Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aloha

0 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, hogy melyik jelzőt használjam az egészen merész kibaszottul cinikus kurvára pökhendi rémisztően buta közül arra, hogy Tarlós a Jóistent keveri bele a közlekedés teljes lehalásába, amikor ha más nem is, de mindenkit érintő,  teljesen nyilvánvaló,…..
Reckl Amál blogja Gyerekrajz 2013.01.20 02:10:20
Szeretek azzal hencegni, hogy egyszer kitüntetettje voltam egy gyermekrajz-pályázatnak, ami az én rajztehetségem ismeretében igazán nagy szó. Persze, ha kibontjuk az igazság többi részletét is, el kell mondjam, pályaművem természetfotó volt. Az eheti játék sem teljesen felel meg a…..
LEGO világom LEGO szótár: MOC 2012.07.16 17:20:00
A MOC az angol "my own creation" kifejezés kezdőbetűiből tevődik össze. Magyar megfelelője a "saját alkotásom". Viszont a MOC kifejezés mások alkotásaira is használható! - De jó lett az új mocod! - Köszi! Én is meg vagyok elégedve az új moccommal...
Hancu nemrég posztolt arról, hogy készül a világ legnehezebb platformjátéka, ehhez kapcsolódva írnék kicsit a Polytron által fejlesztett Fezről, ami szintén nagy erőfeszítést követel a játékostól, bár szellemi értelemben. A játék XBLA-n jelent meg egy hónapja, és szerintem…..
A blogon a gyűjthető minfigekkel kapcsolatos eddig posztokat itt találod!..
Aloha 2012.05.21 12:01:14
@Yooha: Van, de meglehetősen kicsi a választék, ahol én jártam, ott gyakorlatilag csak City volt. De legalább az áraik az egekben vannak :P
Az idei Star Wars-naptól nem voltam elájulva legózás szempontjából. Viszont hülyét kaptam a sok-sok "Az Erő veled van a rendelésnél" promóval, az összes jelentősebb SW fórum ezt nyomatta, hogy aztán jól hozzá vágják a T. rendelőkhöz az egész SW univerzumot krómból grátisz.…..
Aloha 2012.05.15 13:31:37
@melee sc: Az S-betűsök esélytelenek a szentháromság mellett: BSG-Firefly-B5 ;)
Az elmúlt hetek eseményei bebizonyították, hogy a LEGO nagyon nem gondolta végig a CUUSOO működ(tet)ését. Történt ugyanis, hogy a 10 000 like-ot begyűjtött Shaun of the Dead építményt mégsem fogják kiadni a téma erőszakos (alkohol, vérengzés, zombik) jellege miatt, figyelembe…..
Aloha 2012.05.04 17:44:38
@Nagyzee: Ennyit az ötleteimről :D
"Véletlenül" linkeljük FB-re és mondjuk hétfőn ránézzünk az eredményre?
Valahol elbűvölő az a nemtörődömség és naivitás, amivel Edgar Rice Burroughs, Tarzan megteremtője megírta második leghíresebb hőse, John Carter történetét. A Mars hercegnőjében egyrészt egymást érik a következetlenségek és a fantasy műfajhoz képest is nehezen…..
Aki arra kíváncsi mi történt 2011-ben úgy általában, szinte bárhol megtalálja az összefoglalókat. Az viszont, hogy körülöttem mi történt az elmúlt, sehol máshol nem olvasható. Vagyis igen exkluzív sorok várják a továbbmerészkedőt.Kétségtelen, hogy az év szava Amálék…..
Khazad-dûm tárnái egy eddig ismeretlen terület. Sötét termek, útvesztők, törpe romok. Vajon milyen mélyre mertek lemerészkedni az egyre fogyatkozó fáklyáitokkal? Lemertek ereszkedni a földalatti sötétségbe?A kiegészítő új elemekkel bővíti az utazást, illetve a helyszíneket.…..
Aloha 2011.12.04 11:33:27
@Aloha,: A link végére nem kell a ), akkor még működik is.
Aloha 2011.12.05 12:47:27
@ShadowGhost: Állítható kartondobozokat használnak csomagolásra, amit utána még papírba, vagy bélelt borítékba is beletesznek. Valamelyik kiegészítőt a debil postás begyűrte a ládába (nem, nem fér bele, de ő megoldotta), így egy picikét begyűrődött az egyik sarka, de minden más egészségesen érkezett eddig. Ez kb. 10-12 különféle méretű csomagot jelent, általában könyveket.
Ha valakit nem zavar, hogy angolul olvas, akkor érdemes nézegetni az oldalt, nagyon kellemes árakkal működik. A társasjátékaik sem rosszak, nem ritkán az itthoni árak 70-80%-a, csak ezen a téren korlátozott a kínálat.
Aloha 2011.12.05 13:24:28
@ShadowGhost: Mivel nem a fővárosban élek, amúgy is rákényszerülök a posta szolgáltatásaira. Bár szerencsére a boltok túlnyomó többsége már bojkottálja őket és futárral szállít. Olyan szép lesz, amikor végre bezárják az utolsó postahivatalt is *álmodozik*
Geekblog GeexKomix 46. 2011.11.25 07:00:00
The Walking Dead #91 Történet: Robert Kirkman Rajz: Charlie Adlard Image Comics Miközben a tengerentúli tévék a filmsorozat második évadjának közepén járnak (igen-igen, arról is írunk majd), Robert Kirkman képregénye rendületlenül közelít a bűvös, jubileumi, hiper-szuper…..
IDDQD Velünk ünnepelnek 2011.11.03 13:48:00
Október általában jól ellátott hónap, mármint ha a játékmegjelenéseket nézzük, így nem is akkora botorság összeszedni pár olyan címet, aminek betöltésével méltó módon ünnepelhetjük a blog második szülinapját. Sokkal könnyebb dolgom lenne, ha maradunk annál, hogy…..
Aloha 2011.11.04 12:10:53
@MrEd: Klári visszaköltözött a városba?? O.o
Reckl Amál blogja Rövid életrajz 2011.08.17 12:35:43
Hétközi játékra invitálom a kedves olvasókat. Olyan jópofa dolgot találtam ugyanis, amelyet azonnal meg kell osztanom az itteni közönséggel, s mint nagy múltra visszatekintő játékgyáros egy kis szerkesztéssel (levágtam a címet a képről) prezentálok most hét életutat…..
Aloha 2011.08.17 12:59:36
„A Nevem Larry. Larry Laffer” – ezzel a James Bondot idéző nyitómondattal indulnak a játéktörténelem legviccesebb csajozási kísérletei, és általában katasztrofális eredménnyel végződnek. Larry helye kétségtelenül ott van a legjobb játékkarakterek panteonjában…..
Aloha 2010.10.01 07:45:49
@keeroy: Jaja, a végtelenségig játszanak az idétlen kiskacsák. Csak vártam és vártam, hogy majd biztos történik valami, de az első háromlábú kisszékért is ugyanúgy lelkesedtek, mint a körhintáért :)
Aloha 2010.10.01 07:48:08
@keeroy: Jaja, a végtelenségig játszanak az idétlen kiskacsák. Csak vártam és vártam, hogy majd biztos történik valami, de az első háromlábú kisszékért is ugyanúgy lelkesedtek, mint a körhintáért :)
harminc A fekete zoknik rejtélye 2010.09.29 13:23:00
Háztartásbeli délelőttjeim egyik nem jellemző elfoglaltsága a zoknipárosítás. Azt már leírtam, hogy ha férfizokni, akkor csak a fekete szín játszik. Ennek vannak előnyei is, például nem jelent egyetlen közeli hozzátartozódnak sem (anya, feleség, anya, élettárs, barátnő,…..
Váratlanul népszerű volt a hardveres visszaemlékezésünk, ezért a Heti retro rovatban a továbbiakban alkalomszerűen lesznek olyan nosztalgiázások is, amiknek tárgya nem egy-egy játék, hanem valamilyen vas. Jelen esetben a kazetta mint adathordozó, illetve a hozzá tartozó magnó.…..
Aloha 2010.09.02 12:52:13
@Sam. Joe: Egy kommersz irodai körlyukasztó tökéletesen megfelelt a célra. Feltéve, hogy az ember nem tolt bele teljes kört, csak a felét :D
harminc Sziasztok 2010.06.24 19:12:00
Két sört meginni munkaidőben, napsütésben, miközben az olaszok kiesnek, jelentheti azt is, hogy a holnapot siratom, amikor is a főnököm, Minden Multi Ura biztos, hogy pokollá teszi a nyaralás előtti az utolsó napomat, de jelentheti azt is, hogy vastagon leszarom és jól éreztem magam…..
Tévedés ne essék, nemsokára itt lenn vegytiszta dicsekedés következik. Előljáróban annyit, hogy részemről két típust utálok blog és aközeli (írásos) területen: a modoros gasztrobloggert és a még modorosabb utazóbeszámolós bloggert. Vércinikus vagyok, azért, na meg persze az…..
harminc A másolat eredetije 2010.02.22 17:07:00
Kedves Cégem!Szeretnék mind a dolgozók, mind a Microsoft nevében őszintén és meghatódva köszönetet mondani azért, hogy ilyen jól tartod ezt a sok, valóban igen tehetséges munkaerőt!  Te már az alapfizetés nagyságrendjét úgy határoztad meg, hogy körülbelül 30.000 forintos…..
harminc Szépnevű 2010.01.12 14:09:00
blogot ír. Ez most olyan, mint felfedezni, hogy a holdnak másik oldala is van. Ugyanaz sötétben. Mert benne vagyok, velem indít és egyáltalán az egész helyzet azon az aljasságon alapszik, amit elkövettem. Az a kiindulópont. Nyilvánvalóan van egy egész és teljes élete, hiszen több…..
Szerintem ne adjuk össze ez elmúlt pár napban elmémet elhagyó megnyilatkozásaimat, és akkor mindenki jobban jár. Egyszerűen nevezzük ki a januárt női énem hónapjának, és engedjünk egy kis teret agyam szebbik pár százalékának.Az alkalmat megragadva hadd meséljem el, hogy…..
Aloha 2010.01.11 12:24:50
akkor a blogom ne kapjon új skint?Gondolom maradni fog, mert vért izzadtam a sablon- és CSS-szerkesztéssel (Delete), és az Irfanview-ban valamint a Paintben sem volt könnyű a képek méretre alakítása és egymás mellé szerkesztése. Még a Photoshopot is letöltöttem, amit végül…..
harminc Ami nekem Zalából maradt 2009.12.15 14:58:00
..Mert ha már Zala, akkor el kellett menni nagyszüleim falujába. Egy ismerős megvenné az egyik "földet". Anya rátukmálta telefonon a másikat is, egy összeg nélküli szóbeli egyezségig eljutottak. Kimentünk a hegyre, megnéztük, hogy miről is beszélünk. Én meg sem…..