Regisztráció Blogot indítok
Adatok
6faludi (törölt)

0 bejegyzést írt és 134 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ROFL-net Kész átverés 2010.10.27 06:00:00
Elnézést a kifejezésért, de nincs rá jobb szó: Ez nagyon geci volt :D:D  ..
Christopher Nolan a Hero Complexnek adott interjúban elárulta, hogy a harmadik Denevérember film címe The Dark Knight Rises lesz. Ki lesz Gotham lovagjának nagy ellenfele? Egy biztos, Rébusz biztosan nem fog feltűnni, ezt Nolan erősítette meg és még annyit mondott, hogy sok régi…..
6faludi (törölt) 2010.10.28 16:45:25
@Pisti, az aragorn: nem feltétlen, hiszen a Dark Knight úgy végződött, hogy mindenki őt üldözi, vagyis abból kell feltornáznia magát. ha ezt egy utolsó filmbe kell megtennie, hogy aztán újra a csúcson maradjon mint a Begins elején, akkor teljesen jó a cím.

szerintem :)
Végül pedig álljon itt a Jedi visszatér eredeti előzetese. Már akkor sem maradhatott ki Ackbar admirális híres mondata: It's a trap! :D..
6faludi (törölt) 2010.09.21 16:03:34
A Saturnban négyezer, azaz 4000 forintért meg lehet vásárolni dvd-n a Star Wars trilógiát. Ha valakinek még nincs meg, ennyiért igazán megéri. Ha jól látom a mailben kapott fotó jobb felső sarkában, nem csak a 4, 5, 6. részt, hanem az új sorozatot is árulják...
Két éve írtunk először arról, hogy George "rókabőr" Lucas, a Star Wars-franchise-ból milliárdokat kiszedő, közepes képességű filmes tisztességes iparosnak is csak nagy jóindulattal nevezhető rendező nagyszerű meséjét élőszereplős tévésorozatban is meg akarja…..
6faludi (törölt) 2010.08.05 12:46:00
@k_wili: Lucas inkább jó marketinges és üzletember, mint filmes. A negyedik résszel tény, hogy kultfilmet teremtett, a THX1138-ról nem beszélve. Viszont egy jó filmes nem erőszakolja szét a filmjeit (South Park jelenet, ahol Spielberggel nekimegy Indy-nek, nyugodtan behelyettesíthető lenne bármelyik SW karakterrel), pláne nem öncélúan csak azért, mert a mai igény a vizuális látványelemeket preferálja inkább. Ezt értem arra, hogy a klasszikus trilógiát újra és újra át kellett szabni, csak mert gagyi volt a makett-Falcon. Az előzményekről nem beszélve, ahol a színészek írisze már kiégett a folytonos greenbox jelenetektől...
Nem is olyan rég, amikor egy boltban jártam, minek a logója egy piros madár, éppen a DVD-ket nézegettem, amikor rátaláltam erre a csodára. Amikor láttam mivan ráírva a tetejére, tudtam hogy megkell vennem. Megnéztem, és halál komolyan mondom, nagyobb élmény volt mint egyes mai…..
 Egy olyan megkerülhetetlen filmtörténeti klasszikust, mint Alfred Hitchcock Psycho-ja teljesen felesleges, őrült ötlet folytatni. Hiszen te sem szoktad a pirosnál satu kuplung mellett gázfröccsökkel kínálgatni a zöldtrabantodat, amikor egy tűzpiros Ferrari áll a szomszéd…..
Filmdroid Blöff- Snatch 2010.07.08 12:30:00
Török, Tommy, Bunkó, Mickey, Avi kuzin, Penge Borisz, Négyujjú Frankie, Golyófogú Tony, Georgie Baba, Rózsabimbó. Micsoda alvilági nevek. Elég csak végigolvasni őket, és máris mosolyt csalnak az arcomra. Ha van még esetleg (már miért ne lenne, fiatalabb korosztály nem biztos hogy…..
A nyár egyik nagy durranása lehet a Perzsia hercege kalandfilm, Jerry Bruckheimer (általában) tudja mit kedvel a nép, jó kis szórakozásnak nézünk elébe. Mindenesetre bátor húzás volt 150 milliót megszavazni a produkciónak, hiszen eddig a Tomb Raider hozta a legtöbb a…..
6faludi (törölt) 2010.03.05 18:17:26
  Már megint egy film, ami arra figyelmeztet, hogy menthetetlenül rohanunk a világvége felé. Divat-téma, kiüresedett, mint a művészfilmekben már néhányszor bemutatott emberiség,  sajnos lassan elcsépeltté vált. Ráadásul, úgy tűnik a készítők, ötlet, vagy…..
Örömmel jelentem be, hogy megérkezett az első olvasói írás. 6faluditól érkezett, bár egy ismeretlen forrást említ, mi nagyon köszönjük! Csak így tovább! Szeretettel várjuk további lehúzásaitokat az élet minden területéről.  Szóval ez felháborító. Itt van ez a film,…..
6faludi (törölt) 2010.02.22 20:23:20
@nyuszisz: egy ilyet már kaptam rá: "Ez az ember, bárki is, egy győkér.JObb szó nincs rá."
off Nyílt levél a blog szerkesztőinek. Elindítottunk egy blogok egy halvány ötlet alapján, de igazából ahányan vagyunk, annyi féle elképzelésünk van a koncepcióról. Esetünkben ez nem szolgálja tökéletesen a célunkat, mert így elveszik a lényeg. Lehet fényesre polírozott…..
6faludi (törölt) 2010.02.22 15:47:14
Hitler megnyerte a II. világháborút és 2084-ben még mindig a nácik uralják a világot. Hitler ugyan elhunyt, de gondolatait és elképzeléseit letöltötték és az éppen kinevezett kancellár a program által adott utasítások szerint irányítja a világot. A Watchmen névre hallgató…..
Gondoltam ha már Sunsetjoy kirakta az asztalát én se maradok le a sorban. Magán az asztalon az utolsó postom óta szerintem csak a háttérkép változott, viszont a másik képen most megnézhetitek a böngészőmet és a zenelejátszómat is. Nem akartam túlértékelni magamat úgyhogy egy…..
6faludi (törölt) 2010.02.19 14:10:59
@Vicktor: a felső ikonsornak mi a neve? vagy honnan lehetne ilyen fehér iconpackot leszedni?

thx
6faludi (törölt) 2010.02.19 16:05:28
@Vicktor: megvan, köszöntem.
tvblog Új akciósorozat a TV2-n 2010.02.07 15:00:00
Február 7-én nem csak a bulvár rajongói örülhetnek, hanem a sorozatokéi is, hiszen Hajdú Péter és az Esti Frizbi eljövetele mellett egy sorozatpremierre is lehet számítani, nem is akármilyenre.Az Elsőszámú ellenségem vérbeli akcióthriller és a főszereplője az a Christian…..
6faludi (törölt) 2010.02.09 22:01:58
@dzson: kemény vagy, mint a space gombod lenyomáskor ;)
Azt hiszem nem sértek meg senkit azzal, ha megjegyzem, hogy győzedelmeskedett a papírforma, hiszen Magyarországon még mindig Bud Spencerékre lehet leginkább nézettséget alapozni. Kezelhető tehát mindennek tudatában csodának az, hogy az És megint dühbe jövünk... (mely…..
6faludi (törölt) 2010.02.06 13:58:35
Az ugrás után, még jó. Ja igen, ha nem lett volna egyértelmű: S P O I L E R  Naszóval a 6x01 első pár percét és a pilot nyitójelenetét tette egymás mellé egy rajongó, hogy össze lehessen hasonlítani a különbségeket. Szándákosan nem pont ugyanolyanra csinálták, akkor…..
6faludi (törölt) 2010.02.05 12:18:06
A lenti videó egy vontatott busz vezetőfülkéjében készült. A vontatott busz vezetője a videón szidja az utasokat, a közlekedés többi résztvevőjét, és mesél arról, hogy a buszból elfolyt a gázolaj. Érdemes végignézni: ..
6faludi (törölt) 2010.01.27 18:08:22
@gery: Szerintem nincs igazatok, miért lenne az jó valakinek, ha ezt összevágná? Ha a botránykeltés lett volna a cél, akkor nem elégedett volna meg ennyi beszólással, hanem jobban ráment volna mondjuk a BKV-ra, vagy a várakozó emberekre. Attól függően kinek van célozva a szerkesztett videó.

Azt kell hogy mondjam ez egy langyos hugyozás, manapság bármelyik vezető így viselkedik a többi emberrel. Sajnos.
6faludi (törölt) 2010.01.27 18:43:17
@hangosbemondó: Hívd ahogy akard, a mai vezetői viselkedéskultúra erre a szintre jutott... tisztelet a kivételnek persze.
6faludi (törölt) 2010.01.27 19:26:50
@gery: Szerintem ne gyártsuk konspirációs elméleteket, ebben a videóban annyi buhera van, hogy helyenként megvágták - gondolom ott nem volt érdekes a szöveg/nem szólalt meg.

Az ilyen szituáció alatt mit értesz? Hogy bevontatják és nincs más dolga, mint kormányozni?

Télleg emberek, ez a videó nem követeli meg hogy megkérdőjelezzük a hitelességet, egy vicces kedvű vezető felvette mobilra, hogy milyen jópofa ő és hogy legyen mit benn a pihenőben körbemutogatni.
Valószínűleg Hajós András vezeti a magyar médiában a legtöbbet bukott sztárok listáját. Hiába, Hajós stílusát velünk ellentétben kevesen kedvelik. Friss hír, hogy a TV Paprika vezetősége a továbbiakban nem tart igényt az énekes főzőtudományára, vagyis nem rendel több…..
Két héttel ezelőtt láthatták a nézők 70 év után először a Megálmodtalak című Vaszary János-filmet, amelynek a háború zűrzavarában nyoma veszett, illetve, mint utólag kiderült, a tekercsek 70 éven keresztül egy ebedi ház padlásán, majd egy párkányi lakás polcain…..
comment:com Madárszar vagy UFO? 2010.01.20 13:00:00
Azt valahogy már eddig is sejtettem hogy az ún. ufológusok, meg idegenlény-szakértők között az átlagosnál több az elmeháborodott, aki ha reggel felébred, a macskaszarban is ET-t látja, de hogy valaki olyan igazi marha legyen, hogy képes legyen a TV2-be betelefonálni azért, mert egy…..
6faludi (törölt) 2010.01.21 01:05:25
 BKV-pótló Mozgalmat indít a 4K!, azaz a Negyedik Köztársaság. A lényeg, hogy az iránymegjelöléssel közlekedő autósok vegyék fel a buszmegállókban várakozó embertársaikat: A BKV-pótló Mozgalom 3 szabálya az autósoknak: 1. Írd fel egy A4-es lapra melyik városrészbe…..
A Sorozatjunkie-n találtuk a képet, ami Google Maps-en mutatja meg, merre jártak a Lost szereplői a sorozat eddigi öt évadában. Klikkre nagyobb lesz, böngészni a helyszínek között meg ezen a linken lehet. ..
6faludi (törölt) 2010.01.12 21:00:38
@Fedor: hát mert elugrott. nyomtasd ki a képet és egy felfüggesztett krétával saccold meg hol van épp :)