Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ChatNoir

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon felpörögnek az események a nyomozás körül, Marty és Rust nemsokára eljut Reggie Ledoux-hoz, az elsőszámú gyanúsítotthoz. Ehhez azonban keresztül kell verekedniük magukat egy illegál bulin, egy sztriptízbáron. egy motoros klubon és egy fegyveresekkel teli gettón. Akciófilm…..
Ez az első "feladat" az egészségesebbé váláshoz, úgyhogy kicsit ráhangolódósra tervezem ezt az elsőt. Azt hiszem, három fontos dolog van, ami erősen befolyásolja az egészségünket: testedzés, táplálkozás és a stressz mennyisége és az a mód, ahogyan ezt kezeljük.  Igen,…..
ChatNoir 2013.01.17 09:48:24
Jujj, imádom a kérdéseket!

- És mik azok, amiket már próbáltatok, de nem jöttek be?
Spinning: egy óra után feladtam, nem volt rossz, de a következő alkalom előtt elgondolkodtam, akarok egy 45 percig tekerni és rájöttem hogy nem.
Kangoo: fél évig jártam vegyes érzésekkel. Azt kell mondjam, ilyen rosszul még semmi sem ment, de az utolsó csepp az volt, hogy egy 6 hetes kényszerpihenő után visszamenve konkrétan bénább voltam, mint a legeslegelső alkalmon... összességében azért sajnálom, hogy nem bírtam.
- És ha már van nagy szerelem, mi az és hogyan keveredtél oda, hogy kipróbáld?
Body-Balls Complex: A kangoo-s kényszerszünet közben akartam egy kevésbé ugrálós órát, így mentem el egy body-balls complexre - izé, utána alig bírtam lemenni a lépcsőn, szóval rögtön tudtam, hogy ide visszatérek! Más, mint a klasszikus aerobic, és mivel egyelőre nem iktattam be nyújtó órát, az BB complex nyújtó-mobilizáló blokkja pótolja ezt a hiányt. A BB Complex 3 havonta változó gyakorlatsorral dolgozik, azt kicsit sajnálom, hogy a számomra első, mások számára 6-os programhoz képest az utána következők kevésbé kemények... de ha valaha oktató akarnék lenni, mindenképp Body-Balls oktató szeretnék lenni!
Slide: a melóhelyhez közeli terem "specialitása", ami annyira érdekelt, hogy egyedül is lemerészkedtem. Az első órán még az volt a fejemben, hogy mit keresek én itt, de aztán úgy döntöttem, eljövök még kétszer, meglátjuk. És maradtam. Ráadásul így botlottam egy olyan oktatóba, akinek a zsírégető és kondi-óráinak köszönhetem jelenlegi formámat...
Péntek Enikő: épp a Te blogodon olvastam róla, belenéztem a videóiba, és épp ez az, amit én szeretek!!! Kemény gyakorlatok, pontosan, koncentráltan.
ChatNoir 2013.01.17 09:51:21
@ChatNoir:
helyesen: "akarok-e 45 percig tekerni "
ChatNoir 2013.01.18 09:28:22
@MozogjNoémivel:
Igen-igen, a régi blogon láttam Enikőt :) bizony, jó kis blog volt :)

A labdáról csak annyit, hogy mindenféle iskolás koromban azért rühelltem a testnevelés órát, mert emlékeim szerint ÁLLANDÓAN labdajátékok voltak terítéken, és én meg a labda nem vagyunk olyan jóban. Konkrétan ha felém dobnak egy labdát, én szívesebben hajolok el... de ezek a kislabdák pihe-puhák és nem kell velük dobálózni vagy beletalálni mindenféle célokba :) persze így is sikerül néha elejteni, de némi kárörömmel konstatálom, hogy az oktatónak is :)
hogyvolt House 4x01 - Egyedül 2008.08.28 09:00:00
House egyedül maradt. Miután sikeresen leépítette csapatát az előző évadzáróban, nem maradt más mellette, mint a szerencsétlen haverja és szexi főnöknője. Ebben az epizódban nem is lesznek többen, de hiányérzete senkinek sem lehet, mert igazán remek nyitóepizódot kapott a…..