Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pcgaming.blog.hu

357 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos, a helyzet az, hogy nem vagyok egy high-end gamer rig tulajdonosa, sőt, inkább az integrált grafikás, 8 GB RAM-mal és Intel Core i3 processzorral szerelt gép mellett állok. Elkezdtem a tesztet a legalacsonyabb grafikai beállításokon, mintha csak egy régi konzolt pörgetnék. Az Intel HD 4400…..
Bevallom, a várakozásaim nem voltak éppen magasak, tekintve a hardver korlátait. Azonban a Hack G.U. Last Recode számomra kellemes meglepetést okozott. Az alacsony grafikai beállításokon és az alacsony fps mellett is játszható maradt. Az integrált Intel HD 4400 grafika természetesen nem az a…..
Nos, végre elkészült a Splinter Cell Blacklist benchmark tesztem a saját setupomon, ahol egy kis kihívás nélkül is el lehet élvezni a játékot. Hadd meséljek nektek, hogyan nézett ki az akció az Intel Core i3 processzor, 8 GB RAM és az integrált Intel HD 4400 grafikus kártya társaságában. Kezdem a…..
A Cyberpunk világában a Hold motívumként és helyszínként is kiemelkedő szerepet játszik. A történet szerint 2077-re a nagyvállalatok közel 60 000 embert telepítettek le rajta. Ez az álomszerű világ az Edgerunners animációs sorozatban és a Phantom Liberty egyik történetszálában is megjelenik, mint…..
A gépem 8 GB RAM-mal és egy Intel Core i3 processzorral rendelkezik, ami egy kicsit úgy érzi, mintha egy süteményt próbálnék fagyasztott joghurt kanállal enni. Az integrált Intel HD 4400 pedig olyan, mintha egy postás kerékpárt próbálnék versenyeztetni a Forma-1-ben. De ne hagyjátok el az oldalt,…..
Vannak olyan clicker-játékok, amelyek bizonyos szinten valóban némi addiktív vonzerővel bírnak, és olyanok is, amelyek kizárólag azért készültek, hogy aktív felhasználókat szerezzenek néhány elvétett centért cserébe. Reméljük, hogy az utóbbiak nem válnak majd trenddé a Banana után, amely az olyan…..
Először is, az én kis rigemben nincs külön videókártya - csak egy Intel Core i3 processzor, 8 GB RAM és egy integrált Intel HD 4400 grafikus chip. Nem mondhatnám, hogy ez a legmenőbb konfiguráció, de hát ezzel a felszereléssel szembesültem az Assassins's Creed III Remastered kihívásával. Az első…..
Na, srácok, most úgy döntöttem, hogy kipróbálom a GTA San Andreas Definitive Edition-t a saját gépemen, ami nem éppen egy erőmű. Nincs külön videókártya, csak 8 GB RAM, Intel Core i3 processzor és az integrált Intel HD 4400. Hűha, ez igazán a minimalista gaming élmény, nem? Szóval, elsőként…..
Ma egy kicsit szegényebb konfigurációról szeretnék mesélni nektek, hiszen kíváncsi voltam, hogy vajon milyen élményt nyújt az Assault Spy játék a videókártya nélküli PC-men. Tehát itt a helyzet: 8 GB RAM, Intel Core i3 processzor és egy kicsit szegényes, de hűséges társ, az integrált Intel HD 4400…..
PC Gaming Philips Evnia 34M2C6500 2024.06.14 10:31:16
Az Evnia 34M2C6500 monitor egy 1800R görbületű képernyő, 175 Hz frissítési gyakorisággal. Megszerzett VESA ClearMR 9000 és DisplayHDR TrueBlack 400 tanúsítványokat, így erős kontrasztot és magas fényerőt biztosít. Emellett elmosódásgátló funkciót is kínál. Az ergonomikus, magasságban állítható…..
Nemrégiben kipróbáltam a GRIS című játékot a saját PC-men, amin nincs más, csak 8 GB RAM, egy Intel Core i3 processzor, és az integrált Intel HD 4400 grafikus egység. Nos, a végeredmény? Nos, hát ez egy kaland volt! Először is, a GRIS egy mesés atmoszférával rendelkező, gyönyörű indie játék, amely…..
Na, eljött az idő, hogy megosszam veletek a legújabb játékmorzsákat a PC-men, és most a soron a Attack on Titan 2! Hogy miért pont ezt választottam? Nos, egy kis kihívás mindig jól esik, különösen, ha a videókártyám épp a felhők között pihen. Tehát, tartsátok szorosan a szoknyátokat, mert most…..
A GTA V-t alacsony grafikai beállításokon teszteltem, mintha csak egy nosztalgikus időutazásban lennék, és hát, nem mondhatom, hogy csalódtam volna. A grafika lehet, hogy nem hozza az elvárt színvonalat, de a játék még mindig játszható marad. Az alacsony fps számok ellenére is találtam némi…..
Először is, hadd mondjam el, hogy az Attack on Titan Wings of Freedom nem egy játék, ami szorosan ölelgeti a minimális rendszerkövetelményeket. De miért ne kísérleteznék meg egy kis alacsony grafikán, csak hogy lássam, hogy mi történik? Hát, először is, a látvány nem éppen az, amit a fejlesztők a…..
A gépem nem egy erőmű: 8 GB RAM, Intel Core i3 processzorral megáldva, és az integrált Intel HD 4400 grafikus chippel rendelkezik. Az első kérdés, ami felmerülhet, az az, hogy egyáltalán elbírja-e a Tomb Raider 2013-at? Nos, a válasz: igen, de nem számítsunk csodákra. Az első indításnál rögtön…..
Nos, kezdjük a hardverrel. Az Intel Core i3 processzorral és a 8 GB RAM-mal nem vagyok éppen a jövőbeli térképeken, de mindent egybevetve, elmondhatom, hogy a játékhoz elegendő erőforrással rendelkezem. A videókártya hiánya persze egy kis hátulütő, de lássuk, hogy mennyire veszi észre a…..
Na, végre sikerült egy kis időt szakítanom a Total War Three Kingdoms-ra, hogy kipróbáljam a játékot a saját, nem éppen high-end PC-men. Nos, először is, meg kell osztanom veletek a gép specifikációit: 8 GB RAM, Intel Core i3 processzor, és egy nem túl dicső Intel HD 4400 integrált grafikus…..
A Shin Megami Tensei-játékokból kinőtt Persona-széria joggal került az ötödik epizóddal a csúcsra. Évek óta izgatottan várom a hatodik részt, de mivel az első három epizód kimaradt számomra, boldogan fogadtam a remake bejelentését tavaly. Az, hogy teljesen átdolgozták a játékot a Persona 5…..
Kezdjük rögtön a lappangó kihívásokkal. Ahogy belevágtam a játékba, rögtön éreztem, hogy a gépem nem a legfrissebb erőgép a piacon. De hát, a nosztalgia néha áldás is tud lenni, nem igaz? A grafikai beállításokat mindjárt az elején alacsonyra állítottam, hogy egyáltalán játszhassak. Az integrált HD…..
Az általam használt PC egy egyszerű setup: 8 GB RAM, Intel Core i3 processzorral, és a mindentudó integrált Intel HD 4400 grafikus chippel. Bevallom, nem volt túl nagy reményem a teljesítmény terén, de mindent a tudásunkra bízva, nekiálltam a tesztelésnek. Először is, a játékot low grafikai…..
Először is, a Genshin Impact egy gyönyörű és részletgazdag játék, amelyet sokan szeretnek a lenyűgöző grafikájáért. Azonban a mi kis vasunk nem a legújabb high-end kategóriába tartozik, ezért belevágtam a kalandba alacsony grafikai beállításokkal és alacsony fps-sel. A játék elindult, és láss…..
Nos, a gépem 8 GB RAM-mal, Intel Core i3 processzorral és a jó öreg integrált Intel HD 4400-zal büszkélkedik. Szóval, itt álltam, egy videókártya nélküli csodaszörnyeteggel, és megküzdöttem a demonokkal a Toukiden Kiwami-ban. A grafikai beállításokat az alacsony és a még alacsonyabb között kellett…..
Februárban a Sony még csak utalt rá, hogy a PS VR2 kompatibilis lehet PC-vel, most azonban hivatalosan is bejelentették a részleteket! A PS VR2 egy külön megvásárolható adapter segítségével fog működni PC-n. Az adapter ára $59.99 / €59.99 / £49.99 lesz (~ átváltva 20-25 ezer Ft, de hivatalos…..
A Trailmakers egy olyan játék, ahol járműveket építhetsz és felfedezhetsz egy szigetvilágot. Az én gépem azonban nem igazán volt felkészülve erre a digitális építési lázra. Bevallom, először próbálkoztam normál beállításokon, de hamar rá kellett jönnöm, hogy a gépem ezt nem bírja el. Aztán jött a…..
Az én gépem nem a legújabb csúcsmodellek közé tartozik – 8 GB RAM, Intel Core i3 processzor és az említett integrált grafikus egység. Na, de lássuk, mit tud az Arkham Asylum ilyen szegényes konfiguráción! Először is, az optimista hozzáállásnak kell helyet adnom, hiszen a játék valóban fut, és az…..