Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wolverine

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki más is lehetne. Már megint. Lázár: A törvény véget vet a termőföld-spekulációs hullámnak ...földet pedig csak földműves vehet. Lázár János szerint a nyáron az Országgyűlés elé terjesztett új földtörvényjavaslat célja az lesz, hogy a magyar föld a magyar…..
Slash - Apocalyptic Love (Dik Hayd International) Van egy gitáros ember, aki olyan riffeket ír tömegével, amiket kevésbé tehetséges zenészek kis túlzással szólónak használnak, és ezt az embert Slash-nek hívják. A Guns N' Roses egykori tagja a zenekar szétmenését követően saját…..
Subba Hősködés 2009.09.24 07:00:00
Azoknak, akik ott ülnek a dugóban, és nézik a sok ügyeskedőt a buszsávban, és azoknak akik tekerik a bringát és nézik a sok szerencsétlen faszt a dugóban:Béna aki két sáv közepén blokkolja a buszsávban előzőket, vagy hős hogy így büntet? Kommentelőnkkel történt…..
Januárban adtad be Magdi? Akkor várjál még!Most azt hagyjuk, hogy Magdi a Blikkben mondja el... Nem lényeges. Kellett valami kis sztorika a negyedik oldalra, aztán ez lett belőle. A magyar állapolgárság megszerzése nem egy sétagalopp. Ilyen Magdi eseteknél mindig kiakadnak a népek,…..
Izgatottak matattunk levelesládánkban, amkikor láttuk, hogy a múltkor kipécézett spriccparti szervezőitől is jött levél. A fantáziára keveset bízó, érdekes képekkel is illusztrált beszámolót szigorúan csak 18 éven felülieknek ajánljuk, nem mintha azt hinnénk, hogy majd most a…..
Subba Várjuk az újabb csodát 2007.01.16 11:45:00
A Subbának meglehetősen erős a Kiszel Tünde-ellenes meggyőződése. Az, hogy buta, agresszív és ízléstelen, minket különösebben nem zavarna, hiszen hát milyen lenne valaki, aki a tévében van. Inkább Tünde messiás-komlexusával vannak problémáink, de ez az intro igazából csak…..
Egy dolog van csak, ami rémisztőbb a partifotók böngészésénél: a tinipartik fotóinak böngészése. A legmeglepőbb tulajdonképpen az, hogy ezek a kikent-kifent kislegények és -leányok milyen profin tudnak pózolni, kibukkanó mellbimbó inkluzíve...
wolverine 2007.01.18 18:46:46
Subba Szolgálati közlemény 2007.01.12 17:01:45
Aki még egyszer beküldi a Subbának a cukivagyok.hu honlapot, az számítson retorziókra...