Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dark Anarhi (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Összeállt a hajókészlet. 18 űrhajó van benne, nagyrészt a ti ötleteitekből összegyúrva, amiért hálás köszönet! Kipróbálható a csataszimulátorban: Cirkálók A cirkálók a legalapvetőbb űrhajók. Egyszerű lézerágyúiknak és titán páncélzatuknak köszönhetően…..
Dark Anarhi (törölt) 2008.11.28 14:26:49
A fenti rajz a flották állapotgráfját ábrázolja, a körök az állapotok, a vonalak az átmenetek, a kék feliratok pedig a parancsok. Hogy világos legyen, mi is ez, jöjjön a magyarázat. Egy flotta alap esetben vagy állomásozik egy bolygó felett (ALLOMAS), vagy lebeg az űrben (ALL).…..
Dark Anarhi (törölt) 2008.11.11 19:15:17
1. Már több, mint 300-an regisztráltak. :-) Mivel egy massively multiplayer játék élvezeti értékét növeli, ha sokan játszanak vele, jó lenne ezt a számot tovább növelni az indulásig (meg persze utána is). Ezért kérek mindenkit, akinek vannak játékos ismerősei, szóljon nekik!…..
Dark Anarhi (törölt) 2008.10.22 13:40:25
Dark Anarhi (törölt) 2008.10.22 14:36:43
Minthogy a játékban még nincsenek rendes űrhajók, és most úgyis ez a menő (lásd Spore), csináltam egy űrhajótervező labort, amivel bárki kiélheti a kreativitását, és persze ha ügyes, bekerülhet a játékba: Nem állítom, hogy egyszerű használni, de ez az összetett…..
Nandoo kérdése összetettebb annál, minthogy kommentben reagáljak rá. Hogyan finanszírozzuk a játékot? Mivel a fejlesztés és a fenntartás sincs ingyen, ez egy megkerülhetetlen probléma. Az egyik lehetőség, hogy valaki más fizet a játékosok helyett, tipikusan hirdetők. Lehet…..