Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szélvész76

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jajj,de csúnya! Családban marad 2011.11.13 13:51:29
Avagy nyugodtan kombinálhatjuk a VW-konszern elemeit, abból baj úgysem sülhet ki. ...vagy mégis?!Kezdet kezdetén, avagy az épülés első fázisai.Figyelemre méltó légszűrőház.És a végeredmény valami frenetikus. M3 megvan?Az erbráss kidolgozása elsőosztályú.Ha nem lenne…..
Jajj,de csúnya! Karizma 2011.01.04 18:45:00
 Ja nem, Carisma, igen egy Mitsubishi Carisma. Végre egy szép tuningautó! Na, ha valaki ezt el tudja mondani úgy, hogy nem röhög, az jelentkezzen nálam, mert nekem nem sikerült.  Ráadásul ez még a mondhatni szebbik oldala.Valakinek biztos nem tetszett, de eskü nem én voltam…..
Belsőség Pontosan ma… 2010.07.14 05:23:00
…vagyunk tízévesek. Nézzék, ez volt első cikkünk, ekkor indult el az, amiből mára az önök Totalcarja lett. Tíz év nagy idő ebben a szakmában, ez alatt tucatnyi lap született és szűnt meg végleg, de a mi hangyamunkánk nem volt hiábavaló. Tán ezért is sikerült minden…..
Elérkezett az idő, hogy a JDCS Blog autóparkjának egy részét eladjuk. Így meghirdettük a biker família eddigi családi verdáját, a mi autónkat.2006 őszén került hozzánk a Stift, mindössze 26 ezer kilométerrel. Az elmúlt 4 év alatt került bele ugyanennyi.Leginkább -mivel…..
Thur-Lee fotózta munkába menet az alábbi arany csokinyuszit, hogy az általa használt definíciót használjam a látottakra. Ezúton is hatalmas köszönet érte!A nyúlon túl?Nem! A nyúl az.Kétségkívül vicces jószág egy ilyet megpillantani. Ő a Lindt csokigyár…..
Mekler Lacit autós körökben elsősorban csodás Alfa Romeóiról ismerik, továbbá arról, hogy ő indította el a korábbi, lassabb folyású oldtimeres rendezvényekhez képest jóval keményebb tempót diktáló Coppa Pannonia Regia veteránversenyeket. Ha valaki zsenge ifjúkorában ingyen…..
A Tehénnel nincs semmi. Na jó, a rohadt Toyotája csak elromlott egyszer: tolatáskor hátrafelé néztem, ne akadjak össze valakivel, közben az autó orra beleakadt egy betonoszlopba.Hogy valami tudományos publikációt mégis fel tudjak mutatni az autómmal kapcsolatban, elkezdtem keményen…..
szélvész76 2010.02.23 21:58:40
@szélvész76: bocsi egyszer nem jelenik meg egyszer meg mind a kettő
szélvész76 2010.02.23 22:07:44
@ColtCzT: nagyon köszönöm nektek is minden jót
Autófília Egy frissítőt? 2008.09.17 14:00:00
- Tudja ön pontosan, maximum milyen sebességgel közlekedhet a lakó-pihenő övezetben? - Tudja ön pontosan, mi a maximum és minimum sebesség vasúti átjárón történő átkelés közben? - Tudja ön pontosan, milyen járművek haladhatnak folyamatosan a kettőnél több forgalmi sávval…..
autózz! Nyerj autóskártyát! 2008.09.17 14:00:00
Volt nekünk július elején egy blogtalálkozónk, ahová vittünk magunkkal mindenféle nyereményt és azt hittük, hogy szét is osztogattuk mindet. Aztán hazaérve konstatáltuk, hogy bizony a Hammer által önként és nagylelkűen felajánlott három csomag autóskártya ott maradt a táska…..