Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Logar

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hatvanas és hetvenes években számos magyarországi szállodát újítottak fel és rendeztek be a kor ízlése szerint. Mindezt motiválta az 1958-as Világkiállítás, amin már részt vettek jelentette a magyarországi kereskedelmi szektorok vezetői is, és egyértelműen látták, hogy a turizmus és vendéglátás…..
A regény előző része itt olvasható. A budapesti járat csak délután indult a Fiumicino repülőtérről. Éva és Bottyán az utolsó római délelőttjüket…..
A regény előző része itt olvasható.  A félresikerült megbeszélés után több mint egy hétig nem találkoztak. Bottyán ezt az időt arra szánta, hogy módszeresen átnézze a Széchényi Könyvtár kézirattárának anyagait a Rákóczi szabadságharcról. Összesen harminckét mappát…..
A regény előző része itt olvasható.  Ígéretéhez híven másnap Bottyán a titkos levéltár titkos történetének kezdeteit próbálta rekonstruálni. Ehhez elsősorban olyan cikkekre volt szüksége, amelyek különféle történelmi folyóiratokban jelentek meg. Ráadásul nagyrészt…..
A regény előző része itt olvasható.  A következő heteket Bottyán Árpád könyvtárakban és levéltárakban töltötte. Amikor talált valami érdekeset, felhívta a nőt. Néha akkor is, amikor egyszerűen csak egyedül érezte magát. Ilyenkor gyorsan összefutottak megbeszélni,…..
Hiba a mátrixban – gondoltam először, mert más ésszerű magyarázat hirtelen nem jutott eszembe, mikor megláttam a harmincas táblát. Azaz hogy pont nem láttam meg, és ez volt a gyanús. Pedig máskor ott szokott következni a hetvenes és az ötvenes karika után. Minden más…..