Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BOR-gulya

3 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csütörtök. Persze az a para, hogy amikor ezeket a sorokat írom még épp szerda van és éjszaka, én pedig fáradt. Fél nyolctól az első félidő lefújásáig Digi Sportot kerestünk a nagyvárosban. Kilométerben vertük Edgar Davids legszebb napjait. Szerencsére a Loki a második…..
Láthatóan a poszthiányos hét mindennél jobban felcsigázta a kommentelők tippelőkedvét, akiket az sem tántorít el, hogy a tippmixxel szemben itt nem nyerhet vagyonokat egyetlen (Rév)Komáromba kiruccanó spílerünk sem. Továbbá a kedves kommentelők számára az sem releváns, hogy…..
Stréber a munkahelyén nomenesztómen viselkedik. Sámán a munkahelyén betegen, kínok és fájdalmak között, de még ebéd előtt kiteszi a tippjátékot. Remélem lesz húsleves.Dsgyőr-Debrecen 1-1Győr-Újpest 0-1Vasas-Kaposvár 1-2Honvéd-Reac 4-0Fehérvár-Nyíregyháza 1-0ZTE-Siófok…..
Bár az index.hu szerint az Újpest Pakson elbukta a bajnokságot, mi még hiszünk a csodákban. Azt viszont kisfröccsbe kevert homogénezett tej hatása alatt sem voltunk képesek eldönteni, hogy a lilák bajnoki aranyához szükséges események láncolata milyen relációban áll a…..
Trockij erősen hajtott a permanens forradalomra, s hogy ennek van-e bármilyen hozzáadott értéke a világtörténelemhez, azt döntse el, aki akarja. Mi marhára kezdünk eltikkadni a permanens tippjátékban, de az biztos, hogy legalább néhány ’fanatik’ számára van a dolognak…..
Eljött a hétvége, amikor tippmix gyilkos eredmények fognak születni. Egyesek a hétközi ligabaromságra fogják majd, mások a Kabát nyakába vésődött ujjlenyomatokra, a legtapasztaltabbak meg a fűthető pályák hiányára. Ami biztos: Köteles megnyugodhat, mert Seedorfot nem igazolta…..
Olyan lényeges mérkőzéseket hoz nekünk az aktuális forduló, mint például a Siófok palotai vendégszereplése. Kizárólag ínyenceknek, a nézőszám nagy valószínűséggel meghaladja majd Ferenczi Pista műfogainak mennyiségét, pedig az exponenciális tempóban növekszik.Az…..
BOR-gulya 2009.04.17 12:07:56
MTK – FEHÉRVÁR 1-1 Mezey doktor szerint az, hogy csak Horváth Gábor és Farkas Balázs van benne Milan elleni keretben a liga válogatottban, jól mutatja az MLSZ összeesküvését a Fehérvár ellen...
KAPOSVÁR – ÚJPEST 0-3 Rajczinak már azon jár az esze, hogy szerdán miként fogja a vén trottyos Maldinit befűzni, ekkor Zahorecz akkorát rúg alá, hogy hetekig harcképtelen lesz...
KECSKEMÉT – HALADÁS 1-0 Tóth Norbi sem a Hali a kertébe, sem a Milan elleni keretbe nem fér be. Pedig balszélen tudna új dolgokat mutatni a vele szemben álló Beckhamnek. Ilyen lenne pl.: csípőre tett kézzel nézni ahogy az ellenfél támadást vezet...
REAC – SIÓFOK 0-1 A két csapat fiai csak TV-ből nézhetik meg Milant. Erre nem is tudok mást mondani: Jobb is...
PAKS – ZTE 0-2 A pedagógia PHD, és szigor doki is sértve érzi magát, hogy nem ŐT kérték fel a Milan elleni meccsre edzőjének, a meccs után Csank mester pár fröccs kíséretében elő is adja a "Bezzeg mikor a szerbek ellen..." című örökbecsű komédiáját...
DVTK – GYŐR 1-0 Az, hogy Bajzát nincsen a benne liga válogatottban olyan skandallum, amit nehéz lesz a kis-Mészölynek jóvá tennie. Peti pedig gyakorolta is, hogy 0-5-nél mikor Maldinit leszerelve, a röhögőgörccsel fekvő Abbiati mellett gólt lő, hogyan fog integetni...
HONVÉD – NYÍREGYHÁZA 2-0 Őszintén, a Nyiregyieken kivűl tudja valaki, hogy ki az a Miskolczi László?
VASAS – DVSC 1-3 Mészöly Géza meccs utáni nyilattkozata: " Nehéz volt a fiúknak a mai meccsre összpontosítaniuk, lélekben már szerdára készülnek. A főpróbát elrontottuk, de az előadáson nem csúszhat be semmilyen hiba..." Úgy legyen!!
Az vb sejelejtezők miatti szünet után futball menekültjeink eredményesen tértek vissza a zöld gyepre. Hajnal Tomi betegsége ellenére végig játszott a Hertha ellen és gólpasszt adott, Vadócz Krisztián vezető gólt szerzett az Athletico Madrid ellen, Kovács Péter duplázni tudott a…..
Hirtelen ötlettől vezérelve, mint pisztolyhősök a vadnyugaton rántjuk elő a sifonérból a régóta dédelgetett tervet. A tippjáték a válogatott meccsek alatt sem pihen – kicsit duplapontért megy a küzdelem. Az egész a kretén indoklások versenye miatt alakult így. A…..
labdabiztos Brazil 2009.03.20 09:45:00
- Én vagyok Baggio!- Nem, én vagyok Baggio!- A mi csapatunkban mindenki Baggio… Csak én vagyok Romário!A fenti párbeszéd 1994 forró nyarán hangzott el, amikor is az Esze Tamás utca – Esze Tamás köz közös csapatát erősítve nagy csatában győztük le a szintén jó…..
Valamikor február végén nagyjából hat darab mérkőzéssel beköszöntött a futballtavasz. Ez utóbbi szónak a világ túlnyomó részén értelme nincs, de mi azért előszeretettel használjuk. Pár nappal később a meteorológiai tavasz robbant be a deprimáló tél mozdulatlanságába,…..
labdabiztos Barokkos heti ciklusok 2009.03.16 23:11:00
Miből is látszik, hogy komoly tippmixek kerültek lezárásra a hétvégén? Eufemizmussal: honnan tudható, hogy olyat borult a papírforma, mint a nyíregyházi rendőrló? Itt a labdabiztos házatáján ennek legvidámabb jele, hogy Frigo 10 pont alá csúszik. Hát ez most egy ilyen eset…..
BOR-gulya 2009.03.17 10:37:13
@RobinH:
Köszi. Nincs Uri a pincémben, annyi történt, hogy az ápolók a jól megszokott piros bogyóimat ciklámenre cserélték. Mikor szabadfoglalkozáson meglátták, hogy a vasas-siófok meccsre 0-1-et tippelek, vittek is azonnal sokkterápiára... :D
Dárdai Pált talán nem kell bemutatni senkinek. Ő az, aki 12 éve játszik Németországban a Hertha BSC. csapatában. Ő az, akit olyan 5-6 éve az éppen aktuális edző a cserepadra száműz a csapatnál és ő kemény munkával mindig visszaküzdi magát a kezdő 11-be. Ő az, akit ma…..
Lazuljunk el és érezzük át a labdabiztosos urak hétvégéjét tippverseny idején!1. Beharangozás – 10 perc2. Ösztönös tippelés – 1 perc3. Játékos kedvű olvasók tippjeinek excel táblázatba rendezése – 50-60 perc4. Eredmények összegzése – 5-10 perc5.…..
„A tél tavaszba fordult, a tavasz nyárba, a nyár újra télbe, a tél átugrotta a tavaszt meg a nyarat és egyenesen őszbe csavarodott.”Kovács István MLSZ-funkcionárius sokat nézegette a téli szünetben a Gyalog galoppot, ezért ki is találta, hogy a 16. forduló átugorja a…..
labdabiztos Az elfelejtett légió 2009.02.27 20:33:00
Talán mindenki emlékszik rá, hogy 2006. október 11-én gyakorlatilag véget ért a Bozsik-Döme tandem által fémjelzett éra a magyar válogatott történelmében. Ezt a már amúgy sem túl szép időszakot követte Várhidi „márpedig én elvtelenül fiatalítok” Péter…..