Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bgp

0 bejegyzést írt és 2965 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az általunk termelt hulladék mennyisége és a műanyagszennyezés valóban ijesztő. A Föld állapota tragikus. A klímaváltozás nem FOG MAJD elkezdődni, hanem már tart, ez már az. A környezeti katasztrófákba belepusztulunk. A fajok kihalása borzalmas. És az ezek ellensúlyozására tett lépések, a mozgalmak,…..
bgp 2019.08.09 15:36:45
@erkölcsi hulla: Ezért kezdik a fejlődők visszavinni a fejlettekhez a szemetet, amit eddig vidáman átvettek?
Van egy egészen különleges város, ahol sikeresen nemet mondtak a multiknak, és a nagy közértláncok helyett inkább a helyi termelők szerveztek maguknak szupermarketet. És ráadásul milyen jót!..
bgp 2019.07.30 10:09:25
@Medgar: Nálunk a Lidl jobb zöldséget / gyümölcsöt ad mint a piac. De gőzöm sincs a piacra honnan jön a termék. A tízemeletes kertjében meg nem termelődik elég paradicsom. (Bár van egy kevés saját, annak a magja is valahonnan a Lidl-ből vett paradicsomból származik).
bgp 2019.07.30 10:16:52
@kolomparlole1114: Hát, a dákok meg az illírek ott éltek és tuti nem tűntek el. A szíriusz meg egyrészt messze van, másrészt meg tuti nincs ott élet.
Levente a kánikula közepén szerette volna magával vinni az ebéd mellett megmaradt ásványvizét, ám azt nem vihette ki a Vakvarjúból. Nem tűnik nagy dolognak, de ha már kifizette, ha már szomjas, mi ebben a probléma? Az üveget még a betétdíj kifizetése után sem vihette birtokon kívül. Na de vajon…..
bgp 2019.07.11 11:52:47
@Jenny Wilson: Szerintem meg annyi eszük lehetett volna, hogy lássák, a fickó nem fog játszótérre menni.

@Karipapa01: az étterem csak próbálja menteni a menthetetlent, mivel a Homáron már nagy a nyilvánosság. Korrekt az lett volna, ha elküldenék a buzgómócsing pincért továbbképzésre, és erről rögtön értesítették volna az egyébként jól fizető, normális vendéget.
Csak most kezd igazán értelmet nyerni a Fidesz vezérkarának savanyú ábrázata a párt által fölényesen nyert uniós választás estéjén. Az ötven százaléknál jobb teljesítményt nyújtó állampárt ugyanis itthon csatát nyert, Európában viszont háborút vesztett. Kérdés, hogy érdemes volt-e ragaszkodni a…..
bgp 2019.07.03 12:08:59
@n3spr3ss0: alatta
A 24.hu figyelemre méltó cikke csekély visszhangot keltett. Az Orbán-rendszer gyakorlatát fürkésző szerkesztőségek szemelgettek Irházi János aradi újságíró beszámolójából. Arról, hogy a magyar miniszterelnök felcsúti osztálytársa bevásárolt a határ másik oldalán. 2,7 milliárd forintért vett 1290…..
bgp 2019.06.13 09:47:30
@Kivlov: az orbánfóbia egészséges.
  Az Európai parlamenti választások eredményének ismeretében persze már teljesen mindegy, hogy 344.512 vagy 344.513 szavazatot kapott a párt. Megvan 2 képviselői hely. Gratulálok nekik! Mégis fontosnak gondolom leírni, hogy lett a szám vége 512.  Szeretnék és igyekszem tudatos szavazó lenni, aki…..
Sőt, Webert is támogatná. ..
bgp 2019.06.01 00:43:06
@Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember: ez baromság. Orbánnak nincs megállapodott ideológiája. Ahonnan pénz jön arra fordul.
@Tényelek: a phd-t vagy a Nobel díjat, 1977 és 1990 között egy hajóúton Bordeaux felé.
A magyar autokrata repült oda-vissza egy napot egy szűk félórás találkozóért, és szerzett egy újabb ellenséget, de a propagandája által generált látszat-valóságban ezt is komoly eredményként lehet eladni. ..
bgp 2019.05.15 12:50:09
@rallus: itt most a mi pocakos politikusunkról és b. nejéről volt szó.
A 13 éves Nadia Sparkes szabadidejében háromezer liter szemetet szedett össze, hogy így tegyen a környezetért. A Facebookon indított kampányához több ezren csatlakoztak...
A fakenews rosszabb, mint a tűz. ..
bgp 2019.04.16 23:25:21
@vitéz Beverneky: pedig van egy kőbányája ami szépen hoz a konyhára az állami megrendelésekből.
Nem kell politikai zseninek lenni ahhoz, hogy kiderüljön: kinek az érdeke az LMP külön indulása bármely választáson. Tavaly a Fidesz kétharmadát köszönhettük az állítólagos zöldeknek, most pedig Tarlós újrázásában érdekeltek...
bgp 2019.04.09 10:32:25
@rallus: magyar gazdaságon értve: orbán strómanjai plusz a nagyvállalatok amikben a maradék lakosság dolgozik kínai viszonyok között?
Bréking! Elindult Kálmán Olga blogja, amely aztán az elindulás után nem sokkal meg is állt – a szolgálati közleményben Kálmán Olga nem zárja ki a hekkertámadás lehetőségét, és csókoltatja a hekkereket...
bgp 2019.04.08 15:36:20
@MAXVAL bircaman közíró: túlkombinálod, nyilván olgafóbia miatt. Ez a másik oldala a hülyeségnek. A hekkerek meg az egyik.
Elképzelhető, hogy az ellenzék kényszeríti ki a Fideszből, hogy hagyjon fel a migráció veszélyeit sulykoló permanensnek tűnő kampányával. Van ugyanis egy olyan aspektusa is a migránsozásnak, amely nem vet túl jó fényt a kormánypártra. Ha ugyanis komolyan veszünk olyan propaganda célokkal meghozott…..
bgp 2019.03.29 14:42:52
@Hungryhorse: a venezuelai menekültekre pontosan rá lehet húzni a migráncstörvényt. Ha tévednék, mutasd meg a törvény melyik pontja védi a tevékenységet.
Elképzelhető-e nagylelkűbb és önzetlenebb segítség annál, amit olyanok számára biztosítanak, akik nincsenek támogatásra szorulva? Látott-e már valaki olyan milliomost, aki ne hajolna le a lába előtt megcsillanó pénzdarabért? Igazolható-e a híres Matolcsy sejtés? Bánki Erik fideszes országgyűlési…..
bgp 2019.03.20 09:02:54
@ursus artos: unalmasnak mondod, mert nyilván tőled nem loptak, hanem a tolvajok között vagy.
Hülyeségnek nevezed, mert te vagy a gyerekeid eljutnak külföldre állami vagy magánpénzből, mig a plebs itthon nyomorog az állami iskolákban
Vajon a fiatal munkavállalóid hány százaléka mond fel idén? Tudsz tenni ezért, hogy maradjanak? Van három alapvető dolog, ami befolyásolja a döntésüket. Ha dolgozik a cégednél Y generációs munkavállaló, számíthatsz rá, hogy 43%-uk két évnél rövidebb idő alatt új lehetőségek után néz. Azt…..
bgp 2019.03.06 09:41:46
@232323: majdnem. Nem a rátermett emberek mondanak fel, hanem akiknek nem elég a pénz, vagy nem megfelelő a környezet. Azért, mert valaki nem mond fel 5 év után, még nem biztos hogy söpredék, lehet, hogy csak elég neki a pénz vagy szereti amit épp csinál.
bgp 2019.03.06 09:41:46
@232323: majdnem. Nem a rátermett emberek mondanak fel, hanem akiknek nem elég a pénz, vagy nem megfelelő a környezet. Azért, mert valaki nem mond fel 5 év után, még nem biztos hogy söpredék, lehet, hogy csak elég neki a pénz vagy szereti amit épp csinál.
Egy huszonkilenc éves nő tizenhat hónapot kapott azért, mert az utcán lesokkolt egy vele beszélgető Aspergeres férfit (+ az eszköz birtoklásáért)...
bgp 2019.03.04 08:41:33
@fifibá55: Hát ahogy vesszük. Mindkét embernek volt egy kis gubanc az agyával. Ha a skizo nem számit, akkor az asperger sem számít.
bgp 2019.03.04 08:41:42
@különvélemény: Ha ez igaz akkor persze hogy jár a 16 hónap.
bgp 2019.03.04 13:24:12
@chrisred: de a nő is zizi volt, tehát nem beszámítható. Itt még az se derült ki, hogy most zokogott vagy röhögött...
• Orbán is érzi, hogy túllőtt a célon, ezért hamarosan személyesen igyekszik leszerelni a CDU elnökének aggályait  • Weber azt üzente a magyar kormányfőnek, hogy most már aztán tényleg elég!  • Le Monde: amikor Közép-Európa belesüpped a korrupcióba, fontos volna, hogy az Európai Ügyészség első…..
A szexrobotok kora elérkezett, legyen ezt akármilyen nehéz elfogadnia a társadalom jelentős részének. Ahogy most egy erotika boltba besétálva latexből és műanyagból öntött tárgyak halmazát találjuk, úgy lesz ez később is. Az a különbséggel, hogy a jövőben a mostaniak…..
Fotó: U.S. Department of State (Ron Pryzsucha)/Flickr   Mike Pompeo eljött Budapestre és bejelentette hogy az USA növeli jelenlétét a régióban. A lehetséges következményeket és a vizit okát vesézzük ki három szemszögből.   Leovolpe: Annak tükrében, hogy legutoljára nyolc évvel ezelőtt Hillary…..
bgp 2019.02.21 08:28:06
@MAXVAL bircaman közíró: mivel a ruszkikat nem említetted, gondolom orosz faszra vagy éhes.
Kilenc évad kellett ahhoz, hogy így legyen, de jobb későn, mint soha: VV Zsuzsu, a 23 éves pincérnő, az idei évad legnaivabb versenyzője nyerte meg a 36 milliós fődíjat. 106 napot húzott le érte nem éppen normális emberek között, nem éppen normális környezetben, szóval elvitatni nemigen lehet tőle.…..
bgp 2019.02.18 08:47:46
@Na hogy érzi ez a Wágner magát?: hát aranyos a pofikája, de azok a véres karmok. Durva.
• Washington Post: Trump alaposan melléfog, amikor lepaktál a liberális értékeket megtagadó kelet-európai államokkal, Orbán viszont azt hiszi, hogy Washingtonba Jeruzsálemen át vezet a legrövidebb út  • Merkel nagyívű beszédben állt ki az összefogáson alapuló nemzetközi rend mellett, elutasította a…..
bgp 2019.02.18 08:35:02
@poster
közel- és közel-keleti háborúk

@paraszthajszal: hát pedig én azt hittem, Trumpék hamarabb megtalálják Orbánt. Az első hírek szerint leszarta pedig Orbán nagyon akart vele találkozni. De kb. azonos lelkivilágú emberek.
Még hogy következmények nélküli ország! Kérem szépen, csütörtökön reggel tíz körül került ki egy poszt ide Az állami propagandahivatalban Túrkeve=Mezőtúr címmel, amiben egy mulatságos húzásról írtam: a szoljon.hu-ra publikáló Szilvási Zsuzsa egy éven belül ugyanazt a cikket kétszer is megjelentette,…..
bgp 2019.02.16 22:14:27
@Mate4182: Amilyen "gépelési hibák" az Indexen vannak, csak azt bizonyítják, hogy még egy automata helyesírás ellenőrzőn se mennek át a cikkek. Ha egy évvel ezelőtti cikket megjelentetnének fel se tűnne. De a szerző kirúgása teljesen jogos.
   Parragh László : Abban nagyjából közmegegyezés van Magyarországon, hogy keresztény gyökerű és fehér bőrű munkaerőpótlást keresünk. Lehet, ez egyszerűsítés, sokat is szidtak emiatt a mondat miatt. Azonnali: A keresztény fehér emberek jobban dolgoznak? Parragh László: Más a kultúránk. Amikor a…..