Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egeszseg

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kicsit szavazás tárgyává szeretném a közeljövőben megjelenő cikkeket tenni. (Ha érdekel a következő cikkek egyike(vagy mindegyike) akkor írd meg commentben az igent vagy mailben.)InfluenzaA nyakunkon lévő járvány... Új vírustörzsek... Mi tegyek ha megfertőződtem?... Hogy…..
Az elsősegély-nyújtási tanfolyamok sokszor elnagyolt, vagy épp a rendszerből kihagyott elemét is fontos megismernünk (az oktatási részhez nem értek, tehát ezt nem merem biztosan állítani) – Ez a sterilitás kérdése. Sok helyzetben vehetjük ennek hasznát, pl. esetlegesen sebek…..
Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk minden olvasónknak!Hamarosan…Gondot okoz, hogy kell, de nem megy? … Jaj, már megint kell, pedig csak 5 perce voltam utoljára?!Ezen írásunk a székelési (és vizelési) problémákkal kapcsolatos megoldásokra derít fényt. Hogyan is lehet…..
Gondot okoz, hogy kell, de nem megy? … Jaj, már megint kell, pedig csak 5 perce voltam utoljára?! ... Sok embernek merül fel ma ezen kérdések valamelyike, hogy hogy is lehet ezt megszüntetni, mi okozza? Most utánajárok!   Túl sok? Talán a könnyebb ezzel kezdeni. Ennek több…..
Egyéb elfoglaltságai miatt hosszú szünet után jelentkeztem csak második résszel! Ebben a részben fényt derítek arra, hogy, hogy védjük magunkat a hidegben-fagyban, esőben-hóban... Megpróbálom összeszedni szép sorrendben ezeket a témákat egészen a kis záportól a hóviharig...…..
Mindig felhangzik fülünkben édesanyánk intő szava: "Fiam/Lányom öltözz fel jól, egyél sok gyümölcsöt..." Igazság van benne, mert a gyümölcsökben található vitaminok erősítik immunrendszerünket, és a meleg ruha se elengedhetetlen... Ennek ellenére vállaszunk inkább…..
Kedves mindenki!Azok számára nyitottam ezt a blogot, akik affinitást éreznek szervezetük védelme érdekében! A Blog fő célja az egyes módszerek bemutatása az egészség megőrzésére, a sport egészségünkre gyakorolt hatása, valamint életünkben beöltött szerepe!Felhívás!Segítő…..