Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TDanee

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LisztesLáda megintBMW 2009.10.01 08:07:00
Ezt nem hiszem el. Mertugye minálunk - mifelénk - én vagyok a nagy prédikátora a BMW istencsászárságának. No nem mintha ebben itten bárki is kételkedne (kételkedni merészelne, merészkedne), de nem győzöm hozni, szinte becipelni, sőt sokkal inkább talicskán tolni a…..
Már a cseheknél is bevezették a Dacia haszongépjárműveket, a helyi sajtónak pedig a hazaihoz hasonló, vicces-melós sajtótájékoztatót szerveztek. A munkatábor-jelleget ez a kiszivárgott kémfotó is erősíti, amelyről több következtetést is levonhatunk:1 - A fényképezőgépeket…..
Belsőség Babarendszám 2.0 2009.03.05 11:31:00
Végül is nincs ebben semmi furcsa. Egy hátsókerekes, 3 literes, benzines sorhat mindenképpen az. Angyalföldön lőttük tegnap.(Mi lehet a SIKER-2? Egy 118d?)..
TDanee 2009.03.05 17:42:50
„Tavaly hideg volt, idén fotózzunk belső helyszínen!” – sírtak a kényelmes újságírók. Itt kezdődtek a gondok, hisz' versenypályára, roncstelepre, vágóhídra vagy a híd alá bármikor kimehettünk volna.Már nem tudom, melyik okos találta ki, hogy öltöny kell…..
A Formával szervzett közös játékunk mai verenyzői között többségben vannak a háilag barkácsolt kütyük. Az ilyeneknek mindig örülünk. Ne feledjétek, csütörtökig még küldhettek képeket. A részletek itt. A első és második rész pedig itt olvasható. Mai négy játékosunk…..