Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kisbitang

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Étteremkritika Artesano: 9,5/10 2009.06.12 21:50:00
3. ülésünkön a spanyol Artesano tapas bár- és étteremben jártunk. A hely már egy éve működik, és nemrég fuzionált az ex-Tapéria de Sergióval is. A séf, Sergio a rusztikus tapas vonalért felel, míg Jarabek Bence étteremtulajdonos a modern spanyol konyhát próbálja itthon…..
Kisbitang 2009.07.18 00:45:53
A Covalence Ethical Ranking 18 szektor 541 multiját, ezen belül pedig 36 technológiai cég tevékenységét vizsgálta etikai szempontból. "Don't be evil" jelmondat ide vagy oda, a Google még a tech cégekre szűkített első tízbe sem fért be, nemhogy az első helyen zárt…..
Szerintem kevés aljasabb dolog van annál, amikor politikusaink külföldön gyalázzák egymást. Magyarországon már a "holló a hollónak nem..." sem igaz. Sőt! A holló csak a hollónak igazán. Mostani postom ihletője az a hír, mely szerint Orbán Viktor Brüsszelben az…..
Mai hír: jövőre 100 milliárd helyett 18 milliárd fog jutni új útépítésekre. Csorna városnak kellene az elkerülőút, mert olyan nagy az átmenő forgalom, hogy az a városka életét zavarja. Dr. Turi György csornai polgármester a következőt mondta a tévében:…..
Gyurcsány Ferenc állampolgárként aláírja a Tarka Magyar! néven szervezett demonstráció nyilatkozatát, és feleségével együtt részt vesz a szombati felvonuláson. Csak nem tud megmaradni a fenekén. Szerepelnie kell. Ritkán járok politikai rendezvényekre, de úgy terveztem, hogy erre elmegyek, mert…..
Manapság kiszélesedett a demokratikus ellenzék fogalma, éppen úgy, mint a demokratikus tüntetéseké (utóbbiról már tudjuk, hogy tojást lazán dobálhatunk, még akkor is, ha nem az istenadta fehérje-sárgája kombó van benne, hanem valami más töltelék), ami azt jelenti, hogy…..