Regisztráció Blogot indítok
Adatok
m.aca

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
-Hát ezt nem hiszem el! Hijj, Zsolyesz, a Jóisten áldjon már meg - ezer éve nem láttalak. Megint összeállt a szigetes törzsgárda!-Gyá, csááá! Néztelek a viven, asszonypajtást hegeszteném erőst. Gratula.-Kösz, de azért ilyeneket most már ne nagyon mondjál, érted. Mégiscsak a…..
Subba Subba szív iWiW: Lóvágás 2010.07.09 10:07:00
Na, induljon a banzáj!BuliLóvágásAlaposan dokumentált egyiptomi vakációKapcsolatbanFotosop ArtistaUgye milyen szépFeltört adatlapEdy és a kommentelőkHeti TortásVégülis MilfMind olyan jó lett..
A válogatást ezen a héten az Orgazmustojás támogatja! Nyerj te is!A három grácia beindulÁrpival és ZsoltivalOkkernéMelózomFotosop ArtistaAlaposan dokumentált NellyAlaposan dokumentált Erik atHeti MILFAnya azt mondja azonnal vedd le!!!Hawaii szigetén egy táncos csajjalHeti ILFHeti…..
m.aca 2010.06.11 12:32:57
@ebedli: az nem baj, hogy esetleg tetszem egy pasinak, de nem örülnék, ha egy teljesen normális iwiw-re fölrakott képemre rejszolnának és itt beszólogatnának.
Az RTL Klub gyorsan talált munkát Erdélyi Mónikának, a könyvelőhangú műsorvezető májustól kénytelen lesz kicsivel korábban kelni, ugyanis a Reggeliben beszélget majd a vendégekkel. Szerencséjére csak minden harmadik héten. Mónika egyébként először kap élő műsort, kilenc…..
Várjuk, hogy Sas Józsi és a Defekt duó is fölüsse a fejét a Comedy Centralon. De minimum Kató néni. Ez nem egy friss sajtóközlemény, csak óvatos előrejelzés, rossz hír ugyanis, hogy a Comedy Central tematikus hétvégéinek sorában jövő héten az Irigy Hónaljmirigy következik.…..