Regisztráció Blogot indítok
Adatok
er,la

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azon kevesek közé tartozom, akik Wittner Máriát már 56 viharos napjaiból ismerik, és egyenesen a Corvin közből. Akkori tapasztalataim szerint, nyugodt lélekkel állíthatom, a politikailag megfelelni akaró Dániel Péter legalább annyira primitív, mint a szintén megfelelni akaró, csak…..
 Az MSZP információi szerint a Fidesz személyre szóló kampányleveleket küldött ki a rendőröknek, a tanároknak, a gazdáknak és a gyógyszerészeknek, amelyekben Orbán Viktor "messiásként" ígéri: "eljő az ő országa". Ezt Nyakó István, az MSZP szóvivője…..
Kövér: "Az a betegség, az a rákos daganat, ami az SZDSZ maga, az tovább fog burjánozni a párt eltűnése után is a magyar társadalomban. Az áttétel gyakorlatilag már megtörtént: az MSZP most semmivel sem különb, mint az SZDSZ legrosszabb korszakában volt."Orbán: "Az…..
Orbán elismerte nem tudnák egyből visszaállítani a 13. havi nyugdíjat. De ha ilyen világválságban szerintük sem reális kifizetni, akkor miért tiltakoztak a megszüntetés ellen? A Népszabadság cikke a témáról, Lendvai Ildikó Orbántól érdeklődő levele alapján vet fel…..