Regisztráció Blogot indítok
Adatok
janper

4 bejegyzést írt és 726 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régóta mondogatjuk, hogy ha minden rendben megy, a Wizz szolgáltatása általában teljesen rendben van, ha viszont probléma merül fel, az utas készülhet a legrosszabbra. Itt egy újabb történet, amiben a légitársaság hozzáállása egészen érthetetlen és nem túlzás, hogy visszataszító.  Íme a pórul járt…..
A ketogén diétára való átállás legnagyobb kihívása azt jelentette, hogy gyakorlatilag mindent el kellett hagynom, amit korábban rendszeresen fogyasztottam. Nem is ment rögtön, az első két hétben fokozatosan tanultam meg, hogy mit szabad enni és mit nem. És amit tilos, azt tényleg ne is egyem. Be…..
janper 2016.07.12 07:17:04
@nikita: jómagam is ketozom, pár extra infó:

- a biocsirke is sajnos kb. ugyanúgy van gyógyszerezve. Annyira gyenge a kontroll a biocuccok felett, hogy ez van. Bárki elmondhatja, aki az agrariparban dolgozik.
- a ketogen diétával természetesen együtt jár az a kockázat, hogy nem ismerjük a hosszú távú kockázatait. Ezt is mindenkinek érdemes fejben tartani.
- ahogy valaki írja itt a kommentekben, ez egy hiányos étrend. Hogyne lenne az, amikor a szervezet konkrétan folyamatos éhező/vészállapotban van, a ketontesteket hosszú éhínségek során szokta termelni a test, túlélés céljából.
janper 2016.07.12 07:21:37
@The Great Destroyer: a kezeletlen diabétesz egészen más állapot, bár nevében hasonlóan hangzik a ketoacidozis...
janper 2016.07.12 07:55:53
@Meleg Sándor: ez egy pontos valasz, ha nem mobilrol gepelnek, hasonlot probaltam volna irni :)
Noha a vezető európai légitársaságok pillanatok alatt bevezették, hogy soha nem maradhat egyedül senki a pilótafülkében, egy újabb tömeggyilkos pilóta feltűnésének esélyét nem lehet nullára csökkenteni. Kínzó kérdés az is, hogy fapadosoknál nagyobb-e az esély arra, hogy egy…..
Sokan többször kérdezték, kérték, hogy ne csak a hölgyeknek írjak arról, milyen legyen a megjelenése a sikeres üzletasszonynak, hanem férfiaknak is. Ezt a cikket ajánlom minden olyan férfinak, aki úgy gondolja, hogy igényes megjelenése alapvető fontosságú és elengedhetetlen…..
A kezdetek…   A tudatos, előre tervező fiatal párok már akkor gondolnak leendő gyermekeikre, amikor kiválasztják első otthonukat. Higgyétek el nekem, hogy sok apró kellemetlenségtől meg lehet óvni magunkat, ha időben átgondoljuk a dolgokat. Mi a párommal ilyen körültekintő…..
Az ABC charlestoni tévéadóján éppen a reggeli hírműsor ment, és jött volna az időjárás-jelentés, de a kép lefagyott, és a meteorológus pali ott állt a színes kép előtt, ami nem mozdult, és egy grafikus inzert sem jelent meg rajta, se nap, se felhő, se hőmérsékleti adatok,…..
janper 2014.12.10 13:57:58
@Ziteboard: spammelessel nem juttok sehova.
[Az első rész a pintxókról itt]Baszkföld gasztronómiailag egyértelműen a világ legfontosabb regiói közé tartozik, jelentőségében ott van Japán, Franciaország, Peru között a világ élvonalában. Nem véletlen, hogy itt még egy falusi - kis túlzással - grillbüfé is képes…..
Amikor ott fekszel vérző fejjel a langyos aszfalton, és érted jön vijjogva a mentő, rohadtul mindegy, kinek volt igaza. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
janper 2014.06.10 12:52:30
@szemétláda: pontosan. Egyszerűen egy 100-120 km-es kört nem lehet olyan bringautakon lenyomni, mint amilyenek Mo-n vannak.
Múlt héten több helyen is foglalkoztak azzal, hogy Svájcban népszavazás lesz a 4000 svájci frankos minimálbérről, ami kb. 1 millió Forintnak felelne meg. A népszavazáson végül elutasították a svájciak a kezdeményezést.Ezt a hírt hallva több gondolatom is támadt és nem…..
janper 2014.05.27 20:48:44
@durbintss: > Nincs semmi dícsérni való bennük, a fél világot folytatólagosan meglopják, kirabolják.

Gyagyas. Attol emelkedett a svajci frank erteke, mert a KULFOLDIEK venni akartak. Nem a svajciak. A svajciak probaltak mindenfele jegybanki eszkozokkel GYENGITENI (ami vegul sikerult is nekik).
A futás a legjobb egészségmegőrző és zsírégető sportok egyike. Ha azonban tényleg fogyni szeretnél vele, akkor csalódni fogsz - hacsak nem tartasz be pár alapszabályt.  Ne eddz mindig ugyanúgy! Az edzésben _ nincs mese- kell a változatosság! Máskülönben a szervezet…..
Amikor olvasom, hogy ki és mit ír erről a négy évről, egy szempont rendre hiányzik. Egyre távolodunk ugyan a kezdetektől, de érdemes felidézni, hogy az egész kétharmad, a túlnyert 2010-es választás, az erő nagyságát tekintve történelmi kivételként létrejött hatalom minden…..
janper 2014.04.06 12:23:48
@Doberdo: fogalmad sincs, hogy mitol valtozott a forint. Siman lehet, hogy a jegybank varialt egy sort a hatterben.
Tartalomjegyzék gyanánt Biztonság Konkrét gyanúsítások Autizmus Az egyik leggyakoribb védőoltásokat érintő gyanúsítás, hogy közrejátszanak az autizmus kialakulásában. Az autizmus egy szociális és kommunikációs készségek zavarában megnyilvánuló összetett fejlődésneurológiai rendellenesség, mely…..
janper 2014.03.29 08:23:26
@zoli661009: az a problema, tudod, hogy az ervelesed anekdotikus. Azaz az oltast kovetoen valami problema adodott a gyermekkel -- de ez alapjan nem lehet megallapitani, hogy veletlen egybeeses vagy ok-okozati viszony all fent a ket esemeny kozott. Azert van a statisztika, hogy el tudjuk donteni ezt a kerdest, ergo azt, hogy van-e osszefugges a ketto kozott. Statisztika nelkul ezt egyszeruen nem tudod megmondani. Viszont szerencsere van statisztika, ezert tudjuk, hogy nincs osszefugges.

> " hatalmas pénzbeni jóvátétel illetne sok ezernyi családot hazánkban is, ha bebizonyosodna az oltás okozta autizmus. "

Ez teny, viszont bebizonyosodott, hogy nincs osszefugges. Mit szolsz ahhoz a javaslathoz, hogy az oltasellenes lobbi fizessen hatalmas penzbeni jovatetelt az oltasok hianya miatt megserult gyermekek, csaladok reszere? Vagy legalabb azok reszere, akik oltattak, de a nyajimmunitas megszunese (=a tobbiek hulyesege) miatt az oltas nem mukodott eleg hatekonyan?

Ezt az egeszet ugy is megfogalmazhatjuk (durvabban), hogy a szemelyes elmeny nem erv. Az csak egy sztori.
Sportkormány, pótféklámpa, sportlégszűrő, xenon? Akár ezekért is ugorhat a műszakid. A rendőrök már akcióznak. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
janper 2014.03.21 13:08:03
@Ayrton70: 54 eves lenne, fantasztikus, orulunk. Ha meg valami kerek evfordulo lenne, akkor ertenem, hogy itt vered magad, de nem fog a teljes magyar internet gyaszba borulni minden evben ketszer Senna emlekere. O csak egy jo autoversenyzo volt.
...miután elfogyott belőle a levegő, akkor is ugyanúgy hajtasz tovább. Sem azt, hogy tetszőlegesen messzi szervizbe állsz be vele. Hanem azt, hogy elvergődsz _lassan_ a legközelebbi gumis műhelyig. De! Simán elképzelhető, hogy nagy sebességnél jött a defekt, ilyenkor talán tud így…..
janper 2014.02.24 19:41:08
@ColT: amikor az elso nyugati autonkat megvettuk (2 literes, injektoros Peugeot) a Waresz utan, akkor anyam a friss jogsijaval ment egy kort, aztan mondta, hogy hat, nagyon kenyelmes, meg minden, es szep is, de azt hitte, hogy azert jobban huz.

Onnantol sose mukodott 100%-osan a kezifek.
A közgazdász szerint a jövedelmi egyenlőtlenségeket nem úgy kell kezelni, hogy az államok keményen megadóztatják a gazdagokat, hanem úgy, ha minél jobb, minél elérhetőbb oktatást biztosítanak a szegényeknek.Naponta olvashatunk elemzést arról, hogy az Egyesült Államokban – és…..
janper 2014.01.08 10:16:53
@eßemfaßom meg áll: egy filler jovedelem nem 'jar' senkinek. A jovedelem alku kerdese, ha nem fizetnek eleget, nem mesz el dolgozni, es kesz.
A Kiss Béla nevű user töltötte fel ezt a videót tegnap a Youtube-ra. (Elmondása szerint nem az övé, maga is lementette anno.) Az eredeti link itt elérhető, ha még nem szedte le. Utóbbira valószínűleg sor kerül, volt már rá precedens, hogy az önszopatás ilyen példájára bukta az…..
janper 2014.01.08 02:25:49
@20agh: nem arrol van szo, hogy a nemetek jobb emberek lennenek. Hanem arrol, hogy a tarsadalom szabalykovetobb, ennelfogva elhetobb is. Nem erdekel, hogy azert mesz-e szabalyosan, mert tenyleg lelkiismeretes ember vagy, a buntetes miatt, vagy mert egonek erzed sajat hazadban gyorshajtani - a lenyeg, hogy menj normalisan.
Egészségügyi tisztviselők sugárzásmérővel járják a strandokat Kaliforniában. Az illetékesek szerint aggodalomra semmi ok. A hatóságok vizsgálódását egy videó váltotta ki, amelyet még december végén töltött fel valaki a YouTube-ra. A videó készítője az óceán…..
Belsőség Ha nincs farkad... 2013.11.27 13:55:25
...de szeretnél egyet, akkor menj egy negyedmérföldet ezzel és meglátod, a végére kinő. Ennyit tesz hozzá a zseniális Drive-sorozat műsorvezetője, Mike Musto a Gordon Tronson által épített Double-Trouble nevű 1927-es Fordhoz. Tronson Új-Zélandon született, ennyiből már…..
janper 2013.11.28 14:19:11
@masseur53: "Breitling, Hublot karórával"

LOL, Hublot karoraval barmilyen kulturtarsasagban korberohognek. A Breitling az olyan, mint az Audi, nem vagyok mar tok csoro, de igazabol mondanivalom nincs. De a Hublotot _tenyleg_ kirohogik barmilyen normalis helyen.
janper 2013.11.28 14:20:18
@janper: a 'Tag Hauer'-ed meg ugyanazt a tucat ETA belsot kapja, mint egy Certina. Nem rosszak, de tenyleg az a szinvonal, mint amikor valaki az Opel Astrajaval buszkelkedik falun.
TComment Biciklizel? Megöllek! 2013.08.14 06:51:13
Miért utálja az autós a biciklistát? És fordítva? Hülye biciklisekről hülye autósoknak. És fordítva. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
janper 2013.08.14 10:26:42
@redriot77:

ez (marmint az ejszaka, vilagitas nelkul) az a kategoria, amit viszont siman buntetnek, mert ez mashogy felelotlenseg, mint dugoban atcsorogni a piroson. Utobbi azert zavarja az autosokat, mert ok nem haladnak, a kocsog bringas meg igen -- az elobbi viszont eleteket tehet tonkre.
janper 2013.08.14 10:42:14
@Samott: oh, amikor kivetelesen motorral mentem fel a Stelviora, az Alpe d'Huezre meg a tobbi hagora, akkor irigykedtem a bringasokra. Amikor meg bringaval mentem ugyanezekre, akkor mindig ugy ereztem, hogy en vagyok a tokos csavo hozzaju kepest, hogy egy menetben felmegyek 1500 szintet. :)

Varosban kicsit mas a helyzet, de hidd el, a mozgasra/szabad levegore ra lehet kattanni.
janper 2013.08.14 12:58:34
@szellőszél:
"És ez csak két példa. Mind a kettő arról szól, hogy a kerékpáros utálja a kerékpárost, mert arra használja a kerékpárutat, amire való. Kerékpározásra"

Nem egeszen. Mari neninek a bringatempo 10 kmph, en meg 30-as atlagot megyek 100 km-en. Kb. olyan, mintha azt mondanad, hogy gyalog csak gyalogolni lehet, futni nem.
Ha egyszer egy üzlet beindul... Bár későn lépett be a korszerű okostelefonok világába, az elmúlt igencsak szűk egy év alatt a nemzetközi porondon hét WP8-as készülékkel is megjelent a Nokia, mindegyik más felhasználói igényt és zsebméretet megcélozva.  A…..
Hisztizik az álszent, pszeudokeresztény másodperceket villantó, nemigazi politikai jobboldal Magyarországon, juj, felvették egy rendezvény VIP sátrában a Kedves Vezér lányait videóra, eszem-faszom megáll. Tanmese Csehországból. Csehország – menő! Bárhol megcsavarhatod a…..
Bár első ránézésre a neve alapján akár egy Apple-termék is lehetne, az Iride (és nem iRide...) egy olasz bringamárka, méghozzá nem is akármilyen. A kerékpárokat immár a negyedik generáció óta gyártja (kézműves módszerekkel) a Gemmati-család. Még 1919-ben, Itália…..
ARC-VONAL Android, a pusztító? 2013.05.03 13:39:11
Átláthatatlan algoritmusai és az adatvédelmi szabályok aggályos kezelése miatt szinte folyamatosan a hírek és hatóságok fókuszában lévő Google-nak van még egy olyan terméke, ami egyre több aggodalmat kelt mostanában. Ez pedig az okostelefonok nagy részében futó Android…..
Tisztelt MT weboldal üzemeltetők!    Az oldaluk tetszik, a kommentelőket (akinek ez nem inge, az ne vegye magára!) kevésbé szeretem, nagyon tudják szídni egymást bizonyos esetekben; máskor valóban segítő ötleteket adnak, az jó dolog.  Én nem bizonyos cégre…..
janper 2013.03.21 15:03:59
@gabcigirl: latom, te se ismersz tenyleges tudosokat, kutatokat. Elvetve talalhatsz 1-2 hivot koztuk. Amit irsz, az varosi legenda maximum.
janper 2013.03.21 16:31:59
@gabcigirl: latom nemcsak, hogy kutatoka nem ismersz, meg Ny-Euban sem jartal sokat. :) A Wall St-en, a Cityben vagy barmelyik egyeb angolszasz munkahelyen konkretan titkos a fizetes, te se mondhatod el masnak.