Regisztráció Blogot indítok
Adatok
manner

0 bejegyzést írt és 396 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meske blogja Felmérek 2013.11.25 12:56:09
Sziasztok, mivel a freeblog teljesen meghalt, itt fogok hírt adni magunkról ha van még ránk érdeklődő.  Szeretném felmérni, hogy hányan vagytok. Kérhetek egy kommentet ide, aki még itt van, vagy újra itt lesz? :) köszönöm, Meske és Szonja :)..
manner 2013.12.12 21:54:50
isolde On the bright side 2013.11.16 21:12:39
Azt meg olyan nehéz elmagyarázni, hogy mi benne a jó, mármint a gyerekvállalásban. Mert a negatívumok mind érthető, világosan megfogalmazható, racionális dolgok, a pozitívumok meg nem. Amikor még nem volt gyerekem, én is pontosan felfogtam, mit érthet az ismerősöm az alatt, hogy…..
Ezt bírta belelátni a felhőkbe Lujzika ma hazafelé, jövünk, nézzük, milyen szépek a felhők, naplemente, miegymás, és az én drága kis tündérem a kis csicsergő hangján felkiált: Anya, ott egy angyal! Vécépumpával!! A fiúk meg én meg sírtunk a röhögéstől, ez annyira tipikus…..
Jó régen találkoztunk már. Tudom, hogy adós vagyok egy halom történettel, de most csak ez a pénteki eset jár a fejemben. A tűzijáték. Na az mindig egy macerás dolog. Akarok menni de nem is akarok menni, fülvédő kell. Pánik az meg majd a köbön, úgy félúton. De ez most egy…..
manner 2013.11.11 18:03:56
marsbéli krónikák Utolért 2013.08.09 21:48:41
Azt hittem, mi leszünk a kivétel. Hallottam sokfelől pedig, hogy senki nem ússza meg. Na, de majd az én gyerekem, gondoltam. Hiszen olyan okos, érett, érdeklődő, blabla, nem lehet szarral kiszúrni a szemét. Gondosan ügyeltem rá, nehogy valaki megismertesse velük. Erre nem kiszúrta a…..
Meske vagyok, Piroska kért meg, hogy írjak nektek, hogy megszületett Róóózi!!! :) A ma reggeli nst nem lett jó, az ő szavait idézve: "jéghegycsúcsos"...valami olyasmi volt, hogy leesett 110-re a baba szívverése, ezért a doki az azonnali kivétel mellett döntött, hogy ne…..
Na, akkor miután depressziós lettem, hogy soha többé nem ihatok jegeskávét, és általam megbízhatónak tartott orvosok két hét és egy év hosszúságú diéta között mindenfélét javasoltak, úgy döntöttem, ezt az ábrát fogom követni. Bár 2007 óta már fejlődhetett a tudomány,…..
A napomat kórházban töltöttem. Nem tetszik ez az új hely. Már hétfőn sem csíptem, mikor sokadmagammal, hasonlóan gömbölyödő lányokkal együtt 5 órán át üldögéltünk a folyosón, míg sorrakerültünk. UH-ra meg be sem jutottam a hét elején, szóval ma volt időpontom, de úgy,…..
isolde Hey, Joe 2013.07.04 13:36:50
Szóval a konyhában tevékenykedtem, amikor a férjem elővette a gitárját, hogy azzal szórakoztassa a babát, és amikor bementem belehallgatni, mit énekel neki, akkor épp ott tartott, hogy lelövöm az asszonyt, megyek, lelövöm őt. Kissé aggasztó. ..
Ma fantasztikus hír fogadott az iskola kapujában, Cs. ugyanis igazgatói dicséretet kapott azaz "Head Teacher Award"-ot.  Ezt a kitüntetést mindig az egész iskola előtt adják át és a neve bekerül a "Honour Book"-ba is. É. elmesélte, hogy amikor Cs. nevét kimondták és felment…..
Fügi is elment. Felfogni sem tudom, hogy Ő sincs többé. Este eltemetjük Alfi mellé a kertbe. Nünü csak így hívta "Csodakutyám". Hogy mondjuk el majd Neki, nem tudom...még Alfit sem mondtuk el......Nem tudok többet írni...
Piroska és Farkas Alfi elment 2013.06.24 10:49:42
Apróra tépkedtem egy fél csirkemellett, becsomagoltam alufóliába. Előkerestem a plédet, amivel takarózni szoktunk és belefúrtam az arcomat, ami felpuffadt és vizes volt már a megállíthatatlanul ömlő könnyektől, hogy érezze rajta a szagomat. Annyiszor öleltük egymást, ahányszor…..
manner 2013.06.24 16:29:00
:(,
Piroska és Farkas SOK 2013.06.21 09:23:10
Aki azt mondogatja, hogy nyugodjak meg, meg hogy ne idegeskedjek, mert árt a kisbabának, az nem érti, hogy nincs egy lélekkikapcsolóm, vagy egy szívsajgásszabályozóm, mint a rádión a halkítógomb, amit csak át tudnék húzni a minimális szintre. Ezekkel a kutyákkal olyan szoros a…..
GazPömpöllér & co Szőke 2012.10.26 09:28:03
Üdítő színfolt a családunkban, mert tényleg minden szőke nős vicc róla szól, persze mindeközben imádnivaló, és annyira aranyos, és szép és kedves, hogy mindenki mosolyog, aki ránéz, de attól még én élek vele, és én asszisztálom végig a mindennapokat, amikor pl. a kérsz-e…..
Előretolt helyőrség Hüledezem 2013.05.14 20:30:30
Ezt a hírt Angelina Jolie melleiről már reggel láttam, de nem, nem és nem, azóta sem tudom felfogni. Először azt is hittem, hogy biztos megint csak a Hírcsárda. Nem hiszem el, hogy ez megoldás, nem hiszem el, hogy van, akinek ez eszébe jut, és annyira, de annyira sajnalom A.J-t, hogy…..
manner 2013.06.05 23:21:15
@málnabálna: Ugye? És amúgy készült szövettan (kiderült, hogy volt-e értelme levetetni?)?
manner 2013.06.06 23:16:54
@Nils Holgersonné: Én sem akartam megmondóskodni :)
Meg személyeskedni sem akartam, lehet, hogy bénán írtam az egyik hszben, ne haragudj, nem akartalak megbántani. úgy értettem csak, hogy olyan higgadtság, meg nyugodt derű árad általában a bejegyzéseidből, hogy ahhoz képest nagy volt a kontraszt ebben a bejegyzésben, és az utolsó mondat ("kérem, KÉREM...) adta meg a végső lökést, hogy írjak.

Adalékul a saját sztorimhoz: nem volt igazán más választásom (és az én értelmezésemben AJnek sem). Nálam az utolsó pillanatig próbálkoztak minden egyébbel az orvosok, de ha nem veszik ki, ott vérzek el, és az aznap született, egyetlen gyerekem ma félárva. persze kérdésként volt prezentálva a dolog, hozzá kellett járulnom, beleegyező nyilatkozatot adnom, de teljesen el tudom fogadni hogy AJ esetében hasonló volt a mechanizmus: egy durva és fájdalmas döntéssel valaminek, amit nagyon nem szeretett volna, a lehető legjobban csökkentette a kockázatát. (Senki nem mondja neki, az orvosok sem, hogy tuti nem lesz semmilyen rákja soha, mint ahogy nekem se mondta senki, hogy így viszont biztoséletben marad. "Vicces" módon aláírtam, hogy akár bele is halhatok a műtétbe, és tényleg egy hajszálon múlt az életem.)
Na azóta egy-két dolgot máshogy látok. Például azt gondolom, hogy ettől még AJ-nek baromi nehéz ezt az egészet feldolgozni, de mindenképp jófejség tőle, hogy kiállt a nyilvánosság elé... őszintén szólva nem hiszem, h segít magán azzal, ha tépelődik utólag, h jól döntött-e, vagy lehetett-e volna másképp. Nekem mondott egyszer a nőgyógyászom valami olyasmit, hogy veszteségek mindig vannak, de a nyereségek oldaláról kell megpróbálni nézni a dolgot.
... no, eldugulok, biztos elég már belőlem! :)
u.i. A bánjunk partnerként a testünkkel témában teljesen egyetértek. Simán lehet, h AJ is egészségesen él, ha nem is mindig tett így.
u.i. Szomorúság. Hát igen. Engem sokkolt, elég pocsék lehet neki. Arra nem gondoltam/nék, h az orvosok becsapták.
manner 2013.06.06 23:17:55
@málnabálna: lényeg a lényeg :)
Emlékeztek, amikor azt írtam, hogy a baba kis hangjaiból meg testbeszédéből rá lehet jönni, hogy mit akar? (Az előző bejegyzésben). Hübrisz.  Nem lehet rájönni. Van a Suttogóban még egy táblázat is pedig, a testbeszédről, hogy könnyebben el tudd dönteni, most éhes-e a…..
marsbéli krónikák 2013.06.01 21:42:41
Ma kellene a kicsinek két naposnak lennie, ehhez képest hét hetes, repül az idő. Amikor egy hétfő este, április elején rajtaütésszerűen elfolyt a magzatvíz jelentős része, rémült rikácsolásomra a férfi a háznál elrohant apósomért, hogy vigyázzon a már alvó gyerekre, mi…..
isolde We are doomed 2013.04.27 21:54:49
Inkább azt mondjátok meg, mit kell csinálni a panelban, hogy ne legyen száraz a levegő. Mert persze vettem szobahőmérőt, ami páratartalmat is mér, és 30% a levegőnk páratartalma. Ez nem lepett meg, magamtól is érzem, hogy száraz a levegő, bele sem merek gondolni, mennyi lehetett a…..
Concentrate on the important things and everything will be all right. ..
Csutkababa blogja A köhögésről 2013.04.11 13:41:50
Van több gondolatom erről. Természetesen nem tudósos, kutatós, hanem tapasztalati tényeket írok. 1. Először is a köhögés fajtája számít: a, Száraz, torokból kaparó vagy kissé mélyebbről jövő, de improduktív, váladékot nem felhozó köhögés vagy köhögőroham.…..
Piroska és Farkas Aggasztó 2013.04.13 17:18:43
Kiborultam és félek. Amikor már azt hiszem, talán egy picit megnyugodhatok, végre kiülhetne egy kicsit a gondtalan mosoly az arcomra, akkor megint történik valami. Tegnap voltunk UH-n, ahol a doki észrevette, hogy a köldökzsinórban, aminek erősnek és biztonságotnyújtónak kell…..