Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mate++

10 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostantól a beérkezett és értékelt, elfogadott léglabda II. osztály jelentkezéséket folyamatosan meg fogjuk jelentetni a blogban, és a bejegyzéseket pedig a csapatok szurkolói fórumaiként fogjuk működtetni.  Hűvösvölgyi Haragos Hidrák  Csapattagok   Hajtók:…..
Késedelmi díj Késő van és sötét. De mielőtt lefekszem aludni, még kimegyek a konyhába egy pohár vízért. A pulton a mosogató mellett ott hever egy fehér boríték. Nekem küldték. A könyvtár. Ebben a pillanatban jut eszembe: már vagy egy hete lejárt a kölcsönzési idő, én…..
Pávapörkölt vers 2007.05.10 15:38:00
(Sokkal jobb mint zsengié)Melon:Julio és JuliaAz asztalnak volt két oldala,Julio ült a jobb oldalra,Vele szemben bal oldalra,ült a szépséges Júlia.(refrén)ó szent malakiásszáll je ránk holnaputánshalieni shalieni shalalaMikor felálltak ebédtől,mind megteltek a levestől,És mivel…..
Pávapörkölt 1. fejezet: Jared 2007.05.06 08:35:00
Ide fog felkerülni, a folytatásos regényem első fejezete. Ha elolvastad légyszi kommentelj, mert érdekelnek a vélemények. Első fejezet:  Jared   Végigfutottam a kihalt folyosón. A folyosón összesen csak három ember tartózkodott. Kimberly, ő, meg én. Kimberly turcsi…..
Pávapörkölt Szegény Anna xD 2007.05.06 11:18:00
Szegény Annát most Adélka cserbenhagyta, felrak róla egy szörnyű megszarozott képet. XD ..
Pávapörkölt Ciklon 2007.05.05 17:30:00
Pávapörkölt Egy másik én.... 2007.05.05 15:48:31
Hát igen blogírásra adtam a fejem, de hát minek ha olyan ritkán írok bele...(Nem mindegy? úgysem olvassa senki.)Elkezdtem könyvet írni és tök jó lesz..(jajj lelkem hanyadszorra mondod, aztán egyiket sem fejezted még be.)Beléptem egy zsonglőrklubba...(Persze aztán úgyis megunod…..
Pávapörkölt hű de érdekes 2007.04.28 09:41:00
Hát mostanában semmi de tényleg semmi sem történt velem. Áhh nem is tudom hogy mit írjak. Ja újra van telepítve a gép. Im just too slow to have fun. So what? idézetek egy pionír naplójából...
Most biztos minden emberke tök jófejnek tart, hogy ilyen gyakran írok ide. Teszem azt én igyekszem, csak aztán van ez a fránya számítógép tilalom meg ilyenek. Na szóval. Mi történt velem a múltkori post óta. Hát. Vasárnap voltam életem első martionos taliján. Mondjuk jól…..
Pávapörkölt Péntek 13. 2007.04.13 21:03:00
Nos hát mi más címet adhatnék a mai postnak, mint ami. Mert hát ez a köztéma. Pedig én nem annyira tapasztaltam a szerencsétlenséget, pedig eléggé tartottam tőle. Sőt egész jó volt az egész, kivéve, a 100 perces, tehát duplaórás irodalomtémazáró. Ennek is mondjuk megvannak a…..
Pávapörkölt Párizs 2007.04.12 16:15:00
Na végre hazaértem nagyon jól éreztem magam, úgy hogy most megírom a párizsi utazásomat. 3. KeddEz a nap csak az utazással telt. Átmentem a Széher úti lakásra, ott megebédeltünk Ancsival. Aztán elszaladtam a boltba tv paprikáért. Aztán megjött az airport minibus, és kimentünk…..
Kínai asztrológia szerint mostan van a disznó éve, csillagok speckó állása révén nem is a sima, mezei disznó éve, hanem egyenesen az arany disznóé (600 évente egy! hoppá!), ami, már mint a disznó, meg aztán végül is lehet, hogy az arany is,  mindig jó időben és jó…..