Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tamás J. Bertalan

317 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Egy programozó nehéz napjai     Egy mérnök nehéz napjai    ..
"Shark a Kata!" (Illusztráció: FH)       "Ha lúd, legyen kövér!"       Hulk a János!..
 Az esztendő prémium hülye hírei a Függő Hírügynökség szerkesztőségének válogatásában!     Letartóztatták Obi-Wan Kenobit! No nem a Star Wars legendás Jedijét, hanem a nevét felvevő fanatikus fickót, aki aztán úgy tűnik, átállt a sötét oldalra. A kaliforniai Roseville lakója öt autót darált le…..
  A God's Window, azaz Isten ablaka a világ egyik legnagyobb kanyonja, a Blyde River Canyon kilátója, egyben Dél-Afrika egyik legnépszerűbb természeti látványossága. Hónapokkal azután, hogy hazatértem, végre átrágtam magam a fotóimon, úgyhogy most megmutatom, mit lát isten,…..
  Nem az Európában viszonylag ritka bal oldali közlekedés a legfurcsább dolog, amit a dél-afrikai közutakon tapasztalhat az ember...
  A Fülöp-szigeteken majdnem olyan gyakori vendég a földrengés, mint az eső. Tavaly megúsztam, idén viszont nem volt ekkora szerencsém: épp a faházamban álltam, amikor remegni kezdett az egész hóbelebanc. Utánanéztem, mi a hivatalos itiner erre az esetre, és nagyon furcsa dolgokra bukkantam...
Tamás J. Bertalan 2018.03.26 16:47:34
@erkölcsi hulla: 1. Nyilvan nem lepődtem meg, pontosan tudtam, hogy szar viccek lesznek benne, és mivel a szar viccek nem ártanak senkinek, ezért azzal nem is lenne bajom. Az összes idézett részleten jót röhögtem, a marsi majmoktól a Zsaru magazin elképesztően modoros, szar fogalmazásain át. 2. Kurvára nincs egy darab clickbait kép sem a cikkben, ami van, az a magazinból van kifotózva. Nem tudom, volt-e címlapkép az Indexen (most nincs), de előfordul, hogy nem a cikkből vett képpel illusztrálnak, ahhoz viszont nincs közöm. Ahogy bevételem sincs ebből a cikkből, de mondjuk ha lenne, nyilván olyan képet választanék, amire rákattintasz. Mondjuk ezek szerint anélkül is sikerült. 3. Ez nem egy ártatlan vicc (nem a "két betű, és értelmetlen" kezdetű vicc a cikk témája, ha esetleg nem tűnt volna fel), hanem egy erotikusnak szánt sztori, ami azt állítja, hogy akarata ellenére tapizni nőket a buszon tök rendben van. Bocs, de kurvára nem kell safe space-ért rimánkodó erkölcscsősznek lenni ahhoz, hogy lássa az ember, hogy ez gecimód undorító. 4. Azon háborodok fel, amin akarok, ahogy abban is hiszek, hogy neked is jár ugyanez a jog.
Tamás J. Bertalan 2018.03.26 21:23:23
@erkölcsi hulla: figyi, már majdnem nekiálltam elmagyarázni, hogy mit gondolok arról, ahogy kétségbeesetten próbálsz kapaszkodni egy félmondatba, hogy direkt kiforgathasd, de aztán végigolvastam, amit írtál, és rájöttem, hogy nekem veled kurvára nem kell vitatkoznom, úgyhogy további kellemes életet!
  Ha Magyarországon találomra kiválasztott emberektől megkérdeznénk az utcán, hogy mit tudnak Dél-Afrikáról, jó eséllyel valami olyasmi lenne a válasz, hogy az biztos valami nagyon messzi, kicsi, elmaradott és jelentéktelen ország. Ez azonban csak részben igaz - a nagyon messzi…..
Spoiler Földiek (2016) 2017.09.16 12:35:41
  Jó öreg Fidesz tudja, mi kell a nyugdíjasoknak: cirkusz és krumpli!..
  Manila külvárosában akkora a zsúfoltság, hogy új telkek hiányában az emberek egyszerűen beköltöztek a temetőbe. Boltok és droglaborok egyaránt működnek a sírkövek között, miközben komplett családok élnek régi ravatalozókban...
  Manilában kipróbáltam az egyik legnépszerűbb filippínó csemegét, az isaw-ot, ami nem más, mint grillezett csirkebél! Szörnyen hangzik, de nagyon jó!  ..
  A filippínóknak nem kell a pompa. Van itt minden, a zacskóban árult kólától a viadalokra tenyésztett kakasokig!  ..
  Aki Délkelet-Ázsia e csodás szegletébe vágyik, nem árt, ha szem előtt tart néhány dolgot. Például hogy a természet nem csak gyönyörű, de rohadt veszélyes is, és hogy itt még a növények is simán kinyírhatják az embert.  ..
North Park Mabuhay! 2017.04.17 17:01:29
  A filippínók nyelvén, tagalogul ez annyit tesz: Üdv! Mármint üdvözlésre használják, de szó szerint azt jelenti: élj! Igen, így, felszólító módban. Hát én most itt élek, úgyhogy innen írok egy darabig!  ..
Antimetál Hóbortos 2017.03.27 09:13:37
Példamondat: "A Toy Dolls egy hóbortos punkzenekar olyan vidám slágerekkel, mint a Nellie, the elephant." Antimetál Skála: 7/10..
  Megzamináltuk, mire föl találta ki a különös tervezetet a fölsőház, s biza furcsa elgondolásba botlottunk!..
Antimetál Szeretetreméltó 2017.02.05 07:00:00
Példamondat: "Olyan szeretetreméltó ez a kecske, nincs szívem feláldozni a Sátánnak!" Antimetál Skála: 2/10..
Antimetál Cseveg 2017.02.04 07:00:00
Példamondat: "Nagyot jót csevegtünk a melódikus power metál színtér átalakulásáról a csajommal!" Antimetál Skála: 4/10..
Antimetál Kutya baja 2017.02.03 07:00:00
Példamondat: "Egyszer eltörték az orrom a pogóban, de most már kutya bajom!" Antimetál Skála: 3/10..
Antimetál Kikecmereg 2017.02.02 07:00:00
Példamondat: "Úgy beálltunk a múltkor Tankcsapdán, hogy a Jocó alig tudott kikecmeregni utána az árokból, ahol aludt!" Antimetál Skála: 6/10..
Antimetál Arcátlanság 2017.02.01 07:00:00
Példamondat: "Arcátlanság ennyit elkérni egy Ektomorf koncertjegyért!" Antimetál Skála: 7/10..
Antimetál Kukucskál 2017.01.31 07:00:00
Példamondat: "Nem sikerült összetarhálni a jegy árát, úgyhogy csak kívülről kukucskálhattuk a Rockmaratont! :(" Antimetál: 6/10..
Antimetál Patália 2017.01.30 11:31:25
Példamondat: "Nem érkeztek meg idejében a kurvák a backstage-be, elképesztő patáliát csapott a zenekar!" Antimetál Skála: 5/10..