Regisztráció Blogot indítok
Adatok
evelux

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Miután Will Smith bevitt egy laza harmadik típusú öklöst és amolyan jenki hős módjára elismerést szerzett bolygómegmentésből beállt a fekete ruhások közé és ismét a Földet fenyegető galád űrlények nyomába eredt. Tommy Lee Jones ekkoriban még szó nélkül vállalt be…..
evelux 2012.05.27 13:07:37
@tundrazuzmo: Akkor legközelebb csendben értelmezd. Nem azért jöttem erre az oldalra, hogy a nyelvtanról olvasgassak.
A szifon.com weboldalon olvasható, Apple-től származó- legalábbis annak tűnő - form szerint a vállalat felfüggesztette a szifon.com oldal működését, a szerzői jog megsértése miatt és azért, mert az oldal folyamatosan segítséget nyújtott az iOS készülékek jailbreakelésében.…..
Minél nagyobb lesz az iTunes, annál többször hallunk majd ilyet. Újra hackerek szívják le a felhasználók pénzét az iTunes accountjukról, ezúttal a PayPalon keresztül történik a tranzakció. A júzerek több ezer dolláros kárról beszélnek a fórumokon.Az Apple azt állítja, hogy…..
Azt ugye tudtuk, hogy a fehér iPhone 4-est nem lehetett megrendelni a debütálás napján, aztán később se, az Apple gyártási problémákra és nehézségekre hivatkozott.Ma egy hivatalos bejelentést tettek, hogy a fehér iPhone 4-gyel még több problémájuk van, mint korábban hitték…..
Amikor egy tervező előáll egy koncepcióval, sokan ráharapnak, és kész termékként állítják be a terveket. Nem volt ez másként Victor Soto iRing gyűrűtervével sem, pedig a sarokban virít a Concept felirat, ráadásul egy világító almalogó található középen, aminek a piacra…..
evelux 2009.11.02 08:38:01
Történt egy őszi nap, hogy a szimpatikus Donald Goodrich besétált egy Apple Store-ba, mert elégedetlen volt az iPhone-jával. Azt mondta az alkalmazottnak, hogy olyan dühös, hogy legszívesebben szétlőné egy 9 mm-essel a mobilt. Miután az eladó azt mondta, erre semmi szükség, a férfi…..
evelux 2009.10.04 08:49:00
Na ezt a gyöngyszemet nézzétek: Székely Márton küldte nekem a képeket erről a borzalomról, ami még hunyorogva is inkább tűnik rotációs kapának, mint igazi Touchnak, valójában azonban csak az irigység mondatja velem mindezt, mert a készülék a megszólalásig hasonlít az…..
Legalábbis Walt Mossberg szerint. A Wall Street Journal techguruja teszteli az új operációs rendszert, és állítása szerint tévedés, hogy a Snow Leopardot csak Leopardos gépekre lehet update-elni.Az Apple weboldalán azt állítja, hogy akik a Tigert, vagyis a két generációval korábbi…..
evelux 2009.08.28 09:56:53
@chickenke: Számla biztosan kell hozzá.
Itt vagyunk a helyszínen, szerencsénkre nincs gatyarohasztó meleg. Negyven-ötven ember áll sorba, vagyis a kereslet, legalábbis az elsőzők számából úgy tűnik, igazodik az iPhone 3GS készletéhez. A sor elején álló ember 4:30-ra jött, vagyis majdnem négy órája vár, hogy kézbe…..
evelux 2009.07.31 08:54:29
Meg vannak áldva az amerikaiak az AT&T-vel, mivel a mobilszolgáltató sem az MMS-sel, sem a tetheringgel nem volt képes elkészülni az iPhone OS 3.0 piacra dobásáig. Az iPhone modemként való használata azonban most még nekik is megoldható egy kis bütyköléssel anélkül, hogy fel…..
Kiderült, hogy az Nvidia Quadro FX 4800-as és a GeForce GTX 285-ös nem fog együttműködni a Mac OS X rövidesen érkező 10.5.8-as verziójával, így a gyártó azt kéri a felhasználóktól, hogy azonnal frissítség a meghajtóprogramot. Méghozzá az update előtt, utána ugyanis már…..
A várva várt operációs rendszer megérkezett. Ide veled copy, paste, Turn-by-Turn navigáció, gyorsabb Messages, MMS (nem, te inkább mégsem), Find My iPhone, tethering (elvileg nem lesz korlátozva), jobb Safari, Bluetooth, Spotlight, Voice Memos. Állítólagos magyar nyelv.  …..
Mindenki kiéhezve várja az iPhone OS 3.0 hivatalos megjelenését, ami elvileg mára lett beígérve. Főleg azok várják nagyon, akiknek nem buherálásból és baseband sorozatszámok figyeléséből áll egy ilyen update. Azonban a feltörős kollégáknak sem kell már félni. A devteam azt…..
evelux 2009.06.17 11:11:05
@Vincent Vega: Jó az avatarod, honnan szedted?
evelux 2009.06.17 11:14:59
@Vincent Vega: Ha jól tudom, akkor előtte kell egy restore mindenképpen.
Látjátok, én megmondtam! Az iPhone a világ legjobb telefonja. A világ legjobb telefonja. A LEGJOBB. Megdönthetetlen. Madarat szült a terhes férfi. Ez tény. A JD Power felmérése legalábbis azt mutatja, hogy a tulajdonosok az Apple mobiljával a legelégedettebbek, öt kategóriából…..
evelux 2009.05.01 10:23:23
@Malachi: vagy egyszerűen szeretem ha működnek a dolgok :) ennyi.
Az új család: Az új MacBook Pro: Az alap MacBook külseje nem változott: De a középső és a legerősebb olyan lett, mint a MacBook Pro: Na most mindenki mondja el, milyen érzések kavarognak benne!..