Regisztráció Blogot indítok
Adatok
135711

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon válogathat a buszvezető, hogy kit visz el és kit nem? És ha tudják, hogy tele lesz a busz, miért nincs erről információ? Mi is tele vagyunk kérdéssel, a válaszokat még várjuk a Volántól. Egy kis Volán buszos storyt hoztam. Előzetesben annyit rólam, hogy évek óta ingázok minden nap Kecskemét…..
135711 2019.08.21 07:38:06
@Im just here for the comments: Ja. Azért vesz az ember bérletet, hogy taxizzon ugye?
A gyerekek imádják a gyorséttermi sültkrumplit - az otthoni sokszor nem is jó nekik. Spurman megszerezte Magyarország kedvenc sültkrumplijának receptjét. Hozzávalók egy nagy adaghoz: Két hosszúkás krumpli Mogyoróolaj (annyi, hogy ellepje a krumplit) 2 kanál kukorica…..
135711 2015.05.30 23:02:52
@evanagyi: Van benne krumpli is. És még négy másik összetevő.
Nesze!szer Miranda Kerr gyönyörű 2013.03.23 15:44:00
Vouge Australia a kiadvány, melynek címlapján tündököl Miranda. Miguel Rereriego volt a fotós, Prada, Gucci és Saint Laurent (Yves nélkül) darabokban szerepel. Szerintünk megint lehengerlően szépséges. Szerintetek is? (Mondjuk, a lépcsőn képnél kicsit furi az arcán a retus, vagy…..
135711 2013.03.24 08:29:59
„Ne vesszünk el a részletekben” – intette a bíróságot az orvosszakértő az ezúttal túlfűtött tárgyalóteremben, bár éppen a tatárszentgyörgyi helyszínelést rontotta el majdnem végzetesen a rendőrség. Igazságügyi orvosszakértőket hallgatott meg a bíróság. - Stépán…..
135711 2012.10.18 19:50:00
@town: Látom vannak, akik tudják mi van a cigánykérdés mögött. Legalábbis egyezik a véleményünk. Mesterségesen gerjesztett probléma, mert a társadalom a rendőrséggel együtt régen is megoldotta a maga módján.
De már "jogaik" vannak, vesztenivalójuk meg nincs.
Júliusban már bemutattunk egy válogatást a Facebook oldalunkra posztolt KÉSŐ ESTI MOSOLYGÁS fotóiból, ma pedig ismét ezekből a vicces, humoros, mosolygós képekből válogattunk Variációk rovatunkba. Mivel az egyéves születésnapját nemrég ünneplő Goldenblog díjas oldalunk…..
Minden márka fektet energiát abba, hogy a fogyasztók szemében emberközelibbnek tűnjön - legyen az egy fotóalbum a menhelytakarító munkásokról, nyilvános adakozás, vagy szimpla szelektív hulladékgyűjtés, emberek kapnak azért fizetést, hogy emberarcúnak tüntessék fel a sokszor…..
Biztosan tudnánk találni  még olyan helyeket, ahol mást mutat a tábla és mást az útburkolati jel. Ha szigorúan értelmezzük a vonatkozó táblát, akkor jogos lehet Patrik büntetése. Ugyanakkor levelét elolvasva nem kételkedem jóhiszeműségében. Hiszen tényleg ott volt a…..
Ez nem semmi, mindenkinek erősen ajánlott kis “sztriptíz”. ..
135711 2011.04.04 10:11:22
Ezen a blogon is született már poszt arról, hogy a becsületsértési-rágalmazási büntetőügybe könnyen belefuthat egy kommentező is, ha a rendőrségnek sikerül kideríteni az adatait, akár IP cím alapján is. Az alábbi ügyben már ítélet is született. Tisztelt…..
Subba Hülye videó: Hókotró 2010.01.23 02:07:00
Amennyiben láttad már valahol az alábbi videót nézz ki az ablakon, és csinálj valami hasznosat - már biztosan EZERREL SZOMBAT VAN! Mindenki másnak: egy borzasztó precíz, és értelmetlen hólapátolás egy parkolóból.    ..
Tessék, micsoda frappáns nevet találtunk ennek a debil terméknek! Csöcs ék! A Csöcs éket azoknak a nőknek találták ki, akik oldalt alszanak és zavarja őket ahogyan a két mellük középen összeér. Ide lehet beilleszteni ezt a dildó alakú éket, ami a helyén tartja a melleket.…..