Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fehér Zászlós

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kapitány úr a lent megjelölt helyeken tervezte a főbb megállókat, de ahogy már olvashattátok az időjárási viszonyok bizony nagyon könnyen tudnak ezeken változtatni. ..
 Üdvözlet Mindenkinek! A tegnapi kihajózás egy kicsit felemásra sikeredett. Az egyetlen szélirány, ami nekünk nem jó az észak-keleti. Na mi ebből kaptunk a 15 - 25 csomós fajtából. Az átlagos hullámnagyság 2-3 méter volt. A legnagyobbak 4-5 méteresek. Ezért Gergő…..
Matrózok! Küldetésünk első szakasza, a Dr. Kumhó hazajuttatása érdekében, 2009. július 24-én megkezdődik.Az utazás a keresztségben a "HUNicum Mediterranean Sea Challenge" nevet kapta, kérjük ezt észben és tiszteletben tartani! Az útvonal, valamint a partot érés…..
Sziasztok!Ahogy igértem, a jelen bejegyzés direkt beszélgetős, hozzászólásos bejegyzés céljából kerül ide! A többi csak rajtatok áll! Gyertek és szóljatok egymáshoz, vagy épp a szervezőkhöz! Minden csapat figyelmébe:A blog-ot pedig terjesszétek egymás között, minél többen…..
Üdv kedves 24órás Barátaink! Először is Boldog új évet kívánunk, és rögvest be is jelentjük a következő biztosnak mondható helyyszínt/időpontot, reméljük sokatok örömére! :) 6. Vas Megyei 24 órás vetélkedő "aludj máskor!" 2009. április…..