Regisztráció Blogot indítok
Adatok
33

0 bejegyzést írt és 122 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lenti videó egy vontatott busz vezetőfülkéjében készült. A vontatott busz vezetője a videón szidja az utasokat, a közlekedés többi résztvevőjét, és mesél arról, hogy a buszból elfolyt a gázolaj. Érdemes végignézni: ..
Zsolt a sztrájk alatt „igazi BKV-s” buszvezetővel találkozott. Olvasónk megkérte a 161-es busz vezetőjét, hogy ha úgyis a garázsba megy, legyen olyan kedves, és vigye el őt is valameddig, hogy ne kelljen annyit sétálni. A buszosnak nem tetszett a kérés, felszólította az…..
33 2010.01.18 14:20:21
@Grg76:

Látom, az nem tűnt fel senkinek, hogy ez az eset a sztrájk ALATT történt!! Tehát a vezető valami "kitudjahonnanszalajtott" tapló paraszt volt, nem olyan aki amúgy azon a vonalon, vagy akárcsak Cinkotán dolgozik (nem is a cinkotai garázsba ment!)!!!
Olvasónk december 2-án a 240E jelzésű busszal utazott. A buszt a Sasad ligetnél egy csapat gyerek szállta meg. Egyiküket, vagyis csak a táskáját a busz ajtaja odazárta. Az utas szólt a sofőrnek, de az nem foglalkozott vele, ezért rákiabált. Mondta neki, hogy odacsukta a gyerek…..
33 2009.12.05 21:21:48
@lehet már a posztolót?:

Majd kapsz valakitől egy akkora sallert, hogy kihullanak a fogaid, aztán majd a fogászaton átgondolhatod újból a dolgot. Nem baj, ha nem érted, majd másodikban tanulni fogod.....
33 2009.12.06 19:47:57
@TheElf:

Neked mennyit ér a becsületed? Te is felső vezető vagy?? Inkább áramot kéne vezetned....
33 2009.12.06 19:56:53
@TheElf:

Ja, és csak, hogy tudd, a volános, igaz kevesebbért, de jóval jobb buszokkal és jobb körülmények között dolgozik, a volános nem ad jegyet, a volános "elvesz" a bevételből, a volános a saját kollégáit is felnyomja és kirugatja... (Tisztelet a kivételnek!)
-Mondta egy rendőr olvasónknak akinek autóját egy BKV busz törte össze. A buszvezető először észre sem vette, hogy kanyarodás közben (az ívet levágva) összezúzta a Passatot. Olvasónk rádudált, a vezető leszállt a buszról, majd azzal vádolta meg az autóst, hogy Ő ment bele.…..
33 2009.11.20 14:58:31
@M. Péter:

Majd,ha te esel pofára a buszon,amikor satut nyom,mert éppen bevált a lámpa,majd akkor is kiváncsi leszek a véleményedre..... Az álló utasokról elfelejtkezel.... Ha meg 20-szal vánszorog a busz,hogy felkészüljön a lámpákra,akkor meg az lenne a bajod...
33 2009.11.21 18:25:11
@M. Péter:

Figyelmedbe ajánlom "csuklokbusz" 3 hozzászólását......
33 2009.11.23 17:14:58
@Secnir:

Igen,az baj,ha az "emlékeim szerint" közlekedik az ember!! Ott bizony csak egy sáv van... Nincs útburkolati jel,hogy 2 sáv lenne,és nem is volt eddig se. A busszal meg úgy kellett volna odaállni,hogy ne férjenek mellé az ilyen IQ bajnokok,és akkor nem lett volna baleset. Ebből is látszik,hogy némelyik autósra a többiek vigyáznak(itt pont nem..) a közlekedésben,mert egyébként fel sem fogja,hogy mit művel...
Ma délután megint láttam egy BKV buszt Érd központjában. Ismételten feltettem magamnak a kérdést: Miért nem jár BKV Érdre, amikor Diósdra, Budaörsre, Budakeszire, Solymárra, Csömörre, Gödöllőre, Gyálra stb. jár busz vagy HÉV? A 33-as busz végállomása a nagytétényi…..
33 2009.11.21 18:58:42
@cooldogg:

20 kocsi.
Gergely a MÁV-figyelő egyik legtermékenyebb olvasója (beküldője). Ha napvilágot lát egy érdekes közlekedési hír egyből billentyűzetet ragad és leírja véleményét, észrevételeit. Most a vonalbezárások kapcsán sem tett másképp. Megvizsgálja az egészet kormányzat, vasutas,…..
Olvasónk a minap az 55-ös buszon utazott. Amikor felszálltak az ellenőrök az utasok egy része lyukasztani kezdte a jegyét. Két ember nem lyukasztott, hozzájuk odament az ellenőr, de nem büntette meg őket, eltekintett a büntetéstől. A beszélgetésük végén megjegyezte: „Ezért…..
Olvasónk szomorúan tapasztalta, hogy a busz amivel jár, már egy ideje este nem menetrend szerint közlekedik. Volt ideje a következő buszig, így bekopogott a BKV-sofőrök tartózkodójába, ahol tájékoztatást szeretett volna kérni. A címben szereplő mondat fogadta: Tisztelt BKV!…..