Regisztráció Blogot indítok
Adatok
márk.co

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyilván emlékeznek még, bő három héttel ezelőtt a Winkler megírta autós újságírói munkásságának legszörnyűbb mélypontjait. Gondoltam, most ideje egy másik listát is közzétenni, ebben is akad talán érdekesség. Ez itten az enyém. De mivel elég sokat veteránozok, meg ami…..
márk.co 2009.08.05 07:53:30
@Egu: @márk.co: Szerintem is nagyon óvatosan válogatott a Zsolt:)
márk.co 2009.08.05 08:17:34
@zed07: Nem arról volt szó, hogy nem tartós a Corsa. Simán csak szar vezetni, kényelmetlen, kategóriatársaihoz képest pontatlan a váltója, kormánya. Biztos van aki szereti. Sok fut belőle a mai napig. Ha neked tetszik, sok baleset mentes kilométert kívánok neked.
A sztori nem kacifántos: mivel gazdája annak idején eladta lelkét a bajor ördögnek, így nem csoda, hogy pár E28 és E34 után, 850 ezer forintért hozzá került mai tesztalanyunk. Első körben atomjaira szedte (ennek persze – kellő tapasztalat híján – ne álljanak neki…..
  Münchenben jártunk, de nem Bundesliga-meccsen. Bajor virslit toltunk az arcunkba, de nem a négy torony árnyékában. Mégis mit kerestünk ott? Öregedtünk egy kicsit dobozos Fordokban.  Vélemények az azonos című írásunkról...
Jó-jó, lehet, hogy ez már kicsit kilóg a rovatból, de a maga módján akkora egy aljas, szándékos alázás, hogy nem lehet kihagyni. Mert miről is van szó? Egy prosztó gyorsulási futamnak tűnik az egész. A – minden bizonnyal nem teljesen széria – Nissan Sylvia vonalra áll,…..
márk.co 2009.04.07 21:43:08
@=Daniken=:
Te!
A lenullázást egy kicsit erősnek tartom!!
A kormány konvojok általában megkülömböztető jelzéssel közlekednek!
Szerinted ki a hibás? (az más kérdés, hogy mi a faszomért??)


@Ubul1: Melyik TC-s vagy?
Azért irogatsz, hogy felnyomd a kommenteket?
Mert más nem lehet rá a magyarázat!!
Nem szereted a BMW-t? Ki a faszt érdekel?
Már a cikk bemutatójábol rá lehet jönni, hogy miről szól!!
Nem kell elolvasni, megnézni.
Egy ilyen antiszociális ember nem sokáig van szabadlábon!!
márk.co 2009.04.07 21:57:01
@=Daniken=:
Nagy N-el, mi???:)))
A szitut meg leszarom, tényleg.
Csak a nullázásra akartam kihegyezni.:)
Gondolom, te is fogsz tudni aludni!?:)
Belsőség Heti merítés 2009.03.29 19:25:00
Jogos hiszti olasz módra A helyettesem végig nyugtatta aput, hogy nem fog megállni az élet, ha anyu nem Alfából száll majd ki ezután. Az a süket pasi meg végig azt magyarázta, hogy mit fog szólni X felesége (X=politikus) ha az Ő felesége ezentúl nem Alfát hanem Forestert vezet.…..
Belsőség Yeee-haw! 2009.01.31 00:33:00
Egy traktor, három gitár. Királyság. Biztosan nem mai a videó, de ahányszor megnézzük, annyiszor adózunk mély tisztelettel a szent őrültek előtt.Stabil alapjárat a boldog élet titka, irány a vidék, halál a betonra!Erwin küldte, köszönjük...
  Miért utálják a furgonosokat a többiek? Gyorsak, rutinosak, nem félnek a kockázattól. Ritkán is esnek pofára, de akkor nagyon. Vélemények az azonos című cikkünkről...
márk.co 2009.01.29 21:55:41
@zalkapone: Ok már látom! Előszőr azt hittem ezek már az Expeditors-nál állnak. Most látom, hogy lehet nagyítani a képet(!) Járok hozzájuk sokat és elsőre úgy tünt, bennt vannak.:)
márk.co 2009.01.29 22:06:59
@zalkapone: Úgy biz', nem ritka nyerges sem a környéken.:)
márk.co 2009.01.29 22:09:14
@márk.co: Kicsi nemzet vagyunk mi itten:)
Belsőség Mit nekünk a Gripen! 2009.01.26 15:21:00
Turbódízel volt valamikor. Motorcsere után már csak szívóA garázs jó dolog. Alkalmat ad a barátokkal való találkozásra, összehozza az ismeretleneket, rengeteg móka, kacagás színhelye és nem utolsósorban szabadon lehet káromkodni, anyázni egy-egy beteg megoldás, konstrukciós…..
  Apa, megveszed, Apa, megveszed? – kántálta hatéves fiam, fel-alá ugrálva a vén Merci mellett az enyingi éjszaka csikorgó hidegében. Hát persze, Bálint, ha ennyire tetszik neked… Vélemények az azonos című cikkünkről...
márk.co 2009.01.21 22:30:57
@Gyurma73: Tök igazad van! Ezek csak "jó" nepper dumák! Sokuknak arról sincs fogalma mit jelent az, hogy előkamra!!
márk.co 2009.01.21 22:52:58
@Shadowbull: Azért én vitatkoznék ezzel! Nekünk van egy '04 Corollánk, amivel az asszony jár. (néha én is) Nekem meg egy Temprám (4x4-es, mert megérdemlem:)) Vehettem volna új autót is, de nem kell! Tök jól elvagyok ezzel is, van benne minden (klíma, ABS, ablak, tükör...stb) Nem érzem hiányát egy újabb autónak.
Belsőség Jó az öreg a háznál? 2009.01.18 01:04:00
Olyan, mint az agyonhasznált, valaha makulátlan munkáskabát, ami azért lóg még az előszoba fogasán, mert megszoktuk, hogy ott van. Lassan rothadó sárvédőívei a kilógó vatelinbélés, barnuló küszöbjei olajfoltok a szegésen, de nem dobjuk ki, hiszen bármikor felvehetõ, és…..
márk.co 2009.01.18 08:27:58
@csöcsfej: Lehet, hogy egy leharcolt példány volt, de úgy jött elő hibája, hogy nem volt előjele. Ha valamit utállok egy autóba, hát ez!
Nem a kuplung szettel volt baj, csak az önbeállítójával. Ez a pedálon van. Minden előzmény nélkül átszakadt. Pedál beesett, lehetet félreállni.
 Hetek óta halogatom, hogy megírjam ezt a posztot. Itt ez a videó, egy belső kamerás felvétel 2001-ből, a rali világbajnokság brit futamáról. Nincs benne semmi különös, de még ma, a kettőszázhatvannyolcadik lejátszás közben is kiráz tőle a hideg. A pilóta: Colin McRae. A…..
„Tavaly hideg volt, idén fotózzunk belső helyszínen!” – sírtak a kényelmes újságírók. Itt kezdődtek a gondok, hisz' versenypályára, roncstelepre, vágóhídra vagy a híd alá bármikor kimehettünk volna.Már nem tudom, melyik okos találta ki, hogy öltöny kell…..
Belsőség Heti merítés 2009.01.04 21:11:00
Suzuki rallyNemrég vettem az autót nagyon erős és teljesen épp. Sajnos mikor elhoztuk 120km után csapágyas lett. Most készül az autó és nagyon várom már!17 évesen vettem át életem első autóját A színválaszték egyenesen lenyűgözött: a sok vajszínű jármű között állt ez…..
márk.co 2009.01.05 18:37:17
@Aldo Moro: Van neked jobb dolgod is mint a hülye gép elött blogolni órákat!? Kell egy kicsit szerelni, sörözni....stb.
Megértem!:))
Kína nagy. Nagyon nagy. Itt pár tízezer autót elsózni nem nagy cucc, csak árulni kell, és magától elmegy. Másrészt a kínai vevőknek nincs komoly képük az autógyártás múltjáról, nem tudják, mi az a kifinomult stílus. Vagy, ha mégis tudják, valami másról hiszik ezt. Vajon…..
Kovács úr negyven évvel ezelőtt vett egy Bogarat, aztán nemrégiben egy Golfot. Nem nagy szó, mindenki ismeri a sztorit a reklámból. De persze Volkswagenekkel és volkswagenesekkel gyakran megtörténik az ilyesmi, toyotásokkal, lexusosokkal pedig a statisztikák szerint még sűrűbben.…..
Régóta tudtuk, a mi Angélánknak csak az a férfi, aki repül. Nem érdekli a sok drifter, nem törődik az offroaderekkel, és a motorosokra is, nagy ívben. Tommal tudtuk, ha most, 2008 végén nem leszünk képesek a levegőbe emelkedni, egy újabb évet fecséreltünk el bizonyítás…..
Hiába imádom én Pandácskát, rajongok a praktikusságáért, az olaszos ötletességéért, a vászontetőiért, színtiszta nyolcvanas évekes hangulatáért, kiskutyahangon morgó 45 lóerejéért, azért a többség szemében ez mégiscsak egy pici, piros, elaggott, motorizált retikül. Nem…..
márk.co 2008.12.29 08:49:11
@BeeTm: Mióta, vagy mitől?
Nem irigykedem! Tetszenek a 124-s mercik nem tagadom. Meg is szoktam nézni egy- egy szép darabot. Sőt az autóvadász is be van rá állítva! Ezek közül is láttam már némelyiket. Az eddig nem volt tiszta, hogy ezek egy garázsból kerülnek ki. Legyünk már egy kicsit reálisak! Hülyén mutat a Mini(60e.km) mellett egy közel tizszer annyi idős autó, ugyanannyi km-el!
márk.co 2008.12.29 10:55:36
@Julio10: A motort belülről a motorolaj keni! Kívülről meg te az olajos kezeddel!:) A gázolajos (diesel) autókba nem szoktak gázt rakni. A benzines nevében nincs benne az olaj szó, mégis van kenése.:)
Belsőség Környezetbarát Camry 2008.12.25 09:45:00
December 24-e délelőtt van. Az ablakok belül párásak a készülő karácsonyi ebéd lakásszerte gomolygó gőzétől, a gyerek kipakolja a konyhaszekrény aljából a létező összes csörömpölésre alkalmas dolgot és a padlón huzigálja őket. A feleségemnek szikrázik a szeme a…..
márk.co 2008.12.25 10:40:24
@Mammut8: Miért igénytelen vki, mert a hátsó ülésre is pakol? Honnan tudod mi volt már a csomagtartóban?
márk.co 2008.12.26 07:26:28
@Mammut8: Nézd meg az utolsó képet! Szerinted ez be van hányva? A darabosak zsákban, a karton összehajtva az ülés elött! Mi a baj ezzel? Nem látni be a csomagtartóba, de gyanítom az is tele van.
Nem szoktam ilyet tenni, nem hiszem, hogy épp a Totalcar egyik jelentős felületén kellene magánügyeket bonyolítanom. De most baj van, képtelen vagyok egyedül megoldani.Van ez a veterános klubunk, a kemény mag nagyjából húsz fő, a hébe-hóba előforduló látogatókkal együtt…..
Belsőség A Bödön kudarca? 2008.10.01 12:06:00
Ehhez a fogyasztáscsökkentőhöz fűztem a legvérmesebb reményeket. Mi működne, ha nem ez? Semmi titokzatos halandzsa, érthető működési elv, jó referenciák. Legalábbis Ákos honlapján van egy csomó lelkes hozzászólás, még Vomit jobbkormányos Ladáján is érezhető javulást…..