én ismerek (szerencsére nincs sok) a szakmai életükben általában sikeresek, mások határozottnak és erősnek látják őket. Szerintem a legtöbb kívülálló igencsak megdöbbenne, ha tudná, hogy mi mindent viseltek el a "párjuktól".
Számos sportág van, ahol fontos a sportoló robbanékonysága. Ilyen sportág a foci is, amit mind nézni, mind pedig űzni szeretek. Sajnos nem vagyok már utánpótláskorú, így a fejlődésem, már ha beszélhetünk ilyenről, nem túl gyors. Az elmúlt két napban azonban sokat javultam. A…..
Többször írtam már arról, hogy az elmúlt bő fél év során nem nagyon halmoztak el tájékoztatókkal, ismertetőkkel vagy jó tanácsokkal akár a kezelés(ek), akár az általános életmóddal kapcsolatban. Ennek most vége! Üdvözöljük a Rákosok világában!Gratulálunk Önnek…..
Kezd ürülni a szervezetemből a belé töltött veszélyes hulladék, így szépen lassan visszaköltözik a helyére a korábbi lakó, azaz saját magam. Jó újra otthon! Nyilván messze még a költözés vége, de a nagyobb bútorok már a helyükre kerültek. Lassan jöhetnek a kisebb…..
Régen ültem már le ennyire tanácstalanul a billentyűk elé. Téma lenne, de egyszerűen nem tudom, hogy miként is vezessem fel. Az elmúlt fél év legnehezebb napjain vagyok túl, lelkiekben legalábbis biztosan. Igyekeztem testben és lélekben felkészülve nekivágni a második kemónak,…..
...van valami rossz. A kemoterápia például arra szolgál, hogy megpróbálja eltüntetni a nem kívánt sejteket, ami nyilván jó dolog. Viszont nincsen gyógyszer mellékhatások nélkül, ami inkább rossz, pedig talán ettől tartok most a legjobban. A műtét előtti kezelést gyakorlatilag…..
Ennyi kezelés vár ugyanis rám, amit hétfőn már el is kezdek. Illetve nekem nem kell elkezdeni semmit, csak hagynom kellene magam. Ez megy talán a legnehezebben. A héten edzek egy kicsit egy kis vérvétellel, hétfőn reggel pedig jöhet az éles bevetés: rácsatlakozok a nedűre. A…..
Mindössze ennyi kellett, hogy végre egy jót tudjak aludni. Illetve kettőt. Történt ugyanis, hogy meghosszabbítottuk a hosszú hétvégét és elmentünk egy országgal odébb pihenni. Mindenkire ráfért már. Jó levegő, nyugodt, tiszta környezet. Szinte csodákat tud tenni az emberrel,…..
Újabb eseménytelennek mondható napokon vagyok túl. Változásként talán azt tudnám megemlíteni, hogy két nap szünet után újra visszatért az éjszakai álmatlanság. Ismét ott tartok, hogy az éjszakák első felében annyit forgolódom, mint a vasorrú bába egy erősebb mágneses…..
Ma reggel sikeresen landolt a Curiosity a Marson, és ha egy kis szerencséje is lesz, akkor talán talál valami életre utaló nyomot is. Nekem szerencsére nem kellett ennyit repkednem az űrben, hogy némi életjelre bukkanjak.Rengeteg időm van életre utaló jelek után kutatni, mert az alvás…..
Hajnali két óra van, logikusnak tűnik, hogy alvás helyet inkább írják. Sőt, nem csak logikus, de indokolt is, ugyanis aludni nem tudok.Órák óta forgolódok, de képtelen vagyok olyan pozitúrát felvenni, amely alkalmas lenne akár három perc alvásra is. Világ életemben hason fekvő,…..
Megvolt a második műtét, néhány órája már itthon is vagyok. Sőt, már fagyizni is voltam. Gyorsan, csendben, már-már unalmasan telt el az elmúlt néhány nap. Köztudott tény, hogy az emberek az ismeretlentől félnek a legjobban, ennek megfelelően múlt pénteken szinte rezzenéstelen…..