Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kucu@vipmail.hu

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor az Európai Uniós csúcson megmutatta mi a magyar virtus. A most már bizonyosan bizonytalan magyar gazdaságrányitás a hírek szerint előbb nemet mondott az eurós mentőcsomagra, majd parlamenti szavazáshoz kötötte azt. Mintha a kétharmad nem szavazna meg mindent.. Vannak az…..
 A Fidesz tegnap olyan házszabály módosítást nyújtott be, ami után a parlament még mostani demokratikus szerepét is elvesztené, nem marad más Csak a Fidesz! A köztársasági elnök, az alkotmánybíróság, a médiatörvény öncenzúrája, a közmédia elfoglalása, a…..
Már sokszor nekifutottam ennek az írásnak, de soha nem jutottam a végére – de még a közepére sem. Elsősorban azért, mert az első mondatok visszaolvasása után már éreztem, hogy ezer sebből vérzik; nem érthető, félreérthető, vagy egyszerűen csak hamis. A dilemma ettől…..
kucu@vipmail.hu 2011.12.14 01:45:57
@ökörpöröly: Azt érted ez alatt, hogy akkor tér észhez a nép, ha megint megválasztja azt ami 8 évig szar volt és nagyjából ide vezetett? Hát gratulálok! Mondjuk a stílusod az teljesen jellemző rájuk, de ne sértegesd már azokat, akik nem úgy gondolkodnak ("hál Istennek"), mint te
kucu@vipmail.hu 2011.12.14 01:48:41
@ökörpöröly: Te ennyi hülyeséget, hogy tudsz össze írni?
kucu@vipmail.hu 2011.12.13 23:07:41
@Faculty: Te milyen okos vagy, meg a jövőt is látod és tájékozott is vagy, te szavazzál majd arra a sok baromra aki ellenzékben ül most, ha nem volt elég amit eddig csináltak.......