Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sajtkukac

0 bejegyzést írt és 94 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ideális-e a teljesítőképesség szempontjából, ami papíron jónak tűnik? Muszáj-e ragaszkodnunk a napi nyolc óra munkavégzés hagyományához? Lehet-e a kevesebb több? A dilemma egyre nagyobb hangot kap, nem csak szakmai körökben, de már a közéleti vitákban is. Nem volt más választásunk: mi is körbejártuk…..
Elsőre talán fel sem tűnik, de az alábbi képpárokon ugyanazokat a lányokat láthatjuk. A jobb oldali képen előnyös szögből fotózott gyönyörű csajok néznek ránk. Bal oldalon pedig ugyanezek a lányok bebizonyítják, hogy a minden csak nézőpont kérdése: mindenkit le lehet fotózni úgy, hogy elképesztően…..
Az ezoterikus programnyelveken már túl vagyunk, ezúttal pedig egy valamivel praktikusabb válogatással állok elétek. Magyar és nemzetközi programozó fórumokon egyaránt visszatérő kérdés, hogy melyik programozási nyelvvel érdemes a szoftverfejlesztés rögös útjára lépni. Szeretnék bemutatni néhányat…..
Stílusficam Tökalsó 2016.10.06 09:11:00
  Úgy gondolná az ember, hogy az alap, hogy valaki nem mutogatja az alsóneműjét a köznépnek.. kivéve persze, ha intim viszonyban él valakivel, kialakulóban van valami, vagy „az egyik nagyon akarja, a másik meg épp nagyon menekül” típusú sztoriról van szó.. (jó persze vannak…..
A világon minden tizedik ember balkezes, vagyis dominánsan a bal kezét használja mindennapi tevékenységei során. Van, aki bosszantó, legyőzendő hátrányként éli meg ezt a tulajdonságát, más egyszerű adottságként, ami semmilyen hatással nincs az életére, és akad olyan is, aki az előnyeit is…..
Sajtkukac 2016.08.11 21:29:02
@dezsoke007:
Én pont arról beszéltem, hogy ha már át kell szoktatni, akkor már késő. Kezdetektől fogva ajánlatos a jobb kéz használatát tanitani, s nem rácsodálkozni a szülőknek arra, hogy "milyen különleges a mi gyerekünk", mert a bal kezével fogta meg először a kanalat...
Persze ha a sokadik próbálkozás után is a bal kezével csinál mindent, akkor rá kell hagyni, de hogy a szülők már az első alkalom után ráhagyják (ráfogják) a gyerekre, hogy balkezes, az szerintem elég felelőtlen dolog...
Reggel annyira gyorsan pattant ki a szemem, hogy szinte még láttam magam aludni. Alapvetően sem vagyok túl jó alvó, de koplalva még nehezebb jóízűen durmolni. Normális esetben, a nászút első reggelén a férfi teljesíti házastársi kötelességét, de mivel az éhség és Vader nagy úr, ezért drága…..
Néhány igen szép fotót találtam a flickriver-en tegnap. Egy részükről tudható, hogy 1976-ban készültek. és egy nyugatnémet turistacsalád fotói. A beszkennelt polaroid képek készítője ismeretlen (nekem azok tetszenek igazán, kicsit igyekeztem feljavítani a megfakult színeit is). Kérlek benneteket,…..
 Nős Pasikat jobban szeretik a nők? Néhány napja kaptam ezt a levelet, melyben az író egy érdekes és aktuális kérdést vet fel: vajon a nőket tényleg jobban érdeklik a nős pasik, mint a szinglik? És ha így van, akkor miért? És egyáltalán ez itt valójában a kérdés? Lássuk…..
Tudatos Vásárló már egy ideje gyanakodva tekintett a Coca Colára mint az üdítőipar vezérhajójára. Jó egy éve még - bolttól és akcióktól függően - nagyjából 240-280 forintba került egy kétliteres palack, ám az utóbbi időben inkább 320-340 forintot kóstált a cukros nedű.…..
Még mindig tele van a Facebook ezekkel az idétlen címekkel és rengetegen kattintanak is rájuk. Tudom, mert amint valaki kattint, meg is osztja egyből, sokszor a tudta nélkül. Emberek, gondolkodjatok, mielőtt kattintotok. A picsába már. Na, jöjjön pár példa, hogy mikre nem szabad…..
parisstyle Párizsi útikalauz II. 2014.10.05 20:06:50
1. Notre Dame A Notre Dame megtekintésére a vasárnapi mise a legalkalmasabb időpont. Gyakorlatilag színházi élményt kapsz a misén. A belépés ingyenes. Idén sajnos nem volt már ilyen, de tavaly külön sor volt a franciáknak, akik imádkozni mentek. (Legjobb ha ballonkabátban mész,…..
  ..
Sajtkukac 2014.03.08 13:24:58
@zladko:
Persze, csak közben meghízott, ezért átrakták ide...

Egyébként meg 1st class, de talán pont ezért nem sexy, nincs benne semmi izgi.
Naked Adriana 2014.02.26 06:08:39
 ..