Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mybollywood

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tardai történetek Hetvenhárom 2009.06.16 17:00:00
Luíról még nem volt szó. A Berda Miki nagy spanja volt, ő mesélt először a Mikinek arról, hogy nincs csont a faszban, meg a német-magyar kéziszótárból együtt fordítgatták a germán Bravókat, amire egy évre előfizetett a Luí svájcba szakadt rokona. Meg baszogatta a Mikit, hogy…..
Tardai történetek Hatvanhárom 2009.05.18 11:00:00
Id. Kántor Miklós eltűnt. Illetve mint később kiderült, csak elköltözött, két utcával lejjebb, egy tágasabb, hűvösebb helyre. A lánya persze nem tudott róla, így volt is nagy ribillió, hogy hol a nagyfater. A Vladi faterját egy vasárnap reggel hívta a nővére őrjöngve, hogy…..
Tardai történetek Negyvenkilenc 2009.04.15 08:00:00
Húsvétkor az Ignác faterja átmegy pusztítóba. Nem csak pia vonalon. Pár éve kurva hideg volt így április elején, azt' az öreg, mivel már eltüzelte a bespejzolt fa meg szén nagy részét, egy alkesz vasutas spanjával belement az okosságba, és nagypéntek éjjelén a kisbusszal…..
Tardai történetek Negyvenhét 2009.04.10 08:00:00
Az Úr kétezerkilencedik esztendejének egy reggelén az Iván arra ébredt a tardai kistemplom imapadján, hogy hangosbemondón szólítanak fel valakit egyfolytában, hogy feltartott kézzel jöjjön ki. Meg volt egy SMS-e, hogy Iván, ne bassz, gyere már ki, al. rendőr Laci. Kint meg a…..
Tardai történetek Negyvenegy 2009.03.30 10:30:00
Tavasszal beindul a sportélet Tardán - előkerülnek a bicajok, meg elkezdődik a fociszezon. Az elvetemültebb arcok persze télen is tekernek, a tetőfedő Csaba például hóban-jégben is verhetetlen, konkrétan úgy elteker a leggecibb télben is bárhova - leginkább a felső kocsmába -…..
Tardai történetek Harminc 2009.03.13 08:30:00
Christina Lemantre felvirágoztatja Tardát. Svájci pénzből terem majd a jóság, meg a mini alpesi falu gyógyfürdővel. Tíz év, és az őslakosok a BMW-ikkel vidáman integetve kerülgetik a szomszédok légkondis John Deer traktorait. A mintagazdaság tehenei tán' még jódliznak is,…..
Tardai történetek Huszonhat 2009.03.09 10:00:00
Az Ignác az angliai kaland óta nem nagyon melózik. A faterja állandóan cseszegeti ezzel a vagyonőr-vizsgával, meg hogy éjjeliőrként ugyanúgy baszhatja a rezet napközben otthon, melóban meg alszik, őt is azért fizetik vagy tíz éve, hogy aludjon. Igninek persze nagyobb tervei vannak,…..
Tardai történetek Huszonöt 2009.03.06 07:00:00
A Misikét annyit baszogatták a pálcika teste miatt, hogy elkezdett gyúrni. Meg a tikkelése miatt, akik nem ismerik azt hiszik, hogy kötözködik. A vonaton ilyen melós arcok állandóan beszólnak neki, hogy mit kacsintgatsz, kis buzi, erre azt mondja, hogy semmit, de tovább csinálja.…..
Tardai történetek Huszonnégy 2009.03.04 08:00:00
Amikor összeállnak a tardai partihuszárok, az nem kispálya. Van is komoly rákészülés, baszod. Mer' az mondjuk elég karcsú, hogy kéthavonta lejön valami győri vagy pesti DJ arc, azt ott csapatnak reggelig a Panorámába', néha ki kell ruccanni valami geci nagy buliba, hogy meglegyen a…..
Tardai történetek Huszonhárom 2009.03.03 08:00:00
A Vladimir muterjáék a nem-dobunk-ki-semmit család. Legutóbb valami részeg állat rászart a lábtörlőjükre, hallod, az öreg kivágta középen a dzsuvás részt, azt' lukasan használják a lábtörlőt, mondván jó az még, zárt lábbal úgysem töröl senki sem lábat a kapuban. Na,…..
mybollywood 2009.03.03 19:04:18
@Celtic: Dédim ugyanez volt..'908-ban született és mi meg a spájzban találtunk érdekes dolgokat.konkrétan lekvárokat, amik a csodával határos módon nem másztak el még sehova.és mindegyikre rá volt írva melyik évben főzte.és ha 5-10évesnél idősebb volt, akkor elővette és újrafőzte őket.:-D isteni szilva lekvárok,a tökéletes derelyében!akarom,akarom!mindig kiettük a piás komódjából az 1-2éve lejárt szavatosságú,ajándékba kapott bon-bonokat, meg csokikat.azok voltak a szép idők!
a blogról: 3napja találtalak meg és egy nap alatt el is olvastam az egészet.jelenleg svédországban unom halálra magam,de ezeken sírva nevettem és meg is kérdezték a kis társaim,hogy mi bajom van.mondtam nekik, megvan az életem értelme! :-D de tényleg akkor ez a hely most hol is van?leugranék egyszer a Panorámába!!:-D csak így tovább, te vagy a mosoly a napjaimban...:-P