Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Atreides

2 bejegyzést írt és 272 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem akar valaki kaszkadőr lenni? Izgalmas, jól fizet, és viszonlag kevés a baleset. Ha le akarnád tenni a vizsgát, ezek a jogszabályi követelmények:"1. Gyalogos kaszkadőrMutasson megfelelő jártasságot a különböző küzdősportok (különös tekintettel cselgáncs, box,…..
Subba Lick and Kiss and Suck 2007.07.09 20:18:36
Múlt héten még azt hittük, hogy a vicces szexuális felvilágosítsás a brazil televíziózás sajátja, viszont közben kiderült, hogy megy ez Amerikában. Ott még viccesebb az egész! Kedves, nyugdíjas nénivel magyaráztatni el az orális szex szakmai trükkjeit olyan evidens…..
Subba Kutya módjára 2007.07.09 19:33:00
Elnézést, hogy nyáron az ég világon semmi nem jut eszünkbe, és csak mások baromságait szemlézzük, de ma valahogy erős a felhozatal. Ez az izé a bulvárvonalon belül is a fokozottan parasztokhoz szóló Terefere nevű újságban lett leközölve, kép és szöveg fantasztikus…..
Atreides 2007.07.09 22:41:23
Tartozni emberi dolog, ugyanakkor Gábor példájából is belátható, hogy jobb az ilyen szituációkat elkerülni, hiszen vkinek vmikor biztosan eszébe jut, és megpróbálja behajtani a kintlevőséget. Esetünkben robotgyanús, ha naivügyfél tényleg 5 éve nem nyúlt a -188 forintos…..
Igen, péntek van. Viszont nyár is, ilyenkor valahogy lassabban rezeg az idiotizmus az interneten. Tessék hát ennyivel beérni. - Én- Légi spagesz- Luxurious taxis- Wiw cameltoe- Lányom, ha ha baja esik a Lamborghinimnek, letöröm a derekad...
Ahogy múlnak az évek, az ember egyre több karrierlehetőségről kénytelen lemondani. Van itt például valaki, aki cserkész szeretne lenni? Hát van egy kurva rossz hírünk: nem fog menni. Két napja böngésszük a cserkészek illemtanát, és bár az elején még számoltuk, hogy ez a sok…..
Subba Subba Szív iWiW: Madame iWiW 2007.06.29 14:00:00
Volt egy hét szünet, de most visszatér a Subba méltatlanul legnépszerűbb rovata. - Minden idők legjobb turistafotója: Tihany- Variációk egy témára- iWiW prosti, és egy másik- Az év luzere- Magyarnak lenni nehéz, de nem lehetetlen- Szilveszter- Rendkívül nagy erejű és…..
Tegnapelőtt vettem egy könyvet. A címe Ólomerdő, és az olvasható, mi több, tetszetős magyar fantasy körébe tartozik (ez igen ritka manapság).A végén a főszereplő féltündér csaj nem eme mondat hatására nem ölte meg a főgonoszt, aki viszont időt nyerve emiatt, villámot…..
Subba Zoli, a rocker 2007.07.01 05:40:00
Na hol az a programozott szinti?! El tudná valaki magyarázni, mi az isten történik a magyar tanári karral? A hülyeség most már a feésőoktatást is elérte... Dr. Gaál Zoltán, a Pannon Egyetem leköszönő rektora nem saját béna szerzeményét adja elő, hanem egyenesen AC/DC-re…..
Subba Akár orrba is 2007.06.28 14:02:00
Elérkezett ez a nap is! Felbukkant az első olyan oldal, amiről nem tudjuk megállapítani, hogy szívatás, vagy nem. Teljesen értetlenül állunk Nellyke oldala előtt. Amennyiben ő áll mindemögött, akkor egy imádnivaló teremtés lehet, és már le is foglaltam a…..
Köszönhetően a mindig élesszemű Basahalom blognak, Paul Wolfowitz egykori Világbank-elnök emlékezetesen lyukas zoknijai után ismét érdemes idősödő férfiak lábaira koncentrálni. Vegyük például az alábbi képet, amely a FIDESZ európai parlamenti képviselőcsoportjának…..
Subba Hét képe - Pinabajusz 2007.06.26 17:57:00
Hát mit is mondhatnánk. Amikor a jóízlés és határtalan kreativitás randevúznak Nürnbergben. (Forrás: Dr. Flash)..
Subba Traktor power 2007.06.26 17:17:00
Van olyan napunk, hogy kislányokról közlünk cicis képeket, és van olyan, hogy csak valami vidám traktorosat. A vidéki Magyarország egyébként is igazságtalanul kevés helyet kap az interneten, így kötelességünk néha kiegyenlíteni az arányokat. És ennek nincs jobb eszköze a…..
Már megint meg akarja valaki váltani a világot, és természetesen megint egy magyar ember. Rengeteg óriási ötletet oszt meg velünk, például egy elképesztő pedofil lenyomozó módszert. Szerinte meg kell fogni kézzel a vezetéket, amiben a pornós internet…..
A hétvégén voltunk kicsiny balatoni városunkban bulizni két, viszonylag népszerű tóparti szabadtéri szórakozóhelyen. A barátnőm és két évfolyamtársa jött velem (ne, ismétlem, ne akarj 3 csajjal bulizni menni ;) ). Tanulságos volt az este, azt kell mondjam, a fajelméletes…..
Ezen a héten nem lesz iWiW-válogatás, elsősorban azért, mert olyan jó viccet úgysem tudnánk, mint maguk a népszerő böngészőgyilkos weboldal szerkesztői. Találd meg a hibát a képen, amely ma az összes felhasználót üdvözölte! ..
Blogunk kiemelten foglalkozik az Il Ferro-üggyel, legalábbis sosem rest lesajnálni az áldozatokat, vagy újabb lehúzási lehetőségeket keresni. Most azonban mi is meghatódtunk, amikor megtaláltuk kedvenc fekáliablogunkon ezt a képet.Forrás: napiszar.freeblog.hu..
Atreides 2007.06.22 19:14:34
Subba Egy szélvető alkat 2007.06.21 15:23:00
<-- Ez a férfi itt balra Fegyverneki Szabó AndrásEz meg az ő második verseskötete -->Bolond nyuggert már mindenki látott, de Fegyverneki (illetve F.) Szabó úr fejlövése szórakoztatóbb a buszokon normális fiatalokat vegzáló rémeknél. Ő ugyanis verseket ír több…..
Subba Melegrekord 2007.06.21 18:46:38
Most, hogy megdőlt a fővárosi melegrekord, és se írni nincs kedvünk nekünk, se olvasni nektek, csak egy fotót szeretnénk ideszúrni, amely minden szempontból tökéletesen illusztrálja a kialakult helyzetet.Beleznay Endre és VV Leo a Szeszélyes forgatásán...
Atreides 2007.06.21 19:34:39
Subba Tessék kézzel dolgozni! 2007.06.20 19:04:00
Kedves fiatalok, előre szeretnénk szólni, hogy az alábbi filmet kötelező végignézni. A Szerelem második vérig című, egyébként borzasztó alkotás ugyanis tele van olyan gyöngyszemekkel, amelyek nekünk eddig egyáltalán nem tűntek fel. Rögtön az elején a szuperlaza Alföldi…..
Az a helyzet, hogy megpróbálhatjuk ezerszer és mindig másképp elmagyarázni, de az internetnek egyetlen egy alapszabálya van. Nagyon gondold végig, hogy mit engedsz ki magadról a világhálóra, mert egyszer mindent megtalál valaki, és aztán lehetetlen lesz kitörölni a szégyent a…..
Subba Egy bugyi mínusz 2007.06.19 18:06:00
Már korábban is foglalkoztunk a nagyon híres stylist, Lakatos Márk és a kölcsönkapott ruhák érdekes viszonyával, de most megint van egy jó sztorink. Márk a közelmúltban egy fotózásra kapott jó sok bugyit a Women's Secrettől, aztán amikor vége…..
Atreides 2007.06.19 19:39:45
Atreides 2007.06.19 21:15:25
Atreides 2007.06.20 08:51:23
Subba A hazaszeretet-roham 2007.06.18 18:19:00
Na mi a magyar ember legszórakoztatóbb tulajdonsága? A folyamatos sírás? Hogy dögöljön meg a szomszéd tehene? Dehogy: az önhergelés fantasztikus tudománya. A legjobb interneten terjedő, magyar nyelvű marhaságok többnyire ezt a fantasztikus képességünket demonstrálják, a…..