Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RPD

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cool List Hungary Mi ez a kúlság? 2008.12.05 19:01:00
Sziasztok!Tavaly készült el az első magyar cool lista,az ötven legkúlabb emberrel Magyarországon. Most már tehát hagyománya van annak, hogy az év végén listába rendezzük a legmenőbb arcokat, akik ezúttal már nemcsak a zene területéről érkeztek, hanem a divatszakmából és más,…..
A kifinomult brit humor egyik tárgyiasult formájával szembesült B., aki Angliában vette bele magát a karácsonyi vásár kínjaiba. De ezen legalább jól mulatott: tegnap lottem ezt a kepet egy karacsonyi akcios learazas kozepette Angliaban a Robert Dyas-ban (kb mint a Keravill volt…..
Mivel a ma éjszaka egyetlen valamirevaló bulvárhíre eltűnt az internet bittengerében, ezért inkább úgy döntöttem, hogy kiosztok egy-két virtuális szívlapát kezelést.   Ma a „kollégának” nevezett idegen létformát néztem ki magamnak. Ezt az emberszabásút…..
Olyan régen hallottunk már Inviteles sztorit, pedig Cérnagéza első sora után tudtuk, hogy mi következik. Hát persze, hogy egy telefonos ajánlat és egy szerződésminta után modemet akarnak szerelni. És hiába minden, végül a számla is megérkezett. Az alábbi rövid történetet…..
Több évtizednyi fogyasztás Magyarországon edzetté tette a Homárt a váratlanul egyszer használatos termékek befogadására, de a Hervis hótaposójának még ez a halmaz sem adatott meg. Hiába a bizalomgerjesztően csengő Icelander Alaska fantázianév, ha már a hirdetésből kiderül,…..
A rohadék külföldiek nem elég, hogy párezer euróért elveszik a nőinket, racionális adóikkal elcsábítják a vállalkozóinkat, nóbeldiasainkat, gyakorlatilag kiszívnak belőlünk minden használhatót, amit ez az ország valaha véletlenül előállított, erre most idejönnek ezek és…..
A pécsi Coop-ban a rossz rendszer miatt kártyával történő fizetés esetén is a kerekítési szabály szerint járnak el. Az üzletvezető ezt elismeri, de nem tud mit tenni, ám a közbelépő rendőr szerint minden így van jól, nem kell 1 Ft miatt pattogni és egyébként is: mindenki…..
Klasszikus összeesküvéselméletes téma, hogy a gázszolgáltatók titokban nem "vizezik-e" a gázt. Egy csomóan biztosak benne, hogy igen, és a fűtőérték a valóságban egyre alacsonyabb. ("A fűtőérték nem más, mint egy köbméter normál állapotú földgáz…..
Nem kell ahhoz vevőnek lenni, hogy atrocitás érjen minket, elég csak elsétálni és óvatlanul megállni egy bolt előtt, máris jön az ordítás meg a fenyegetőzés. Egy kollégánk futott bele családjával az anyázó turisba, végül panaszkönyv helyett csak egy bevágott ajtót kapott.…..
Amíg kiderül, kik nyerik a nagy gazdagsági világválságot, szoktatgathatjuk magunkat a gondolathoz, hogy bármikor országostul elárverezhetnek tudományos kísérlethez. Az elhalasztott lakásvásárlás vagy befagyott ingatlanalap frusztrációját idén karácsonykor immáron gyermekével…..
Az évszázad legörvendetesebb híre az univerzális mobiltelefontöltő óta (tényleg, az hol is marad?), hogy a Sony, a Microsoft és a Best Buy megakeravillánc is csatlakozott az Amazon gyilkos műanyagtok elleni forradalmához. Amerikában évente minimum 6000 ember vág eret magán ilyennel,…..
Levelet kaptunk a Palacsinet-től, akikre még pénteken panaszkodtak Miklósék. A levélből megtudtuk, hogy a pizza nem tud megfordulni a dobozban, hogy a 2 és fél óra csúszást erős túlzásnak tartják, de azt is, hogy szerintük a vevőnek mindig igaza van. Kedves Homár! A…..
RPD 2008.11.17 11:38:58
Szétcsócsált ez a pizza poszt. Amúgy meg f@szom negatív reklám. Eddig nem is tudtam, h van ilyen hely, de fogok menni kajálni oda mostmár. Á: mer szoktam éhes lenni. BÉ: szeretem a palacsitát. CÉ: nincs messze. Jó kis ingyéreklám ez nekik.
Komolyan mondom, bepárásodott a tekintetem. Kinyitottam az alanti mailt, és a szívemben megszólalt valami, ami elsőre úgy hangzott, mint a gordonka, de valójában egy Antonio Stradivari által 1703-ban gyártott koncert-fospumpa volt. Nem tudom, hányan vannak a mostani Homár-olvasók…..
Miklós és kollégái szeretik a kalandot, az új, izgalmas dolgokat, ezért a megszokott ételszállítójuk helyett egy palacsintázóból rendelték ebédjüket. A képeket elnézve nem véletlenül vártak 2 óra 40 percet, el nem tudjuk képzelni mitől bír így kinézni egy pizza. Mondjuk…..