Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BKV-s Manó

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lenti videó egy vontatott busz vezetőfülkéjében készült. A vontatott busz vezetője a videón szidja az utasokat, a közlekedés többi résztvevőjét, és mesél arról, hogy a buszból elfolyt a gázolaj. Érdemes végignézni: ..
Sokszor éri kritikai a bloggereket, és a blogokon hozzászólókat kritika azért, hogy álnév mögé bújnak, ezért mernek mindent, következmények nélkül megírni. Én is kaptam ilyen kritikákat régen, mostanában egyre kevesebbet. A BKV-figyelőn az olvasók egy része már a nevemen…..
Olvasónk a BKV alvállalkozójának, a VT-Transmannak az egyik leggyökerebb buszvezetőjével találkozott tegnap reggel. A buszos Budafokon nem akarta megadni a gyalogosoknak az elsőbbséget, akik a zebrára lépve jelezték, hogy át akarnak kelni. A buszvezető nem elég, hogy a KRESZ…..
Olvasónk hiába jelezte leszállási szándékát a 276E autóbuszon, mert a jármű az Ananász utcai megálló mellett olyan tempóban haladt el, mint ha ott nem is lenne megállója. Utasunk szólt a buszvezetőnek, hogy jelezte a leszállási szándékot, le szeretne szállni. Nagy hiba volt,…..
BKV-s Manó 2009.05.20 10:17:14
@Johnny Weismüller: Ezt jómagam sem mondhattam volna szebben...:) Annyira meghatóóó :D
A a címben szereplő kicenzúrázott mondat egy buszvezető száját hagyta el, miután egy idős úr a megállóban álló buszra, már az ajtók bezáródása után szeretett volna felszállni. Az úr megnyomta az ajtónyitó gombot, majd felszálláshoz készült. A kedves szavakat hallva…..
BKV-s Manó 2009.01.15 09:53:28
@Adani: Van némi igazság, de annyit még hozzátennék ehhez, hogy van olyan sofőr aki úgy gondolkodik, hogy ha csak áll az emberfia a megállóban, de nem lép oda a buszhoz, az sem számít utasnak. ?)