Regisztráció Blogot indítok
Adatok
figyusz !

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Dorottya utca és a Szende Pál utca sarkán álló többre hivatott ház közben lassan szétrohad... És már életveszélyes...  - írja Qtya a Skyscrapercityn a feltöltött három kép mellé. Fotó: Qtya/Skyscrapercity A dolog annál is ijesztőbb, mert a Dorottya utcát nem is…..
Régen sok cikket olvashattunk arról, hogy mozgássérült engedéllyel rendelkezőket büntettek meg a parkolóőrök. Miután értelmetlen próbálkozás az egész, mintha csökkent volna ez a jelenség. Ám ezúttal törzsolvasónk,  Ganyager számára okozott meglepetést és nem tervezett…..
figyusz ! 2011.12.13 13:34:34
@xaba99: Előbb észrevettem, majd nézd az időt is!:)))))))
figyusz ! 2011.12.13 13:40:48
@xaba99:

De azt látom, hogy a másik szemében előbb észreveszed a szálkát, mint magadéban a "tuskót"

Részemről itt lezártnak tekintem a dolgot, és további szép napot kívánok minden jóérzésű, és emberbarát társaimnak!
Amikor tegnap olvastam, hogy megszűnik a 4 napos matrica, már meg sem lepődtem igazán, újabb lehúzás a burzsuj autósokról, róluk még mindig van mit. Nem is értem, mit tökölnek ezen ennyit az okosok a kupolás házban, miért nem csak éveset lehet kapni? És legyen kötelező is…..
figyusz ! 2011.12.11 15:03:03
Köszönöm a videót, nagyon tettszett!

Legalább átélhettem ezt az élmént.

Igaz már sokszor azt is meggondolom, hogy akár a szomszéd faluba átmenjek kocsival, mert sajnos súlyos mozgáskorlátozott lévén nem engedhetem meg magamnak, a mai 5-l-es fogyasztás mellett sem.

Igaz az átkosban a 76-80-as években már szakmunkásként egy használt zsigulival elmehettünk akár több száz km-er távolságra hétvégenként autózni, és ráadásul akkor már 1-lányom, és 2-fiam volt. Igaz még született 1-lány és egy fiú.

Akik hasznos tagjai a társadalomnak, én pedig aki a munkába rokkantam bele, jobb lenne ha már egy olyan orvosi irodát rendelést is hoznának létre a fiuk, hogy ott egy önkéntes beleegyezést aláírva, békésen,szenvedéstől megkímélve, távozhatnák az örök vadászmezőkre!(legálisan)

Mert a fiuk egy 4-éves 1.300-m3-autó után már fizetettnek adót, és ráadásul csak 15-kmes körzetben használom orvoshoz és kezelésre járásra, és némi bevásárlásra.

Most már azon gondolkodom, hogy az automata kocsimat felcserélem, egy háromkerekű elektromos székre, ami után nem kell adót, biztosítást fizetni.(a megfizethetetlen üzemanyagról nem is beszélve)

És kötök egy jó nagy összegre baleset biztosítást, és garantálom, hogy a főúton egy kamion elgázol annak ellenére, hogy én a legmesszebbmenőkig betartom a szabályokat.(A veszélyes útszakasz miatt!
És legalább,az ötödik árva gyermekem még kártérítést is kap!
Mert itt ebben az országban élni, vagy halni kell, de inkább az utóbbi. Valamilyen formában a tisztességes embereket valamibe belehajszolják a fiuk a lassú halálba.

De én szeretnék gyorsan túlesni rajta, és az öt gyermekem pedig jobban el tudja tartani a kisebbséget legalább!

Csak, hogy még jobban tömhessék zsebüket.
Azon felül, hogy a Zugügyvéd is rosszízű ügyeskedésnek tartja a rokkantkártyával való visszaélést, semmiképp nem igényel olyan mérvű rendőri intézkedést, mint amit az alábbi levélben leírtak.Tisztelt Zugügyvéd!Kérdésem csupán annyi lenne, hogy milyen hosszú időtartamig,…..
Az élet minden területén adódhatnak olyan helyzetek, amikor az ártatlanok bűnhődnek olyanért, amit el sem követtek, a bűnös pedig röhög a markába és mintha mi sem történt volna, mennek tovább. József segítségért sietett a rendőrségre, és a végén majdnem próul járt. Ma…..
figyusz ! 2009.02.23 20:01:17
@ColT: ColT 2009.02.21. 20:44:36
Na a jó kurva anyját az ilyen rendőröknek.
OK az üldöző autós nem követett el hetelmes nagy szabálysértést, de ha azzal megy be valaki a yardra hogy valaki üldözi és fenyegeti akkor emeljék már fel a hájas seggüket és tegyék már azt amiért fizetjük őket!!!!!
Persze bazmeg ha kiégne az egyik izzóm akkor biztos be is csuknának mert ahhoz hogy autósokat baszogasanak, értenek vaze.

VISSZAMÁSOLÁSOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
figyusz ! 2009.02.23 20:02:56
@figyusz !: figyusz ! 2009.02.22. 21:04:40
A hangfelvételt mostanra sikerült tisztán vissza hallgatnom, ami nem kis munkámba került.

Mivel a zsebembe volt. És tisztán érthetően az ügyeletestiszt azt mondta, hogy miért nem álltam meg ott ahol megállásra akart kényszeríteni a vadállat.

És intéztük volna el egymás között. Ezt az ott jelen levő rendőr hölgy is hallotta!
figyusz ! 2009.02.23 20:29:53
@Ro3: Köszönöm szépen Ro3!

Nem akarok modortalan lenni, de most bizonyította be /Da Moon iz Black/ azt ,hogy milyen igazam volt az első másodperctől kezdve!

Javaslom az alsó tagozatba iratkozzon be az 1-ő osztályba.:D Da Moon iz Black
Még mindig nem haltak ki azok a nagyon sietős, marha fontos autóvezetők, akik szarnak bele mindenbe. Különösen idegesít továbbra is az, ha olyasvalaki áll be a mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyre, mint ahogy korábban már láthattátok és most is fogjátok, sokszor egy autóval…..
autózz! Kihaltak a rendőrök? 2008.12.03 13:55:00
Vic torio hiányolja az utakról a rendőrséget, azt a fajtát, ami hű a nevéhez és valóban rendet is tart. Vagy legalább van. Bár amióta sorozatosan lejjebb és lejjebb került mindenféle valós vagy valótlan ügyek miatt a rendőrség respektje, sokszor még a jelenlétük sem segít…..
Nehéz, fogós kérdés ez. Talán "tűz galamb"(sic!) segít a megválaszolásában. Én nagyon szeretnék hinni a tulajdonosnak, és szívesen végignézném, ahogy az S8-as Audit leüti az útról. Szerény véleményem szerint ez csak akkor fodulhat elő, ha az Audi tulajdonosa…..
figyusz ! 2008.11.22 22:04:25
A suzukisioknak az a bajuk, hogy kisebbségi komplexusban szenvednek.

Amúgy azzal a hasonlattal élnék,amikor a tacskó kutya megakarja
ba@ni az agár kutyát.

És így viselkednek a suzuki tulajdonos többsége az utakon.

Pedig többségük nem anyagi hiány miatt vásárolnak suzukit.
Két nagyon figyelemre méltó cikket posztol ki most a Zugügyvéd, bár tudja, hogy a kommentelők többsége ezt nem szereti. A témák mindenképpen megérnek néhány szót. A NOL-on megjelent hír szerint a közleményben csapott össze a BRFK és a Fővárosi Főügyészség: melyikük…..