Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mariannnn

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Buffy egy lista alapján keresgél, és ráakad a 3 marha rejtekhelyére, persze ezt ő nem tudja, de a kreténeknek egy fillér sem marad a zsebében az ijedségtől. Amikor a vadász túl közel jut hozzájuk, az egyik előhív egy rémet, amivel a vadász kénytelen harcolni. Csakhogy valami…..
Buffy még mindig Spike-ot használja testedzés gyanánt, de a kapcsolatuk definíciója nem megy túl a valami kifejezésen. Miközben Buffy és Spike hempereg a szőnyegen és alatta, a három idióta egy agymanipulátort gyárt, amibe valami démon mirigyét varázsolják bele, és így…..
Meredith szívről szóló eszmefuttatása közben Izziet láthatjuk, amint magától próbál sikertelenül vért venni, miközben már közelednek bájos gyakornokai, élükön a szimpatikus Sadievel. Utóbbi berzenkedik, amiért nyiszálás helyett a klinikán kell tölteniük a napot, így ma…..
mariannnn 2010.06.10 18:01:35
Halloween ünnepe köszönt be hamarosan a kisvárosba. Teljesen a sorozatba illő ünnep van a küszöbön, és Delia már az antikvitás boltban sertepertél, ami azt jelenti, hogy az ingatlanos elfogadta Mel ajánlatát. Természetesen annak, aki egész évben szellemekkel beszélget, nem túl…..
Némi előzmény után visszamegyünk 2 hónappal ezelőttre, ahol 2 szerzetes menekül valaki vagy valami elől, és nagyon félnek attól, hogy megölik őket. Hamarosan egy harmadik társukkal kiegészülve gyertyákat gyújtanak és rituálét tartanak. Az üldözők már döngetik a kaput,…..
A Mikulás elhozta nekünk a sorozat utolsó részét. Nem mindenkinek várva várt dolog ez, de igen, itt van. Akkor nézzük is, ki hol van, vagy hova tart éppen. Marin éppen hazafelé tart, és miközben a postát szedegeti ki a postaládából, talál egy borítékot, amiben egy vaskos csekk…..
Vese, póker, Greta, Julia, és még sok más izgalmas szóval lehetne felsorolni egy-egy elmúlt részt. De kezdjük a tizenötöst, hiszen lassan vége van a sorozatnak, lassan lehet megtippelni, hogy megérte-e, hogy nem folytatták a készítők a sorozatot. Azért ne hagyjuk ki, mert erre a…..
Nem is tudom, hol kezdjem, talán ott kéne, ahol az előző rész véget ért. Tehát Patrick kitalálta, hogy egy székkel repül, amihez sok léggömb van kötve, amit Celia kifigyelt, követni kezdte gyermekét és nagy igyekezetében nekiment egy fának a rendőrautóval. Patricknek csak…..
Megnézhetjük, hogy mi történt idáig, majd Jane és Marin kitárgyalja, hogy kinek mi is van a párkapcsolatával. Illetve Jane és Sam hamarosan New York-ba utazik, Marin pedig olyan régen nem hallott Jackről, hogy már fél Elmo az ő általa kötött pulóverben rohangál. Jane nagyon…..
Némi veszteséggel zártuk az előző részeket, de azért meg is mentettünk valamit. A veszteséglistán szerepel Annie és Patrick kapcsolata és esküvője, valamint Jack munkahelye, vagyis a hajó. A nyereséglistán pedig szerepel Sara és Eric kapcsolata, Theresa és Ben házasságának…..
Ott tartottunk, hogy véget ért az első évad. Sok szép néni és bácsi akarta magát még szebb nénivé és bácsivá műttetni, amiben fiaink olyan sokat tudnak segíteni. Ugye. Sean és Julia tönkremenő házasságába Christian beleoperált valamikor az első évad tájékán egy csókot,…..
Buffy és Xander a temetőben beszélget a fiú párkapcsolatáról, amikor egy feltámadó megszakítja a csevelyt, így némi öldöklés után a baráti pár elhagyja a helyet. Másnap a suliban Cordinak nem indul jól a napja, mert a sleppje új vezetőt választott magának, és azt tűzte ki…..
Szabadság, elvtérsak, kijár az embernek kilenc keményen végighajtott hónap után. Jövő hét szerdáig a köldökzsinór elvágva, így a soros Szökés és a vasárnapi Lost hogyvoltok tolódnak, helyette vodkázás lesz valami török szállodában és/vagy a tengerparton, üssetek...