Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Varga Emil

12 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 FreedomRocks Standard - eredeti egyénileg kezelt programA FreedomRocks Standard program a korszerű technológia és pénzügyi portfólió formázás megtestesítője. Nincs szüksége táblázatokra vagy grafikonokra, kiszámítja mit és mikor kell tennie, úgy építi fel…..
Freedom Accelerator - adósságkezelési stratégiaAz egyre növekvő fogyasztói eladósodás és a gyenge hitelképesség nemzetközi járvánnyá válik. A gazdasági és pénzügyi elemzők egyetértenek abban, hogy a jóléti rétegek és középosztálybeliek közti rés egyre szélesedik.…..
Üzenet az elnöktől: A FreedomRocks és világszerte több ezer tagja hatalmas sikereket ért el azóta, hogy 2005 novemberében korszerű üzleti tervünkkel ötvöztük pénzügyi termékcsoportunkat. Annak biztosítása érdekében, hogy még hosszú évekig fenntarthassuk ezt a szintű…..
Persze, hogy én is olvasom a külföldi híreket, és az egyik általam kedvelt oldalon nagyon jó példát találtam arra, hogyan mutathatnám be Nektek, miként lehet "beszélni" az öltözködés nyelvén.Bizonyára sokan ismeritek már Tiger Woods-ot, a világ jelenleg legismertebb,…..
A mai post azoknak NEM  szól, akik kihagyják a Valentin napot bármilyen okból.Azoknak viszont IGEN, akik úgy döntenek, hogy beszállnak az össznépi szentimentalizmusba, bevállalják a hivatalos romantikát, akár azért, mert érzelmes típusok és önmaguk is élvezik az egész…..
Varga Emil 2010.02.10 17:44:02
Lacfi Ági Kacsafarok és Starbucks 2010.02.03 23:24:00
Nemrég egy konferencián szembe jött velem egy ismert és elismert tanácsadó. Öltönyt viselt, ami el is várható tőle, de hiába!Az inggallérja rettenetesen állt, nem volt tartása, és "Ó borzalom!", felkunkorodott kétfelé, mint a kacsa farka. Valahogy így, csak még…..
Sikerrecept földúton élőknek és egy kis statisztika… Bevallom, amikor megkeresett a Török Ignác utca egyik legaktívabb lakója azzal, hogy szeretnének utat építeni az utcájukba, még aznap meglátogattam a lakásán. Erre két nyomós okom is volt: Nyomós ok 1: Tudtam, hogy alig…..
Aszfalt újrahasznosítására, aszfalt szállítására alkalmas 4 m3-es kazán keresi profitmaximalizáló gazdáját…   A kazán Németországból érkezett és idén lett felújítva. Dupla gázégősoros és kétütemű német Deutz gyártmányú motor hajtja. A motor olyan…..
Teljes cikk: Aszfalt újrahasznosítására, aszfalt szállítására alkalmas 4 m3-es kazán keresi profitmaximalizáló gazdáját… A kazán Németországból érkezett és idén lett felújítva. Dupla gázégősoros és kétütemű német Deutz gyártmányú motor hajtja. A motor…..
Hogyan maximalizálja profitját, egy okos cégvezető, aki az útépítés bizniszben nyomul? Aszfalt újrahasznosítására, aszfalt szállítására alkalmas 4 m3-es kazán keresi profitmaximalizáló gazdáját… A kazán Németországból érkezett és idén lett felújítva. Dupla…..
 Az Olasz Nagydíjon, a világ talán leggyorsabb versenypályáján a Toro Rossoval 21 évesen 73 naposan Sebastian Vettel életében először aratott szenzációs futamgyőzelmet. A verseny elképesztő eredményt hozott, a tegnapi időmérőedzés után a mai napon is Vettel volt a…..
Felhőszakadás közepette rendezték meg az Olasz Nagydíj időmérő edzését, amely a verseny kétharmadában megkeserítette a versenyzők életét, és alaposan átrendezte az istállók elképzeléseit. A McLaren-Mercedes eltaktikázta magát, így a bajnokságot jelenleg vezető Lewis…..
Elképesztő, a macskám az aszfalton fekve képes végignézni, ahogyan az egér az orra előtt elsétál. Semmi reakció, semmi tenni akarás, teljes közöny. Az ország vezetésére emlékeztetett a látvány, mert ők is tétlenül nézték még pár éve, hogy mindenfelé kátyú,…..
A minap, amikor a járdán sétáltam egy hatalmas kátyúba léptem. Azt hittem rosszul látok, hiszen a lábam alatt beszakadt az aszfalt. Látszik, hogy mostanában nincs útépítés Budapesten, pedig ráférne már a városra egy jó kis aszfaltozás. Legfőképpen most lenne keresnivalónk,…..
Varga Emil 2008.09.11 17:00:57
Varga Emil 2008.09.11 17:02:15