Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akkor most mi van?

2 bejegyzést írt és 667 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bors mai számában kétoldalas cikk foglalkozik Ördög Nórával, vagyis pontosabban nem kizárólag Nórával, hanem férjével, a fotós Nánási Pállal is, akiről Kolosi Péter megpengeti, hogy akár ő is távozhat a csatornától. Nánási fotózta az X-Faktor…..
akkor most mi van? 2014.07.13 11:03:30
@Mercel: "Tehát hiába jó szakember Nánási Pál"

Ugyebár az a helyzet, hogy Bp-n van minimum 50 olyan fotós aki tud minimum Nánási minőségben (ami nem igazán nagy szakmai teljesítmény) de akár jobban is iparosmunkát gyártani. Nyilván akit naponta beesz a fene az asszonyhoz a cégnél egy pofavizitre azt hamarabb fogják megbizni a haverok jólfizető melóval mint azt az egyébként ugyanolyan jó vagy jobb szakit akit nem látnak mindennap és akivel nem kokóznak együtt a bulikban.
Appleblog Szevasz Microsoft Office! 2011.08.04 15:20:00
Tavaly került fel a gépre, tesztelésre kaptam, de egyszerűen képtelen voltam egyetlen értelmes mondatot is kiizzadni magamból. Az Office 2011 ugyanis olyan valószerűtlenül szarul működött a gépemen, hogy azt hittem, a: ez valami vicc, b: én értek félre valamit.Lassú volt, még egy…..
akkor most mi van? 2011.08.05 22:23:49
@Kosztalma:
"+Azért ne felejtsük el, hogy a Mac OS használókat nem zaklatja a Windows Update vagy a kékhalál."

A winfelhasználók meg nem töltenek le OSX frissitést, és? A kékhalál tényleg szörnyű, a MAC sokkal okosabb, ha döglődik benne valami hardver akkor nem kékhalálozik hanem elmegy a közeli számtechboltba és vesz alkatrészt a beteg helyet amig a tulaj alszik.

Anyám borogass....
Varánusz Palik Laci, gyere vissza! 2011.07.31 06:00:00
Itt van megint a száguldó cirkusz, a Forma 1 Magyarországon. A gyorsan változó világban, a még gyorsabban változó versenyhelyszínek közötti huszonéves állandóságra büszkék lehetünk. Az évtizedek alatt volt itt kaland és izgalom, az első nagydíj Senna-Piquet csatájától…..
akkor most mi van? 2011.07.31 17:12:53
@Fabius: És ugyebár ezzel szemben tetszőlegesen kiválasztott nemfideszbérenc F1 pályán esőben a versenyzők nem csusznak ki ha lemennek az aszfaltról festékre, műfűre.

Szerintem egyébhént Heidfeld autója kimondottan a Patás ördögi gondolatára gyulladt ki, de az is lehet persze, hogy Palikot hiányolta az a gép és bedurcizott.
Appleblog Áj em a Mac, áj em a PC 2011.07.26 16:07:00
A 9to5Mac-en találtam ezt a tényleg nagyon vicces képet, ami egy amerikai McDonald's-ban készült, és azt mutatja be, hogyan tudsz a wifihez csatlakozni ha XP-d Vistád, Windows Vistád 7-ed, vagy ha Maced van.Még ha nem is tudod elolvasni a szöveget, a hasábok mérete akkor is sokat elárul…..
Németh Dani - alias TheMutantCow - saját bevallása szerint imádja Budapestet. Grafikusként dolgozik, de saját szórakoztatására egy kis gyűjteményt állított össze, amiben a várost próbálja bemutatni kicsit más megvilágításban mint ahogy azt megszoktuk. Mint írja:Több csoportra…..
akkor most mi van? 2011.07.28 16:20:34
@MutánsTehén:

Egyébként szerintem tökre boldognak kéne lenni a kommentek miatt, a trolisat még az értő közönség is dícséri, csak a giccsesítés ne rontaná el a többit:)
Bepánikolt ügyfél leveléből ki kellett szedni a rengeteg felkiáltójelet és nagybetűt, mert különben úgymaradunk, de így sem sokkal derűsebb a helyzet. A szokásos mobilinternetes trükk, azzal a csavarral, hogy ugyan nyár óta a T-Mobile új ügyfeleknél már nem aktiválja…..
akkor most mi van? 2011.07.28 04:18:15
Kapja be az összes szolgáltató a netstartját.

Ilyen telefont kő venni:
www.samsung.com/hu/consumer/mobile-phone/mobile-phones/bartype/GT-E1170ZKAXEH/index.idx?pagetype=prd_detail

véletlen sincs vele net, 4e Ft körül odaadják az MM-ben függetlenül, szép a hangja, jo a térereje, van benne zseblámpa meg vekker és 2 héttel a töltés után még az 5 pálcikából 2 megvan az aksiszintjelzőn.

Aki meg olyan idióta, hogy az okostelefon okosságát ekvivalenciának tekinti a netezéssel az el vagyon tévedve. Mi a halálnak kéne ahhoz mobilnet, hogy valaki a telefonjával zenét hallgasson, videozgasson, olvasgasson, navigáljon, otthon wifin feltett játékokkal játszon? Attól nem lesz okostelefon egy okostelefon, hogy el lehet vele olvasni az indexet meg le lehet tölteni az emileket, ezt megcsinálta 10 éve egy monokrom siemens ME45 is és azon még fixen beégetett wap gomb se volt, viszont nem ázott be a medence allján se:)
Nyilvánosságra került az oslói ámokfutó, Anders Behring Breivik bő 1500 oldalas jegyzete, ami egyszerre zavaros ideológiai fejtegetés arról, miért, és hogyan kellene a bevándorlókat kiűzni Európából, másrészt egyfajta napló is arról, hogyan készült a mészárlásra. Ebből…..
akkor most mi van? 2011.07.25 14:11:02
@Lurian: csak amikor mi dugóspuskáztunk, akkor a felnöttet elvitték 2 évre élesben katonáskodni, megkapta a militarizmusadagját aztán örült, hogy nem hall róla többet:) aki meg élvezte az maradt egyenruhában ha akart.

A lényeg, hogy minum egyidős az emberiséggel a háborus játék, nem az FPS-ek megjelenése óta létezik.
akkor most mi van? 2011.07.25 14:16:05
@A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél: Persze, hülyén néz ki, ha fegyver van a nevelőnél, kérdés mi néz ki hülyébben, a fegyveres nevelő, vagy a gyásztávírat. Jelenleg ugy tűnik, a hivatalos álláspont szerint a nemzeti gyász kevébé kínos mint a szabad fegyvertartás lehetősége.
akkor most mi van? 2011.07.25 15:00:14
@okostojgli:
Ja, az utcára se mennek ki emberek mióta a rendőrök fegyveresen szaladgálnak.
Aki régebb óta hallgatja a műsort, tudhatja, hogy kénytelenek vagyunk rendszeresen azzal a problémával foglalkozni, hogy Budapesten szakmai kérdésekben nem szakmabeliek, hanem kizárólag a politikai hatalom dönt: politikai akarat érvényesül például örökségvédelmi, muzeológiai,…..
Az elmúlt napokban voltak pillanatok, amikor pusztakézzel tudtam volna lekaratézni az összes Apple-termékemen sorakozó digitális kódot. A következő hibajelenségekre figyeltem fel: eltűnt az iPhone-ból az usb-s tethering, de nemcsak nálam, hanem a hétvégi nyaralóban található…..
akkor most mi van? 2011.07.20 15:27:16
@Cs@tLós: Nézd, ha te leirod, hogy zöld, akkor ne csodálkozz ha mások ezt zöldnek olvassák akkor is ha te ugy gondoltad, hogy piros.
akkor most mi van? 2011.07.20 15:42:24
@Cs@tLós: Ne izzadjál már vért jóember.

Jólvan, legyen igazad az Értelmes Kevesek közül "annyian" váltanak mac-re, ami egyértelmüen mutatja a winfosságát és a mac felsőbbredűségét.

[istenkém]
akkor most mi van? 2011.07.20 16:27:55
@Cs@tLós: [ásít]
A ChangeWave legújabb kutatásában 4163 embert kérdezett meg (ezek közül több mint négyszáz nem az Egyesült Államokban lakik) és arra jutott, hogy a felhasználók jelentős része, egészen pontosan 46 százaléka iPhone-t venne a legszívesebben. Ennél csak egyszer, tavaly júniusban,…..
akkor most mi van? 2011.07.20 13:58:54
akkor most mi van? 2011.07.20 14:17:36
@rockjano:

Ezt írtam volna?

@Magyarósi Csaba: Gondoltam érdemes megemlékezni arról a posztról itt a Tökéletes Szoftverfejlesztő Cég témakörében :)
akkor most mi van? 2011.07.20 14:24:11
@Magyarósi Csaba: Nem te irtad, nem is neked szólt, alapvetően itt OFF de ide irta be az Elégedett Felhasználó ezt a szösszenetet
"mégiscsak Apple, senki nem tud szoftvert írni úgy ahogy ők. (Lásd MacOS-Windows)"
Kevesen tudják Éder Krisztiánról, hogy a zenélés mellett a fotózással is komolyan foglalkozik. Jelenleg még a MOME hallgatója, de a jövőben nagy tervei vannak a fotózással, szeretné profi szintén űzni azt. Legutóbb a Marie Claire magazin augusztusi számához fotózott egy izgalmas…..
Ha van felesleges ÉS zavaró billentyű a billentyűzeten, akkor az a Caps Lock. Manapság már nem használjuk semmire, de rendszeresen lenyomjuk és utána törölhetjük vissza a szöveget (vagy használhatjuk a '~' karaktert (g)vi(m)-ben). Láttam kollégát, aki késsel pattintotta ki. Úgy…..
Egészen furcsa jóslatot olvashtunk a nem is távoli jövőről az Inteltől. A cég alelnöke, Rama Skukla szerint ugyanis tíz éven belül el fog tűnni a laptop és a netbook - eddig ugye ismerős, de most kapaszkodjunk, a tablet is. És mi lesz helyette, tesszük fel a helyénvaló kérdést.…..
akkor most mi van? 2011.07.13 22:51:13
@akkor most mi van?: Ja és tegyük hozzá, hogy amig van teljesértékű PC, addig megtehetem, hogy egyszerűen a fontos adatokkal telepakolt gépemet nem dugom rá a netre, igy a valószinüsége a hackelésnek tökéletesen 0 lesz.

faxom a várakozási időbe.
akkor most mi van? 2011.07.14 02:31:53
@Vizslah:

Én nem vagyok biztonságtechnikailag felkészült, wint használok, virust utoljára 4 éve látam virusirtómentes XP-n és nincs az a netes rendszer ahova ha véletlenül akarnám is, fel tudnám nyomni az évi átlag 1 Tb uj archiválandó anyagot (na jó, biztos van, az árát inkább próbálom nem elképzelni). Viszont adatvesztésem még nem volt, az első PC-s vinyóm 10 éves, még hibátlanul megy, és nem vagyok elég felkészült, hiszen bombatámadás esetén esetleg az összes adatom elveszne, mig aki onlájn tárolja, az csak simán belehalna a bombázásba adatvesztés nélkül.
 Szövegértési problémákkal küszködő Tóta W. hisztizik, hogy nem zabálhat a plázákban jövőre. Van egy jó hírem a számára: DE. Annyit vásárolhat jövőre is kedvenc Tescojában, amennyit csak akar. Az LMP javaslata ugyanis közel sem arról szól, amit ő vizionál. A…..
akkor most mi van? 2011.06.11 14:58:22
akkor most mi van? 2011.06.11 14:59:47
@vágtázó halottkém: a spanyolnál legalább nem kell bánkódnod, mert kemény ízetlen szar, örülj ha nem tudod megvenni:)
akkor most mi van? 2011.06.11 15:09:17
@rosiegirl: De ezek nem akciós árak, ennyi mindig. Ezek a sajátmárkás termékek, hülye külföldi néven, de magyar tartalommal. Ha akció van akkor 5-10Ft-al olcsóbbak, esetleg egy árban van az 1,5 és 2,8
Érdekes cikket olvastam az előbb a Napi Gazdaságon: a MÁV egyik igazgatósági tagja, Lantos Csaba harmadával csökkentené a MÁV tarifáit, főleg azért, hogy a közösségi közlekedés újra előnyben legyen az egyéni közlekedési módokkal szemben. Ezt társítanák a jelenlegi…..
Bigyóblog Jön a NEX-C3 2011.06.08 10:25:00
A Sony hivatalosan is bemutatta a Nex-3 utócját, a C3-at. Az új fényképezőgép kisebb és könnyebb lesz elődjénél, a hírek szerint ez lesz a legkisebb cserélhető lencséjű kompakt kamera. Alig 225 grammos lesz, 16,2 megapixeles érzékelővel, az ígéretek szerint jóval tovább…..
akkor most mi van? 2011.06.08 22:26:37
@Goompah: Ok, de a gyakorlatban minél nagyobb szenzor van a gépben annál kisebb a mélységélesség ha ugyanaz a képkivágás van a fotón. Egy potenciális nex-vásárlónak ennél mélyebben nem kell az összefüggéseket ismerni:)
akkor most mi van? 2011.06.09 00:42:55
@vjalle76: a sony is feltalálta már sok éve R1 néven az aps-c szenzoros kompaktot.
akkor most mi van? 2011.06.09 09:25:35
@Jólfelhúztammagam:

Marketing.

Azzal nem lehet eladni egy uj gépet tömegeknek, hogy +10% a dinamikája, azzal meg el lehet, hogy 2 megapixellel "nagyobb" a kép.
 A Magyar Nemzet arról értesült, hogy a kormány tervei szerint nagykorú gyermekeket kötelezheti az állam: tartsák el szüleiket, ha azok önhibájukon kívül nem képesek erre. Az egyelőre halovány ötlet részleteit még nem ismerheti a közvélemény, ám az elgondolás olyannyira…..
akkor most mi van? 2011.06.04 00:22:52
@henrik_:
Egyáltalán nincs igazad. Kár hogy a manyup hülyeséggel be tudta etetni az ellenzék az embereket.

na most eljutottunk az ovis szintre, joéjt.
akkor most mi van? 2011.06.04 12:53:47
@tildy:):

csak szókok, ma is kötelezö. 1952 óta kötelező. Ott a törvény linkje fentebb, el kéne olvasni a hülye kérdések leírása előtt. és nem, a gyerekverő szülő nem kötelezhet tartásra, létezik az érdemtelenség fogalma. Szintén ott van a törvényben, csak el kéne olvasni.
akkor most mi van? 2011.06.04 13:07:11
@gyilkos fűegér:

Emliteném, hogy ma is vannak perek. Voltak is perek. Lesznek is perek. Ennek pont 0 köze van orbánhoz. 1952 óta perelhetnek és perelnek is a szülök szülőtartásért.

persze peren kivül is megegyezhetsz, itt a doksi hozzá:
ugyintezes.magyarorszag.hu/dokumentumok/megallapodas_szulotartasrol.rtf
Bajnai alatt módositották utoljára...
Még leng a Photo hall utolsó boltjának az ajtaján a megfordított ZÁRVA tábla, máris megvan az első pofátlan vállalkozás, ami megpróbálja meglovagolni a felkavart hullámokat. A blog facebook oldalára töltötte fel valaki azt a szórólapot, amelyben a Photohal, igen egy l-lel írva…..
A tervek szerint már 2012-ben megrendezné első horvátországi fesztiválját a Sziget Kft.; a helyszín vélhetően az isztriai tengerparton, Rovinj környékén lesz. "Egy nagy horvát céggel, a Maistrával állunk tárgyalásban, ők ajánlottak egy helyszínt, de azt még nem szívesen…..
Május 9-én jelent meg az AC/DC új koncertvideója Live At River Plate címmel, és ebből az alkalomból a tagok adtak pár interjút, amiken előkerült az a velük kapcsolatos állandó kérdés, hogy mikortól lesz letölthető legálisan az AC/DC-életmű. A válasz: soha. A legnagyobb…..
A Wired decemberi számában figyeltem fel a vezetéknélküli iPhone töltőre, ami indukciós technológiával juttatja el az energiát a telefonba. Az első pillanatban egyértelmű volt számomra, hogy egy tökéletesen felesleges, ám nagyon menő technológiáról lehet szó, ezért elkezdtem…..
Az RTL Klub nagylelkű, ezért a Csillag születik szombaton elhátrál az Eurovíziós dalfesztivál elől, ahol ugye Wolf Kati, az X-Factor hatodik helyezettje egészen a döntőig jutott. Éppen ezért szombaton elmarad a Fókusz Plusz, és a Csillag születik este hétkor kezdődik majd fél…..
akkor most mi van? 2011.05.11 20:16:17
@LAVÓRVAGÁNY:

"Azt gondolom, hogy ahhoz, hogy jó előadó legyen valaki, mindkettő kell"

A lúpéniszt. A szerzőség meg előadóság két külön szakma. Pl keress kapcsolatot a következők között: Michael Jackson - Quincy Jones, Bon Jovi - Desmond Child; Alice Cooper - Desmond Child...

Mondjuk sok helyen nem szerzőnek hanem producernek hivják azt aki összerakja a produkciót, ami kb igy néz ki:

Szupersztár: Irtam egy dalt (3 hang dudolva): sallala oh baby
producer: ok, isten/nő vagy, holnapra megcsináljuk a dalt aztán a héten összerakjuk a zenét, hétvégére megtanulod és jöhetsz felénekelni.
Alább egy Metallica-feldolgozás a Blind Myselftől, amihez a zenekar ezt fűzte: "Az Enter Sandman fő riffjét a tavalyi kettőnégyes Gumizsiráf-díjátadó léggitár versenyére tanultuk be, ahol mi adtuk az élő zenei kíséretet a levegőgitárosok produkcióihoz. Annyira jól szólt…..