Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Enkeli

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Der Tod in Venedig 2007.08.27 08:52:00
Bár kissé későn vettük észre ezt a gyöngyszemet, mégis utólag ezúton szeretnénk gratulálni a Bors teljes szerkesztőségének, a remek irodalmi párhuzamállításért, mi magunk sem tudtuk volna ennél burkoltabban közölni az olvasókkal, hogy mit is gondolunk a haldokló…..
Enkeli 2007.08.27 09:37:07
 Az egyik büki hotel vezetője tett feljelentést a minap a rendőrségen, mert a hosszú hétvégék egyikén egy négyfős csapat 260 ezer forintos számlát hátra hagyva angolosan távozott. A csalók utáni nyomozás a bejelentőlapra írt név alapján indult meg, az egyik helyi rendőr…..
Elképesztő gyermeklány-csapat videóklipje Debrecenből. Ezek azok a gyerekek, akiknek az ábécét az anyjuk tanította, mert 100km-es környezetben nincs egy rohadt iskola sem. Valószínű, hogy MTV-t is péntekenként egy órára látnak amig apa tartja az antennát. Honnan…..
Enkeli 2007.08.22 14:43:55
Már megint ledobtátok az ékszíjat, és sehol nincs a tárgyilagosság.

Ezek a gyerekek határozottan élvezik, amit csinálnak. Nekik ez egy sikerélmény, énekeltek, táncoltak, Shakira meg Beyoncé lehettek pár percre. Ti meg itt jöttök, hogy kis büdös kurvák, meg atomot nekik, meg kiirtani őket. Álljatok már meg! Szerintetek ők ezt miért csinálták? Játékból, szórakozásból. Komolyan gondoljátok, hogy pedofiloknak forgattak reklámfilmet? Cigánylányok, akiknek a vérükben van a mozgás, a zene. Nem azt mondom, hogy hú de isteni énekesek vagy táncosok, de hozzájuk tartozik a zene, a tánc.

Nem látok benne semmi gyalázatosat. Na persze, hogy tíz év körüli kislányok ilyen erotikusan próbálnak vonaglani, az nem túl biztató. Ők így próbálgatják a nő szerepét, mert ezt látják. Olyan színvonalon élnek, ahol ez a maximum, amit kapnak. Mi meg ötévesen anyánk tűsarkújában tipegtünk, és a rúzsával maszatoltuk teli a pofánkat. Ők mitől rosszabbak? Játszanak, próbálgatják a nőiességüket. Úgy-ahogy. A körülményeikről nem tehetnek.

Ti meg kiirtani akarjátok őket, meg lebüdöskurvázzátok mindet. Ezek itt csak gyerekek! Biztos vagyok benne, hogy amikor visszanézték a videót odahaza, jókat nevettek, hogy melyik milyen arcot vágott, hogyan énekelt, satöbbi. Ez nekik játék és tréfa.

Várom, mikor lesz olyan komment, hogy ki melyiket "blokkolná" Az illetőnek akkor viszont faszkorbácsot, de menten!
Folytatásához érkezett a temetőben maszturbáló és fotózkodó békéscsabai dark-goth-blekkmetál párocska nagy sikerű története, ami bár igen tanulságos, de hosszú és nem is túl izgalmas vagy tréfás, tehát csak az kattintson tovább, akit érdekelnek a rendőrségi és jogi…..
Enkeli 2007.08.22 05:12:24
A deviantartot ne tessék piszkálni.

Atisnak meg Twiggynek igaza van. Szépen elástátok ezt a lányt egy életre. Magatokról meg kiállítottátok a szegénységi bizonyítványt. Kötelet, meg golyót, meg karót, meg hullazsákot mindkettőnek. Kispolgári gyűlölködésből jeles. Ti mennyivel vagytok jobbak?

Ez a két szerencsétlen semmi mást nem akart, mint egy darkos fotósorozatot készíteni. Nekik eszük ágában sem volt a hullagyalázás. Nem úgy, mint azoknak, akik tényleg sírkőborogatás, fémlopás, meg hasonló jók miatt mennek a temetőbe. Kinek lett kára abból, hogy a lány meztelenül ül egy síron? Összekente? Lehányta? Ledöntötte? Kiásta a halottat? Nem. Maradandó károsodást szenvedett a sír? Nem. Akkor meg mit vagytok úgy oda?

A hozzátartozók helyében én sem venném tréfára a dolgot, és ragaszkodnék valamiféle kártérítéshez, bocsánatkéréshez, max. két atyai pofonhoz, de hogy karóba húzni mindkettőt?... Ekkora gyűlölet honnan van bennetek? Aki Hofi Géza sírját rongálta meg színesfémgyűjtés céljából, azzal mit tennétek? Ha egy ilyen baromságon ennyire felhúzzűtok magatokat, hogyan boldogultok a hétköznapi stresszhelyzetekkel?

Annyira túllihegtétek a témát, hogy az már ijesztő. Midnatt egy marha volt hogy kekeckedett. Szépen elaludt volna a dolog (vagy nem.) De a lányt a női méltóságában nem kellene ilyen ocsmányul megalázni. Mielőtt leordítanátok a fejemet hogy miféle méltóság, aki meztelenül heverészik egy síron, azt már fel lehet nyársalni, négyelni és ruszki lánctalpassal földdel egyenlővé tenni... stb.

Ezek a képek nem voltak publikusnak szánva (ld. az erről szóló blogbejegyzését) Nem hiszem, hogy akár ő, akár Midnatt nekiállt álblogot gyártani, csak hogy publicitást kapjon a kép. Sokkal valószínűbb, hogy expasi-excsaj lehet a dologban, esetleg iskolai ellenség, ebbe ne menjünk bele. Volt már ilyen, elképzelhetőnek tartom.

De hogy itt néhányan a nemi szerve állapotát taglaljátok, undorító. Egy lány testi adottságainak ilyen ocsmány módon való kitárgyalása van olyan förtelmes, mint egy tényleges hullagyalázás.

Temetőben nem baromkodunk. Ezt a leckét egy életre megtanulják most. Ti pedig fogjátok vissza magatokat. Nézzétek a dolgot objektíven, és redukáljátok ezt a habzó gyűlöletáradatot. Ha ennyire nem bírtok az indulataitokkal így online, mit tesztek a hétköznapi életben?
Subba Három gyors közbevetés 2007.06.05 19:17:00
- Ugye ez minden idők legjobb magyar céges honlapja? Herékkel üdvözölni igazi instant klasszikus!- Szerintünk a transzvesztiták tök jó fejek, és mindig nevetünk is a produkciókon. Azt viszont elvárnánk, hogy jobban odafigyeljenek a külsejükre. Mint az igazi nők!- Ugye mindenki…..
Focipályán már láttunk fantasztikus műeséseket, de amit ez az amerikai hölgy bemutat egy bírósági tárgyaláson, abból még a legdörzsöltebb olasz csatárok is sokat tanulhatnának...
Volt olyan, hogy a nevem is csillagként kiírodott, azt felment egy helikopter megnézni, hogy mi az.Kedves emberek interjút készítettek a felnótással, akit elvittek az ufók. Olyan, mintha 200 normális ember beszélgetését vágták volna össze mindenféle összefüggés nélkül. Néha…..
Szeretnénk kérni, hogy minden olvasónk nyomtassa ki az alábbi szöveget, és olvasgassa, helyezze el a munkahelyén, menzán, kollégiumban. Nagy megelégedésére leszek a Sátánnak.  ..
Subba Olvasói levél, és Malacka 2007.02.12 16:15:00
Rengeteg levelet kapunk, de ez igazán földhöz vágott. "Baszus ti emberek csak azért  b***tatjátok a Tokio Hotelt és a No thanxet mert ők sikeresek ti meg a szarba se vagytok!!! Na ennyit rólatok kis irigyek. Igen azok vagytok csak IRIGYkedésből csináljátok ezt. Ez a szánalmas…..
Extrém fordulatot vett a civil divat. Már legalább fél éve nem látni egy olyan terméket sem, amit a hazai ribanc réteg hord (ilyesmi volt például a plüssmelegítő, vagy az újraélesztett lábszárvédő is).A villamoson utazva, vagy a partifotókból simán lehetett tudni mi az az…..
Subba Kösz, nem 2007.01.29 16:19:00
Ti is tudtátok, hogy ez meg fog történni, és mi is tudtuk, hogy nincs az az úristen, hogy ne bukkanna fel előbb vagy utóbb az első magyar Tokio Hotel-klón. Nem kell tovább várni körmeinket rágva, a Vasárnapi Blikk végre a nyilvánosság elé tárta a No, Thanx együttest.Ha valakinél…..
Mindenre nyitott, diszkrét hölgy vagy? Kötetlen munkaidőt szeretnél? Esetleg részmunkaidőt? Szeretnél személyi asszisztensként elhelyezkedni? Heti egy két alkalommal hajlandó lennél mindenben főnököd kedvében járni? Örülnél, ha mindezért cserébe kiemelkedő juttatásban…..