Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GrandePunci

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Száguldás a sóban 2009.12.12 10:45:00
1937-ben Joe Petrali Harley Knuckleheadjén 219,17 kilométer/órás sebességi rekordot állított föl. Évekig egy motoros sem volt képes gyorsabban száguldani nála a bonneville-i sós tó kiszáradt medrében. Akit érdekel a gyorsasági rekordok története, az egy fekete, hímzett…..
GrandePunci 2009.12.12 10:45:57
De nincs itt semmi baj. Az új ötös itt van, kicsit drágább lesz, mint a kifutó E60, és még mindig hátul teker, mit sírtok? Audi, ön jön. Mai cikkünk blogposztja...
GrandePunci 2009.11.25 23:46:41
GrandePunci 2009.11.25 23:49:00
@Fischer: Mert itthon majd minden szervíz egy vagon fos...
Az új Astra - számomra - legszebb része a hátulja, arról is a lámpák. Már az előző Astra seggét is az érdekes tejüveg megoldás adta el, itt most megint valami újat találtak ki. Az egész lámpatest homogén piros, alakra pedig valami nagyon ravaszul formázott, támadásra készülõ…..
GrandePunci 2009.07.13 19:27:46
Három órát álltunk az M7-esen. Rosszabb is lehetett volna - sütött a nap, szinte már piknikhangulat volt, a vadkerítésen belül voltak akkora bokrok, amiket ki lehetett nevezni vécének, egyszóval senki sem panaszkodott és idegeskedett. Időnként jött egy rendőrautó a leállósávban…..
GrandePunci 2009.05.05 15:00:21
@Indiana: Ha jól emlékszem a kreszben van vmi olyan is, hogy büntetendő az indokolatlanul lassan haladó. Erről tud vki bővebben valamit? Én óra szerint 140el megyek pályán, így nem büntetnek, ugyanakkor zavaró az óra szerint 100-125el közlekedő városnéző! Szerintem tiltani kellene vagy nem tudom...
GrandePunci 2009.05.05 15:07:37
@Indiana: Visszavontam az előzőt, ha nem a belső sávban koptatod a gumit akkor tulajdonképpen mindegy mennyivel mész... Én is szigorúan tartom a jobbra tartást! Egyszer meg akart nevelni a belső sávban 120al egy okos... 5 percig bírtam... mutogatott... erre megpróbáltam jobbról megelőzni és majdnem átmentem egy 70-el száguldó marutin. A leállósáv mentett meg.
Belsőség Határ a csillagos ég? 2009.04.16 14:49:00
Somi barátom pár fotója indította el a gondolatlavinát, amely végül is ezen poszt megírásához vezetett. Nem csoda, egy Bugatti Veyron mindig megmozgatja az ember fantáziáját. Ferdinand Piëch valóra vált lázálma mind a mai napig megosztja az autós társadalmat, ha nem magát a…..
Kína nagy. Nagyon nagy. Itt pár tízezer autót elsózni nem nagy cucc, csak árulni kell, és magától elmegy. Másrészt a kínai vevőknek nincs komoly képük az autógyártás múltjáról, nem tudják, mi az a kifinomult stílus. Vagy, ha mégis tudják, valami másról hiszik ezt. Vajon…..
  Nálunk jobban senki nem érti a felzúdulást, a pokoli, gyilkos indulatok zabolátlan felszínre törését egy-egy cikk kapcsán. Az anyázási lehetőség csak egy kattintásnyira van, sokan nem is várják meg, míg csökken a fejükben a nyomás. Ezekből pedig mi karácsonykor mindig…..
GrandePunci 2008.12.25 15:49:14
@Gomulka Béla: Én marketing szakos vagyok, de ott még nem tartunk, hogy így elemezzem a BMW márkát!:) Viszont ha magamból és az engem körülvevőkből indulok ki, akkor számít a megjelenés. Igaz, hogy vissza-vissza térnek a bevettebb formákhoz, de köztudott, hogy az e46 egy nagyon jól sikerült konstrukció. Sokáig nem tudták mit kezdjenek az utódjával. Vannak dolgok amiben nem értek egyet a Bangle-filozófiál, de összességében nekem tetszik a munkássága. Tény, hogy a belsőt túlságosan csupaszította. Az is igaz, h a BMW sok dologgal próbálkozik(textilborítás), de azzal nem értek egyet, hogy csak meghökkentő reklámként használták volna a kifutó modellcsaládot. Bangle dolgozott egyébként az Opelnél és a Fiat Coupé-hez is hozzájárult. Engem jobban meghökkentett pl az előző Megane vagy C4, mint bármelyik BMW.
GrandePunci 2008.12.26 01:25:24
@Gomulka Béla: Ezek a családi programok... Modt jutottam géphez, nem is vagyok józan :) Szóval: A c4 és a Megane is tetszik előről! de a seggük és a belsejük... na mind1. Hát a véleményem annyi, hogy kékben BMW-t nemigen... Egy haveromnak kék kombija van, az szép, de e46... A sógoromé bordó, de az is e46... Mit mondjak? Biztos velem van a baj, de nekem tetszik az 5ös, méghozzá vadulok érte. A barátnőm cicaszeműnek hívja és azt szeretne családi autónak :) Az A6 szép, de sajnos nekem céges fílingem van miatta(rossz helyen dolgoztam). Nem tudom mi a neve a neve a konzolnak, de az örök BMW. Ezen a részen igyekeznek megőrizni a hagyományokat. Egyébként pedig az Audi, Merci, BMW és megkockáztatom - nem szívesen - a Lexus hasonlóan jó autókat gyárt. Csak apróságokban van különbség. Az újságírók meg abból élnek, hogy néha különbséget tesznek...Szubjektívan...
GrandePunci 2008.12.26 01:34:54
@Seca81: Van igazság a mondandódban. Viszont az X6 szerintem ideális jármű, mert a csecsemők elférenek hátul, sportos, jól megy, van csomagtér, biztonságos és nekem tetszik is. Csak az árát nem tudom megfizetni... Mielőtt bárki anyukámat emlegetné, tudom, hogy az én hibám, de én nem rajongok a japán luxusmárkákért. A Porsche pedig gyártson kétüléses kupét. Tehát nálam X6 ebben a kategóriában, de pöcshosszabbítót nemigen vennék. Akkor már M5 Touring vagy RS4 Sedan.
  Ilyen komfortban még sose ringatta utasai fenekét a Golf. És ennyire még sose aludt el Golf-sofőr a volán mögött. Frankó autó, eszeveszett extrák, dögunalom. Vélemények az azonos című cikkünkről...